Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

2012-01-17 12:49

Buna ziua, ati sunat la Salvarea privata. Pentru limba romana apasati 1. Pentru engleza, apasati 2. Pentru verificarea contului dumneavoastra de contributii la sistemul de sanatate, apasati 3. Pentru informatii despre ofertele speciale ale Salvarii in perioada de Craciun, Revelion si Paste, apasati 4. Pentru informatii in legatura cu starea dumneavoastra de sanatate, apasati cu un deget pe incheietura mainii si numarati pana la 60. Acela e pulsul. Daca il mai aveti, apasati 5. Un operator va prelua apelul. Pentru imbunatatirea serviciului, va informam ca aceasta convorbire poate fi inregistrata si folosita intr-o emisiune de tip talk show. Va multumim!

Musafir

2012-01-17 13:31

J9OS BUBA ROMANIEI!!! (basescu---udrea ---boc ---anastase)

Musafir

2012-01-17 13:58

Cat şi ce mai trebuie ca acest popor să înţeleagă că în conducerea acestei ţări e nevoie de OAMENI VERTICALI,CU CARACTER şi nu de LINGĂI,BĂDĂRANI,INCULŢI,ASERVIŢI !??!

Musafir

2012-01-17 14:00

spor la treaba si putere.
SANATATE.
tiberiu

#7205 Citeste si da mai departe!!!

2012-01-17 14:11

„Cele zece operaţii pe creier deschis“
1. Să distragi permanent aten­ţia de la problemele sociale reale, îndreptând-o către subiecte mi­no­re, dar cu mare impact emo­ţio­nal. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui adevărate.
2. Să creezi probleme grave, care angajează masiv opinia pu­blică şi tot tu să vii cu soluţii. Un exemplu: să favorizezi violenţa urbană şi apoi să vii tot tu cu gu­ver­narea providenţială care sal­vea­ză naţiunea în temeiul legilor re­presive cerute de popor, cu pre­ţul limitării libertăţilor democratice.
3. Să aplici toate mă­su­rile dure treptat. Ceea ce ar duce la miş­cări populare, dacă se aplică într-un singur pachet, devine dintr-odată suportabil dacă e livrat în porţii anuale, conform unui program anunţat.
4. Să obţii acordul de moment al poporului pentru măsuri economice dure din viitor. Omul se obişnuieşte cu ideea şi înghite tot, dacă e prevenit şi amânat.
5. Să te adresezi oamenilor ca şi cum ar avea cu toţii o gândire infantilă. În felul acesta, îndrepţi mulţimile spre un tip de gândire care nu face legătura dintre cauze şi efecte.
6. Să faci tot timpul apel la sentimente şi la reacţii glandulare, nu la raţiune. Să încurajezi reacţiile emoţionale, pentru că sunt cel mai uşor de manevrat.
7. Să ţii poporul în ignoranţă şi în satisfacţii ieftine, dar multe. Un sistem de învăţământ corupt şi nefuncţional este instrumentul ide­al de a tâmpi lumea şi a o controla.
8. Să încurajezi financiar acele mijloace de comunicare în masă care îndobitocesc pu­bli­­cul şi îl ţin legat de emisiuni şi se­ria­le vulgare, ce trag inteligenţa în jos.
9. Să stimulezi sentimentul individual de culpă, de fatalitate, de neputinţă. Persoanele care nu mai au impulsul de a se revolta, devin turmă şi sunt uşor de controlat.
10. Să apelezi la toate cuceri­rile ştiinţelor pentru a cunoaşte punctele slabe din psihologia individului şi a mulţimilor. În acelaşi timp, să discreditezi aceste cunoştinţe prin mass-media, astfel ca poporul să nu creadă în mijloacele şi strategiile statale de manipulare.

Rusine celor care au transformat Romania intr-un stat sclavagist!

Musafir

2012-01-17 14:39

Deciziile prezidentiale si legile facute de diletanti si escroci au adus oamenii in pragul disperarii.
Venalitatea,incompetenta si prostia celor care au acaparat puterea au transformat Romania in cea mai saraca tara din UE, desi este una dintre cele avute tari europene. Politica imbecila de distrugere a economiei nationale a alungat din tara trei milioane de romani,care acum muncesc si produc bogatie pentru altii.NUMAI MUNCA OAMENILOR CREEAZA BOGATIE SI BUNASTARE! Restul este hotie, escrocherie, inselaciune!

Musafir

2012-01-17 14:42

nu-i nenorociti si pe cei saraci ! sper sa avem drepturi macar in sanatate !

