Apel pentru Schimbare Adevărată!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Apel pentru Schimbare Adevărată!

Musafir

2012-01-29 10:12

as vrea o schimbare in bine

Musafir

2012-01-29 10:23

este totul pe sufletul meu si felicit initiativa scrisa,dar tot in strada o vom rezolva.

Musafir

2012-01-29 10:30

Revizuirea alegerii politicienilor in sensul amendarii lor la fiecare 2 ani(vot de incredere sau nu) respectiv revocarea sau schimbarea lor daca nu respecta ceea ce promit in campanii! - cuantificarea acestei idei intr-o norma

Musafir

#679 Re:

2012-01-29 10:38

Musafir

2012-01-29 10:53

Sunt pensionata medical din cauza acestui sistem , sunt condamnata de doua ori , o data de viata si inca o data cu domiciliul fortat.Am cerut sa fiu tratata ca un aninmal ,pentru ca atunci cand vine vorba de animale se gasesc milioane de iubitori de animale , cand vine vorba despre oameni si mai ales cei in varsta , atunci sa-i eutanasiem.Vreau si eu mai multa atentie , tratament de specialitate, mai multa grija , sa-mi lase si mie o farama din ce se fura ,,,,,Vreau respect !!!!!!Pacea fie cu noi !!!!!

Musafir

2012-01-29 10:53

Ar fi cazul, ca cei care au furat viitorul Romaniei si au distrus tot ce era construit sa plateasca, nu cred ca e suficient doar sa fie schimbati. Pentru un carnat, o palinka si 15000 de euro sau mai mult au furat viitorul a sute de mii de tineri si munca a 5 milioane de pensionari care au muncit fiecare in felul lui la constructia acestei tari. Daca un alt popor, ar fi avut o tara ca Romania, aici, ar fi fost acum un paradis si nu o lada de gunoi.

Musafir

2012-01-29 11:12

Sa fie intr-un ceas bun!

Musafir

2012-01-29 11:19

O noua clasa politica, cinstita, necorupta si numai pentru popor.

Musafir

2012-01-29 11:27

Imbratisez din tot sufletul aceasta cauza! Sunt unul dintre romanii infranti de sistem. VREAU SA MA INTORC ACASA, dar un ACASA care sa na reprezinte, care sa ma lase sa muncesc si care sa ma respecte.

Musafir

2012-01-29 11:31

Poate se va schimba ceva,pentru binele generatiilor viitoare,pentru a nu mai fi nevoie sa plece din tara si sa munceasca pentru altii,pentru a putea castiga salarii decente,sa poata sa isi intretina familia din tara!Poate nu se vor mai sinucide copii de dorul parintilor lor!

Musafir

2012-01-29 11:36

Trebuia sa vina si aceasta initiativa! Are toate sansele sa se transforme in motorul actiunilor care sa repuna lucrurile in ordinea lor fireasca, dupa 22 de ani de bajbaieli oculte.

Musafir

2012-01-29 11:41

Nu mai vrem sa ne reprezinte Banditii,Mincinosii,Dusmanii poporului.

Musafir

2012-01-29 11:45

in cei 22 de ani de la lovituţia de stat, politicienii care s-au perindat la conducerea României au avut un singur scop, de a-şi spori averea prin contracte cu statul, contracte sigure. Cred că au stâns destul şi că este timpul, după 22 de ani , să facă şi ceva pentru populaţie. Din păcate sunt foarte mulţi români care îşi vând votul şi îl vor vinde în continuare.

Musafir

2012-01-29 11:52

stop umilintei.stop batjocurei!

Musafir

2012-01-29 12:04

De acord cu schimbarea intregii clase politice...dar atentie la cei care adera,nu cred ca este cazul s vedem organizatii de sindicat care in totalitate au fost aservite patronatelor si au tradat cauza celor pe care trebuia sa ii reprezinte.Atentie si la cei care nu au avut loc in fostele structuri politice si spera sa prinda un ciolan in aceasta miscare.

