Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

2012-01-10 00:15

Sa ne fereasca Dumnezeu sa avem nevoie de ei, dar sa ne ajute sa fie acolo daca vom avea nevoie...

Musafir

2012-01-10 00:25

E inadmisibil ceea ce se intampla, cata bataie de joc tot ce inca mai merge bine e vandut si apoi distrus. Prea mult isi fac de cap cei de la putere pe umeri nostri si pe bani publici, asta pentru ca inca le permitem. Ar fi timpul sa spunem STOP marsaviilor de genul asta. ROMANIA TRZESTETE!
Tot respectul pentru domnul Arafat.
Arina

#1903 Spune NU! desfintarii SMURD!

2012-01-10 00:39

Musafir,esti chiar orb!!!???
Se vede clar ca tot ce fac guvernantii nostri este impotriva oamenilor acestei tari.
Basescu si toata clica lui,sunt adevaratii dusmani ai acestei tari.Nici iadul nu o sa-i primeasca.
Raed Arafat merita tot respectul pentru ceea ce a facut si ce face in continuare.

Musafir

2012-01-10 00:42

Basescu, Boc si ai lui sa se duca dracului, iar SMURD sa nu poata salva din focul iadului.
Pentru toti ceilalti, inclusiv SMURD, multa sanatate si noroc, pentru ca sanatosi au fost si cei de pe Titanic, dar n-au avut noros.

Musafir

2012-01-10 00:50

Cand nesimtitii si mincinosii sunt alesi "democratic" prin votul (furat) al majoritatii, nu trebuie sa te mai miri daca parerea ta (nu) conteaza.
Turmele nu voteaza, dar merg la vot (abator). Numai oamenii voteaza si se exprima in cunostinta de cauza.

Musafir

2012-01-10 00:58

Este bine sa avem reforme dar nu cu pretul sanatatii oamenilor. SMURD a castigat pe drept adeziunea si simpatia tuturor romanilor. Nu este corect ca, poate, singurul serviciu public cu adevarat de excelenta sa fie pus in stare de functionare defectuoasa prin adoptarea unor legi care sunt facute pentru a crea o AFACERE. Sanatatea oamenilor NU trebuie sa fie o afacere a nimanui. In caz ca a fost uitat, STATUL suntem noi! Iar NOI nu vrem sa fim la dispozitia unei firme sau a alteia. Nu vreau ca viata mea sau a copilului meu, sau a altui roman, sa fie la cheremeul unui SRL! Nu vreau sa platesc pentru a umple buzunarele "investitorilor". Doresc pastrarea SMURD si a sistemului de prim-ajutor asa cum este el. Doresc sa ajut la imbunatatirea lui, si NU la schimbarea acestuia cu un SRL!

Musafir

2012-01-10 01:00

Imi pare rau sa constat ca Romania involueaza in realitate, desi evolueaza "pe hartie". Poate ca ceea ce apare in situatii si documente ar trebui sa fie determinat de realitate, nu invers. Realitatea este ceea ce exista si se intampla, nu ceea ce vrem noi sa vedem sau auzim.

Musafir

2012-01-10 01:13

Poporul roman este las si plin de lingai obedienti. Cum este posibil ca un om normal la cap sa sarute mina lui Satana Basescu , cea cu care a taiat salarii si pensii si a inmiit averile clanului politic interlop prin elementul cel mai reprezentativ, Preacurvioasa Udrea care are pe mina miliarde.

Musafir

2012-01-10 01:21

multumiridomnului ARAFAT si SMURDULUI pentru tot ce face

Musafir

2012-01-10 01:35

A trebuit sa vina in Romania un domn sirian sa fondeze si formeze SMURD-ul ... RESPECT, Domnule Raed Arafat ! Sa nu stricam noi romanii ceva bun (UN LUCRU EXTREM DE RAR IN ROMANIA) creat pt noi de un doctor strain format in Romania ! NU lasati "chirurgul-jucator" de la Cotroceni sa strice acest proiect benefic poporului roman numit "SMURD"...! Doctorul Arafat este mai OM si mai ROMAN decat multi altii care din pacate iau decizii in aceasta tara ...

