Amenajarea unui parc canin in Ramnicu Valcea

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Amenajarea unui parc canin in Ramnicu Valcea

Musafir

2016-08-27 19:42

Iubesc foarte mult cainii si am 3 si chiar as vrea un parc pentru ca pentru ca adora plimbarile.. :)

Musafir

2016-08-28 13:31

da, era cazul sa se gandeasca cineva si la asa ceva.
E benefic pentru toata lumea, atat pentru stapanii de caini cat si pentru cei care sunt deranjati de acestia cand ii intalnesti in diferite locuri publice.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2016-08-29 08:06

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2016-08-29 08:31

autorul petiţiei

2016-08-29 08:41

Un mesaj a fost sters pentru ca nu respecta standardele comunitatii. Nu se accepta injurii si instigari la violenta.

Musafir

2016-08-29 17:20

Buna seara!
Am semnat aceasta petitie deoarece am si eu un caine, care se bucura ori de cate ori ii pun zgarda sa iesim la plimbare. Fac mentiunea ca locuiesc la casa, iar cainele e liber toata ziua sa alerge prin curte. Dar bucuria imensa este cand " iesim in oras", adica "socializam".
autorul petiţiei

#32 Petitie incheiata

2016-09-02 12:42

Cu cea mai mare placere va anuntam ca am primit RASPUNS oficial din partea Domnului Primar Mircia Gutau referitor la cererea noastra intocmita zilele trecute formulata cu ajutorul PETITIEI la care ati semnat cu sutele..impreuna AM REUSIT!!! Vom avea parcuri pentru caini in fiecare zona din oras!!!!! Va invit sa cititi articolele din presa!

Multumim din suflet Primariei si tuturor celor ce au sustinut petitia!! 

Musafir

2016-09-02 19:31

Pentru ca sunt iubitoare de animale si doresc tot binele acestor fiinte minunate si stapanilor lor.
autorul petitiei

#34 Petitie incheiata

2016-09-03 10:17

Primii care vor avea parte de o rezolvare civilizată a delicatei chestiuni vor fi locuitorii din cartierele Ostroveni și 1 Mai. Special pentru ei, zona din imediata vecinătate a căii ferate (în zona Bulevardului Pandurilor) va deveni parc pentru câini în care patrupedele cu stăpân să fie plimbate.

Sursa: Curierul de Valcea .

Musafir

2016-09-05 07:13

ar fi ecelent. Ideea este laudabila. Cum parintii si copiii lor au dreptul sa petreaca intr-un parc niste ore relaxante, de ce nu ar putea s-o faca si cainii impreuna cu stapanii lor.

Musafir

2016-09-05 09:02

Doamne ajuta sa se concretizeze.
Daca a promis d-nul Primar ca vor fi in fiecare zona e chiar peste asteptari si chiar potrivit ca sa nu ne izbim de aceleasi probleme cand ne deplasam cu cainii spre parc. Cu cat drumul este mai scurt cu atat vor avea loc mai putine conflicte intre stapanii de caini si ceilalti. Nu putem decat sa avem incredere in promisiunile domniei sale si sa asteptam.
autorul petitiei

#37 Petitie incheiata

2016-09-06 22:16

„Zona unde se va construi acest parc este în cartierul Ostroveni, pe Bulevardul Panduri. Am analizat împreună cu specialişti perimetrul care se află între şosea şi calea ferată şi se pretează pentru un astfel de parc. Acesta va fi îngrădit cu gard iar iubitorii de animale vor putea să-şi plimbe câinii fără să aibă plângeri din partea altor cetăţeni”, spune Mircia Gutău.

Şi pentru partea de nord a municipiului administraţia a declarat că va identifica o zonă care să fie amenajată drept parc pentru cei care nu au unde să-şi plimbe câinii de companie.

Sursa: Ramnicu Valcea Week .

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-09-14 07:40

Costi Miti

#39 Da e o o idee buna !

2016-09-14 07:41

Da este o idee foarte buna ! Si ei merita . Sa fie respectati si iubiti de oamenii !