Cerem interzicerea implementării și dezvoltării rețelei 5G în România

Cerem interzicerea implementării și dezvoltării rețelei 5G în România / Anunțuri / Proteste STOP5G pe 25.01.2020 în mai multe orașe din România / Comentarii

Musafir

2020-01-19 07:57

Nu suntem cobai , si umanitatea nu trebuie sa se indrepte spre extinctie.Cred ca sunt niste limite si pentru tehnologie, nu trebuie sa distrygem flora , fauna , insectele , oamenii , pentru a avea noi viteza la internet.Deja am distrus planeta iremediabil , STOPP 5G!!!

Musafir

2020-01-24 12:15

Tehnologia 5G se poate compara ca efecte, cu o explozie nucleara cu efect intarziat

Musafir

#3 5G este SANATOR si ne conecteaza cu D'zeu

2020-04-07 13:49

fb.com/sfantul.5g

Musafir

2020-04-12 13:45

Impotriva voinței noastre? Să-i f..! Dam foc la antene cum fac cei din Marea Britanie. Așa radical trebuie sa fie românul!!!

Musafir

2020-04-26 13:39

Stop 5 G ... nu suntem sobolani .... nu v ati saturati sa faceti rau omenirii ? O sa muriti in chinuri ... v a faceti rau cu mana vostra .. si toti a u de suferit... sarlatanilor .. mi e greu sa cred ca o sa ne ajute o retea de cacat... stau 7 ore sa descarc un film .. nu m a intereseaza.. eu vreau sa mi vad copiii sanatosi.. sa i vad crescand bine.. nu vreau sa vad malformatii.. cei care pot sa opreasca aceasta implementare a retelei, faceti ceva fratilor!!! Ce e in capul vostru? Rumeguş? Sarlatanilor ... ne ati mintit.. ne ati furat ... ne ati trimis departe de Romania.. departe de familia noastra.. si acum cand ne intoarcem vreti sa ne ucideti cu retelele astea 5G de cacat...

Musafir

2020-05-14 09:11

Aveti 5G la router-ul de acasa de cel putin 4-5 ani. Nu cred ca a cazut cineva din picioare... poate doar de bucurie ca ii mergea netu' mai bine. Nu exista nicio legatura intre 5g si sistemul sanitar. NU MAI DEZINFORMATI. DEZINFORMAREA ESTE INFRACTIUNE SI SE PEDEPSESTE CU INCHISOARE DE LA 3 LA 10 ANI!!!, Motiv pentru care o sa va fac plangere la DNA! #suntetinisteprajiti

Musafir

2020-05-14 11:18

Nu 5 GGGGGG! SA SE SCOATA SI DE LA VANZARE TOATE TELEFOANELE SI TOATE DEVICE-URILE 5G!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...