Musafir

2012-01-29 12:17

Laudabila initiativa !
Sa nu uitam ca schimbarea incepe cu fiecare dintre noi.
Compasiunea, demnitatea, bunul simt, onoarea, sinceritatea, profesionalismul, iubirea, credinta sunt in noi, trebuie doar sa le stergem de praf si sa le "purtam".
Privirea sa se inalte ochi in ochi.
Nu mai plecati capul, nu mai intoarceti obrazul celalat.
Da, avem dreptul la o VIATA DEMNA.
Romani priviti INAINTE !

Musafir

2012-01-29 12:22

Doresc cu multa nerabdare sa scap de ciuma portocalie de Basescu,Boc,Udrea,Videanu,Berceanu,Olteanu,Toader,Popoviciu,etc.Toata ciuma pdl impreuna cu matematiciana fara rusine,udmr,unpr,o clica de nesimtiti, hoti,jigodii intr-un cuvint.la puscarie cu ei sa muincesc sas le platesc cazarea la pirnaie,dar sa ma simt razbunat.

Musafir

Doresc din suflet succes acestei initiative. Nicicand nu a fost mai multa nevoie de o asemenea schimbare !!!!

Musafir

O initiativa foarte buna o gasesc pe aceasta cu semnarea acestei petitii online avand in vedere ca multi dintre noi nu au poate posibilitatea sa fie prezenti din diverse motive de ordin practic si totusi sant cu inima si sufletul aproape pt. tara si concetatii lor si in simbioza de idei si scopuri cu demonstrantii din piata Universitatii si oricum ar fi imposibil ca sa poti aduna intreaga tara concentrando in Bucuretsi , deci e laudabila aceasta initiativa si benefica mai ales pt. tara si poporul ei caci trebuie s aavem inteligenta de a ne folosi si noi de tehnologia pusa la dispozitie a secolului 21 in care traim si nu sa-i lasma doar pe Guvernanti sa se foloseasca de tot ce inseamna massmedia si alte mijloace pt. a isi face propaganda inseland si inducand in eroare un popor intreg in disperarea lor de a nu le scapa din mani fraiele puterii in stat. Salut deci aceasta initiativa si o gasesc extrem de buna si laudabila. Traiasca Romania libera cu adevarat si cetatenii ei toti care sa se poata bucura de o revolutie noua si adevarata si care s ane aduca la toti si tarii noatsre o schimbare in bine pt. a putea trai o viata plina d eonoare si demnitate ca un popor onest de oameni de bine si inteligenti asa precum sant si mai pot inca fi Romanii nostri.felicitarile mele pt. postare si va multumesc din suflet pt. aceasta initiativa.

Musafir

2012-01-29 12:29

Doresc o schimbare adevarata pentru siguranta viitorului copiilor si nepotilor mei.Pentru toti ROMANII!

Musafir

2012-01-29 12:29

m-am saturat.............

Musafir

2012-01-29 12:31

o initiativa ce sper sa fie benefica. populatia este resemnata in mare parte si trebuie dezmortita. sunt oameni de valoare care trbuie sa se implice in transpunerea acestor obiective.

Musafir

2012-01-29 12:34

vrem intradevar o scimbare......asa nu se mai poate...

Musafir

2012-01-29 12:39

Am semnat pentru viitorul copiilor de azi si de maine,pentru demnitatea frumoasei si iubitei tarii ROMANIA.!

Musafir

2012-01-29 12:51

CRED IN REUSITA ACESTEI PETITII SI A COORDONATORILOR, BRAVO !!!!!!!!!!!!!!CRED IN UNITATEA POPORULUI ROMAN ( CEL INCERCAT DE ATATEA SUFERINTE ) NU IN CEL CARE A HUZURIT PE SPATELE NOSTRU !!!!!!!! TRAIASCA UNITATEA CELOR DEMNI ,CINSTITI , ANTIMAFIOTI !!!!!!!!!!!!!!!