Musafir

2012-01-10 01:38

VA AMINTITI EPISODUL CU COPILUL CARE A ASTEPTAT PE AEROPORT UN DEMNITAR "RANIT"...ACEL COPIL A AJUNS LA DESTINATIE!!! PT CA URGENTA E GRATUITA SI E PLATITA DE STAT SI SUB CONTROLUL SAU!!! EI DATI-LE AFACERISTILOR SI SERVICIUL ASTA PE MANA...SI SA VEDETI CATI COPII VE-TI GASI IN AEROPORTURI... LASATI CA NU SUNT RENTABILI!!! URGENTA E VITALA PT VIATA COPIILOR NOSTRI NU PT AFACERI MURDARE!!!!

Musafir

2012-01-10 02:17

Asa suntem noi romanii, daca vedem ca ceva functioneaza cat de cat bine ne prinde pofta de schimbare...

Musafir

2012-01-10 02:35

Pentru că viețile noastre nu pot fi obiect de târguială...

Pentru că nu trebuie distrus tot ce este bun în țara aceasta...

Pentru că nu ne putem permite să ne tratăm în străinătate precum politicienii care promovează acest proiect de lege...

Pentru că nu este corect să existe sănătatea băieților deștepți și sănătatea celor amărâți, suntem egali în fața bolii și în fața suferinței...

Musafir

2012-01-10 04:39

.

Musafir

2012-01-10 05:40

Fac parte din acel public ce are o permanenta senzatie ca adevarul unei oarece atitudini nu consta in afirmatiile date lor si, initial m-am abtinut. Ulterior, un prieten mi-a deschis ochii, am recitit materialele pe subiect, mi-am reamintit apoi de toate lucrurile "bune" facute de base & gasca pt Romania. Da, da, da!
Lavy

#1916 jos Basescu si Boc!!!!

2012-01-10 06:18

Ce motive ai sa intervii acolo unde lucrurile merg bine? Sa distrugi,bineinteles. Basescu si Boc, asta au facut de cand au venit la guvernare, au distrus tot ce a mai ramas bun, intr-un mod constient, iar mai apoi arunca pisica moarta in ograda altora.Pntru a face asta cred ca trebuie sa fii ori tradator ori nebun, dar in ultima situatie nu ar fi facut in mod constient. Oricum...jos criminalii astia!!!!!

Musafir

2012-01-10 06:23

Locuiesc in Canada de mai multi ani, dar urmaresc cu interes in fiecare zi stirile din Romania. De asemenea vin in fiecare vara in tara pentru 2-3 saptamani. Pot spune ca nu sunt multe lucruri care par sa mearga in Romania, iar una dintre acestea este SMURD. Domnul Arafat are comportamentul si discursul unui profesionist din lumea occidentala, iar rezultatele muncii domniei sale s-au concretizat in acest serviciu de urgenta. Cred ca ar fi o anomalie sa se strice ceva care merge dupa standarde occidentale, dar desigur parerea mea este o singura picatura de apa intr-un ocean de interese si ambitii.

Musafir

2012-01-10 06:55

Raed Arafat a salvat vieti umane! este cel putin nedrept ca presedintele sa-l jigneasca si sa-l trateze asa cum ne "trateaza" pe noi toti: cu dispret!

Musafir

2012-01-10 07:07

SMURD- ul trebuie sa ramana al nostru, al tuturor!

Musafir

2012-01-10 07:35

Sunt in totalitate de acord.

Musafir

2012-01-10 07:38

Nesimtitul de Basescu cu sleahta lui vor sa distruga totul in tara asta. E timpul sa ne trezim si sa-i lovim peste bot spunindu-le : jos labele de pe Romania. Iar matelotului mahmur sa-i uram sa sa se duca dupa flota. Si sa nu mai vina inapoi!

Musafir

2012-01-10 07:38

ar trebui initiata si o petitie prin care sa cerem demisia lui traian basescu si a guvernului, care au nenorocit poporul roman.

Musafir

2012-01-10 07:43

Serviciul Medical de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) trebuie sa ramana asa cum l-a gandit Raed Arafat, un sistem integrat finantat din bani publici si aflat in slujba tuturor cetatenilor, fie ca sunt bogati sau saraci. Nu stiu ce cauta presedintele Basescu in toata aceasta poveste; fisa de post a domniei sale nu prevede asa ceva; nu stiu de ce dintr-un presedinte jucator vrea sa fie perceput ca un presedinte distrugator al unui sistem care functioneaza, este performant si este pro-viata ?

Musafir

2012-01-10 07:52

Sa iti fie rusine Basescu!!!!

Musafir

2012-01-10 07:59

Nu sunt de acord cu desfiintarea SMURD !!!