Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

2012-01-11 20:41

UN NU Categoric desfintari SMURDULUI,daca fie care salariat ar fi dat
2%din ipozit pe salariu catre smurd,sa nu mearga toti bani la buget.

Musafir

2012-01-11 20:41

Basescu asta si-a propus sa ne distruga pe toti.Nu inteleg ce are.Clar e bolnav psihic.Sa stai pe un post cand toti te urasc..a luat-o personal. Asta nu mai este presedinte cand strica si ultimul lucru bun care mergea in tara.Daca nu ar fi mers as fi zis, dar de ce sa modifici ceva care merge intr-o tara in care sunt destule alte nereguli care asteapta sa fie imbunatatite

Musafir

2012-01-11 20:42

Tot respectul pentru un om care se comporta ca un bun crestin - Dr. Raed Arafat. Spun un NU hotarat privatizarii serviciilor de urgente , "PRIVATIZARE " care inseamna condamnarea la moarte a categoriei defavorizate din Romania care este in continua crestere si nu stim care din noi poate maine sa ajunga in aceasta categorie . RUSINE celor care guverneaza aceasta tara si ne doresc moartea pentru imbogatirea lor ! CINSTE OMULUI DR. RAED ARAFAT CARE SE LUPTA SA NE MENTINA IN VIATA !!!!!

Musafir

totul sa dus de rapa in roamania chiar trebuie sa desfintam si acest sistem sanitar??
de ce?

Musafir

Era singurul lucru care mergea bine in tara asta; si de aceea ai nostri "alesi" trebuie sa-l distruga.
Ma inclin cu deplina consideratie d-lui dr. Arafat: un profesionist desavarsit si devotat, un OM de inalta tinuta, cum FOARTE RAR ne este dat sa intalnim in viata. De aceea cred ca trebuie sa-l pretuim si sa ne dorim sa-l avem langa noi, trebuie sa realizam ca avem o sansa extraordinara ca a ales sa ramana in Romania, ca s-a dedicat total noua, romanilor.

Musafir

2012-01-11 20:43

M-a întristat demisia lui R Arafat ,dar i-am înțeles gestul , DEMNITATE ȘI ONOARE !

Musafir

nu vreau privatizare vreau com o fost anainte cu arafat

Musafir

fii al naibi de basescu.pleaca naiba de buna voie! de smurd nu te mai legasesi!

Musafir

2012-01-11 20:44

Nu omorati smurdul, el da viata!

Musafir

2012-01-11 20:44

sistem privat ??? vrajala PDL-ista !!

Musafir

2012-01-11 20:45

Sunt asistenta medicala de 7 ani pe terapie intensiva nou-nascuti si sunt socata de ceea ce se intampla acum .Smurdul ne-a ajutata in repetate randuri la transferuri, at cand am avut cazuri f grave .DOMNUL PRESEDINTE din cate stim noi nu are pregatire medicala de nici o culoare ,are doar un talent deosebit de a complica lucrurile in aceasta tara.Sa-i fie rusine !Cred ca ar tb sa fim uniti toti cei care lucram in sistem si sa ne opunem ,pt ca impreuna ne putem impune !

Musafir

2012-01-11 20:46

Am avut norocul ca pe langa faptul ca acest om deosebit (Raed Arafat) a realizat SMURD-ul prima data in Targu Mures, sa-l intalnesc in timpul studentiei pe ruta Tg-Mures-Cluj, fiind autostopist la vremea respectiva. De aceea, doresc sa-mi exprim toata stima catre el. Am fost si eu, si tatal meu tratat la unitatea SMURD din Targu mures, intodeauna cu profesionalism. Altceva ce este de mentionat ca nici unul din cadrele medicale si ajutatoare din SMURD nu a cerut si nu a acceptat beneficii banesti sau materiale de la noi, ceeace este o raritate in tara noastra. Cu stima deosebita pentru Dr. Raed Arafat,

Jakab-Farkas Laszlo

Musafir

2012-01-11 20:46

Hapsanii de la PDL nu se mai opresc din furat...de la bugetul de stat.

Musafir

2012-01-11 20:47

Mult respect d-le Arafat! Demonstratile romanilor ce inseamna patriotismul.
Sa le fie rusine celor ce spun ca sunt romani!

Musafir

nu vreau sa se privatizeze serviciu smurd.sa ramana cum o fost cu doctoru arafat

Musafir

acest strain este mai roman prin cea ce a facut,decat toate neamurile si inaintasii lui bASESCU si bOC !!!!

Musafir

Desfiintati SMURD si desfintati Romania

Musafir

2012-01-11 20:48

Cred ca va fi aceeasi privatizare care a fost facuta si-n industrie,agricultura si alte domenii.Dupa jaful din industrie,agricultura,invatamant,politie,sanatate,urmeaza acum si cel din sistemul de urgenta!Bravo domnilor politicieni,multumim domnule Basescu! Va bateti joc de munca unui strain,caci un roman nu ar fi fost in stare sa faca asa ceva,ar fi furat toti banii alocati de stat la SMURD! Statul a incurajat si incurajeaza hotia!

