Salvati Parcul Izvor!

Salvati Parcul Izvor! / Anunțuri / Poze, filmulete, stiri / Comentarii

Musafir

2022-06-25 20:41

Buna seara, In primul rand, va multumim pentru initiativa. Din ce am inteles, vor mai fi inca 3 festivaluriin Izvor anul acesta, deci sa speram ca petitia va avea un impact. In articolul din spotmedia, extrasele din autorizatie se mentioneaza ora 22:30, respectiv 23:00, dar prorgramul evenimentului este pana la 03:00. Am sunat la politie si nu s-a putut face nimic. Am putea cere, in cadrul petitiei sa vedem exact ce contine autorizatia? O seara buna.
Crina Dascalescu
Autorul acestei petitii

#2 detalii

2022-07-07 14:55

Buna ziua,

Va multumesc pentru mesaj si scuze ca de-abia acum l-am vazut.

Tocmai am facut un nou anunt atasat acestei petitii, care cred ca va raspunde si la intrebarile din mesaj.

Legea 60/1991 republicata mentioneaza explicit ca adunarile publice trebuie sa se incheie cele mai tarziu la ora 23, iar protocolul PMB-Nostalgia a mentionat ca aceasta lege trebuie respectata. Prin urmare, a fost o incalcare grosolana a legii si a protocolului. Politia a stiut, i s-a si spus (la 112, petitii), dar s-a facut ca nu vede si ca responsabilitatea e a PMB, care a dat autorizatia.

Toate cele bune,

Crina Dascalescu

Musafir

2022-07-07 15:11

Bună ziua, Ma bucur ca mai sunt oameni care lupta pentru parcul Izvor și pentru natura, în general. Fix același răspuns l-am primit și eu înregistrat din 24. 06, dar transmis luni, 26.06.2022, după terminarea festivalului. Eu una nu am terminat, voi continua sa lupt pana când cei responsabili vor plăti și vor readuce parcul în starea inițială... Acum macelaresc parcul din nou, pe singura porțiune nedistrusa încă, cu un alt festival. Deși au spus ca vor avea în vedere sesizarea la aprobarea unor alte astfel de evenimente. Consider ca ar trebui sa fim uniți și sa luptam mai crâncen pentru drepturile și libertățile noastre!
Alegatorul

#4 Nicusor

2022-07-07 15:25

Cu surprindere constat cu ce nesimțit de primar ne-am ales. Parcul este devalizat iar Nicusor, care e direct responsabil (chiar dacă a învățat, și el, să se înconjoare de hîrtii pe care să ni le arunce în față) se face că nu vede și lasă 'instituțiile' să se ocupe. Cred că ar trebui să ne organizăm intr-un grup de inițiativă civică precum cel din Cișmigiu, cum bine se zicea aici: spotmedia-e-nevoie-de-grupul-de-initiativa-civica-izvor

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...