Musafir

2012-01-17 15:01

sunt alaturi de SMURD...nu sunt de acord cu desfiintarea SMURDULUI,ei stiu sa-si faca treaba,stiu sa salveze vieti,ceea ce altii nu au stiut,in Romania niciodata nu a rezistat un lucru bun,datorita conducerii,nu fac nimic ptr tara asta frumoasa,pe care multi si ar dori sa o aiba,dar nu stiu sa o intretina,a ajuns o ruina....jos cu cei incompetenti da a o conduce,sa vina cei buni...va multumesc.

Musafir

2012-01-17 15:18

Daca eram semianalfabet aveam sanse sa fiu ministru de interne.
Daca eram Placintel, calcam oameni cu masina, urinam pe troite, imi bateam prietena si organizam traininguri cu fonduri UE la fabrica mamicii.
Daca era fata lui Tata eram europarlamentar si imi umpleam buzele cu Botox.
Daca eram blond, as fi dar fonduri sa fac sali de sport, si cluburi de yaht in Slatina.
Daca eram mic, mic as fi zis mai prompt DA sefu inainte sa poti zice boc.

Din fericire , sunt Ciumpalac si Vierme care se opune reformei si o sa ies in strada sa spun asta liber , cred sau poate ma contrazic jandarmii si o sa ma faca suporter sau huligan.

Sa manifestati bine!!! asta in cazul in care nu traiti bine.

Musafir

2012-01-17 16:50

RAED ARAFAT ESTE UN ROMAN ADEVARAT

Musafir

2012-01-17 17:06

Felicitarie pentru cei care lupta contra cronometru pe ntru a salva cat mai multe vieti!Mult respect pentru cei de la serviciul de urgenta SMURD TG.MURES,pentru toata echipa.

Musafir

2012-01-17 17:11

SMURD este foarte important pentru salvarea vieților!

Musafir

2012-01-17 17:15

Nu desfințați SMURD!

Musafir

2012-01-17 18:07

Am fost cumplit umiliti de Mister Iulian Urban, considerand-ne "Viermi care merita sa moara in Spitale"!
As dori sa stea cu o "Biblie" in fata si sa-si raspunda siesi la Interogatia mea retorica:
" Daca acest specimen care s-a cocotat acolo unde este - ca senator - , pe spinarea acestor < viermi >, isi motiveaza afirmatia, acuzandu-ne ca nu vrem privatizarea sectorului sanitar la fel ca in tarile civilizate, atunci il intreb eu pe < Viermele-rege> : < Oare, aveti idee care este venitul pe cap de locuitor in RO, in asa fel incat un amarastean sa-si permita sa plateasca o Urgenta privata, cand el n-are bani decat pentru 5 oua, la Paste, ca sa le puna doar pe 5 felii stravezii de paine, pentru mortii sai dragi, proaspeti? [ am dat doar un ex. ]> "
norica

#7216 Dl Dr RAED este - ACUM - roman...

2012-01-17 18:10

,....intrucat are cetatenie romana si, mai mult, a simtit romaneste!
Ne plecam in fata D-Sale! Tot inainte, Dle Dr. !
Doamne, ajuta-ne!

Musafir

2012-01-17 18:58

felicitari SMURD

Musafir

2012-01-17 19:05

Nu distrugeti tot ceea ce este bun Felicitari ARAFAT

EU SI ATAT...si ca mine mai sunt!

#7219 ARAFAT- UN ROMAN LA SUPERLATIV

2012-01-17 19:33

Un OM PENTRU oameni !! cum i s-ar putea rasplati generozitatea ?? va inchipuiti ce capital de incredere si simpatie a dobandit acest barbat ale carui calitati sunt net superioare celor care si le afiseaza ostentativ ?
Aveti idee cat de dureros ar resimti multe "ilustre" figuri ale momentului,alegerea lui Arafat in functia de presedinte ? DE CE ??? fiindca a fost mai roman decat multi altii care puteau s-o faca ! UN ROMAN ADEVARAT , DARUIT NEAMULUI SAU!

Musafir

2012-01-17 20:15

SALVATI ROMANIA

Musafir

2012-01-17 21:11

Sa speram in toate cele bune pentru aceasta tara si pentru acest popor! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Musafir

2012-01-17 21:46

Atat mai functioneaza bine in sistemul de sanatate.
Ar fi inadmisibil sa-l distruga.

Musafir

2012-01-17 22:58

vrem sa traim ,asa intr-o mizerie de nedescris,dar sa traim nu sa murim

Musafir

2012-01-17 23:20

Bafta dragi romani !

Musafir

2012-01-17 23:43

NU SE POATE ASA CEVA