Musafir

2012-01-11 20:49

Cinste lui Arafat.Hu.... Basescu.

Musafir

2012-01-11 20:49

Il sustinem din inima pe D-l Raed Arafat! Sustinem sistemul integrat al domniei sale ! Nu-si are locul comercialul aici. Sa nu se mai interpuna cand in joc este firava limita dintre viata si moarte . E vorba de viata pe muchie de cutit aici ! SI DE AICI SE VREA PROFIT ? SA FIM SERIOSI!

Musafir

2012-01-11 20:50

sa ramana cum o fost

Musafir

2012-01-11 20:51

Categoric NU acestei initiative demolatoare , furtului masiv programat prin aceasta initiativa !

Musafir

2012-01-11 20:51

sunt pentru....
TETINA

#3149 C URAJUL DE A NU TRAI DEGEABA

2012-01-11 20:53

APEL ANUNT RUGAMINTE:VA ROG PE TOTI CEI CARE AU SCRIS INAINTE SI PE TOTI CEI CARE SCRIU DUPA MINE, FACETI EFORTUL DE A RUGA CEL PUTINI ZECE 10 CUNOSCUTI SA COMENTEZE PE FORUM. TREBUIE SA INTELEGEM CA NU SINTEM SINGURI SI CA MULTI SINTEM O FORTA ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU. AM 47 DE ANI CA SI ARAFAT DAR FATA DE EL(FATA DE CE A FACUT EL)A-SI PUTEA SPUNE CA SINT UN BAIETEL CARE ACUM INCEPE SA MEARGA. SCRIU CU LACRIMI IN OCHI, SIMTIND UMILITA TUTUROR UMILINTELOR DE PINA ACUM STRINSE IN CEI 20 DE ANI DE ,,DEMOCRATIE'' SI-IMI ESTE CIUDA CA SUFLETUL MEU A IMBATRINIT (SAU POATR ASA CRED EU?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)SI NU MAI AM PUTEREA SI LUMINA ZILELOR DE REVOLUTIE. SI PENTRU CA NU MAI AM CE PERDE, PENTRU CA NU MAI AM PERSPECTIVE, PENTRU CA NU VREAU CA COPII MEI SA AJUNCA SA MA VIZITEZE LA BATRINETE PENTRU A-MI ADUCE O BUCATA DE PIINE DIN SALARIUL LOR UMIL JUR SA MA BUCUR DE TOATA LUMINA DIVINA CARE-MI ESTE DATA DE TOT TIMPUL CARE-MI ESTE INGADUIT PE ACEST PAMINT SI SA LUPT DE ACUM IN COLO CU TOTI CE CARE NU AU NICI O FARIMA DE RESPECT ,COMPASIUNE , SAU RUSINE FATA DE ACEST PAMINT SI DE RODUL PE CARE DE MII SI MII DE ANI IL DA ACESTA. ATUNCI CIND SPUI CA SMURDUL A FOST CREEAT DE ROMANIA ESTE CA SI CUM AI SPUNE, SMULGIND PRUNCUL DE LA SINUL MAMEI SI RIDICINDUL IN SUS CA DE FAPT NU ESTE AL EI SI AL NOSTRU. CIT DE NERUSINAT SA FI NESIMTIT IMPERTINENT IMORAL AVID AVAR LIPSIT DE SUFLET SI DE DUMNEZEU ????????????????????????????????????????????(GHICI DESPRE CINE ESTE VORBA(SA MAI PUN SEMNUL INTREBARII) SI APROPOUS DACA AI CURAJ PENTRU CA STIU CA CITESTI SI CAUTAMA SA STAM DE VORBA CA DOI BARBATI IN ,,RING'' LA UNIVERSITATE SI CU ARGUMENTUL CUVINTELOR LA O ORA IN DIRECT CU TOATE TELEVIZIUNIILE PE CARE LE POTI STRINGE SA-TI DEMONSTREZ CE A FACUT BANUL SI PUTEREA DIN TINE (CREZI C-O SA-TI PLACA?)GINDESTETE LA CE TI-AM PROPUS POATE FI UN CISTIG PENTRU VIITOARELE ALEGERI SAU POATE NU.............................. ASTEPT............SI NU UITA BATAIA ESTE APANAJUL OMULUI FARA ARGUMENTE ASA SPUNE LITERATURA DE SPECIALITATE.
liliana

2012-01-11 20:54

Domnul doctor Arafat este un adevarat roman,in timp ce basescu este un dusman al poporului roman.Smurdul este este unul dintre putinele lucruri intr-adevar nemaipomenite realizate in aceasta tara si pentru care trebuie sa luptam.Trebuie sa facem ceva,sa fim uniti,sa nu ne mai umileasca basescu in asa hal,sa fim demni si sa ne aparam drepturile.Cat mai lancezim,cat sa mai suportam?