Opriti defrisarile in Drumul Taberei!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Opriti defrisarile in Drumul Taberei!

Musafir

2012-01-29 23:46

Am gasit aici http://www.deltaacm.ro/index.php/portofoliu/magistrala-5-a-metroului-din-bucuresti ca lucrarile la tunel si statii vor fi deschise.. Ceea ce inseamna ca se va face un fel de albie de rau pe tot traseul metroului?!
Carmen B

#52 Re: Re: Re: intalnire metrorex

2012-01-30 13:02

Iuliana

#53 Re: Re: Re: intalnire metrorex

2012-01-30 18:16

#47: - Re: Re: intalnire metrorex exista un grup pe yahoo groups"copacii" se numeste. pe facebook, am mai scris pe pagina comunitatii Drumul Taberei.

Musafir

2012-01-31 12:51

Pentru fiecarecopac taiat, primaria trebuie sa planteze in locul lui 4, parca asa spune legea....sa ne si arate unde!!
Iuliana

#55 Re: Re: Re: intalnire metrorex

2012-01-31 15:20

#47: - Re: Re: intalnire metrorex

lasati-mi adresa de email. va adaugam pe grupul de pe yahoo. multumesc.

Musafir

2012-02-14 15:47

Si asa Bucurestiul trece drept una dintre cele mai putin verzi capitale din Europa; de aceea este insuportabil de cald in oras in lunile iulie, august, dar si in mai si iunie in ultimii ani. Dorim modernizarea capitalei noastre cu cap, cu respect pentru spatiile verzi, pentru copaci, mai ales. Ei sunt plamanii oraselor si principala noastra sursa de oxigen in lupta cu poluarea si seceta; ei sunt principala veriga in circuitul apei in natura; fara copaci nu poate exista viata naturii si a noastra! Copacii sunt si simboluri ale trecerii noastre pe pamant pentru ca sunt adevarate "memorii vii" ale omenirii, putand stoca in trunchiul lor importante informatii despre clima, sol, si altele. Se spune pe buna dreptate ca cine nu a plantat un copac, nu a inaltat o casa si nu a facut un copil, acela nu este om! Subscriu acestei afirmatii, cu respect!
Ana Tanasescu

Musafir

2012-03-06 22:51

STOP DEFRISARILOR!!! Mai bine merg pe jos.

Musafir

2012-03-15 04:14

Este trist ce se intimpla in cartier. Copaci superbi, taiati si garduri oribile peste tot. Totul se face pe principiul: "Noi muncim,nu gandim". Locuiesc la strada si ne intrebam cu toti ce se va intimpla cu blocul cand metroul va trece la cativa metrii de o fundatie veche de 50 de ani...