Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Musafir

2016-06-29 19:55

Pentru ca drepturile si libertatile nu sunt un privilegiu, te nasti cu ele si-ti apartin in mod etern ; sunt in ADN- ul uman

Musafir

2016-06-29 19:56

Oamenii sunt egali si romanii plecati muncesc cot la cot cu britanicii. Sa vina in tara cei care stau cu mana intinsa pentru multe beneficii date de autoritatile britanice. Nu toti sunt la fel, nu au plecat din ROMANIA pentru ca le a fost bine si guvernantii le au oferit locuri de munca platite conform competentelor lor, au plecat de lehamite sa si construiasca acolo un viitor mai bun! Nu merita un tratament din partea englezilor sovini. Autoritatile romane ,in ceasul al doisprezecelea sa faca ceea ce nu au fost in stare cand acesti romani plecati erau in tara!

Musafir

Solidaritate !

Musafir

Pentru ca sunt Roman si vreau ca tuturor Romanilor sa le fie respectate drepturile chiar si de catre Britanici !

Musafir

Pentru drepturi egale cu toti cetătenii din UE si pentru a nu mai fii jigniti Românii oriunde ar fi pe Planeta Pamânt.

Musafir

E timpul pentru o campanie Pro Romania ! Sa apara medicii si asistentele din RO si sa fie mentionate nenumaratele vieti britanice salvate de catre acestia. Sa apara ingrijotoarele de seniori si persoane cu handicap dependenti si atasati profund de romanii ce ii asista. Faceti apel sa acceseze GOOGLE /WIKIPEDIA sa vada o data diferenta dintre romanii majoritari si minoritati.(Asta e greu in tara in care sute de mii au raspuns la sondaje ca Shakespeare este jucator de fotbal sau actor) Informatia este ,,At your fingertips" sa dea click ignorantii.

Musafir

casa regala a romaniei de ce nu intervine?

Musafir

Am semnat aceasta petitie ptr.ca fiul meu lucreaza acolo de 7ani,plateste taxe si impozite statului britanic iar viata lui s-ar da peste cap daca ar trebui sa vina in tara.Ce ar putea face in aceasta tara sa traiasca la standardul de viata de acolo?Are vreo sansa?Niciuna.

Musafir

M-am saturat! M-am saturat sa fim numiti țigani pentru ca guvernele rele, corupte, nepăsătoare si tradatoare de țară nu au făcut nimic pentru educarea și integrarea țiganilor! M-am săturat să mă simt discriminată și să-mi fie frică să spun, când merg în străinătate, că sunt româncă! M-am săturat ca majoritatea cetățenilor care sunt onești să fie desconsiderați și stigmatizați pentru o minoritate din rândul căreia sunt, indiscutabil, și cetațeni care muncesc cinstit. PROPUN O PETIȚIE CĂTRE GUVERNUL ROMANIEI - TOT SE AUTOINTITULEAZĂ EL TEHNOCRAT - CĂTRE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI SĂ DEMAREZE URGENT MĂSURI SERIOASE ȘI CONSECVENTE DE INTEGRARE A ȚIGANILOR ÎN SOCIETATE pentru că...m-am săturat! ”Țiganii sunt așa...puțin altfel...așa sunt ei...” Așa sunt ei pentru că așa sunt lăsați să fie și...M-AM SĂTURAT!!!

Musafir

suntem umiliti atat in tara cat si in strainatate!

Musafir

pentruca nu suntem toti la fel .Asa cum ii acceptam pe cei exceptionali trebuie sa-i acceptam si pe cei rai.Englezii au vrut sa fie singuri, sa ramana singuri.

Musafir

Sunt mandra ca sunt romanca si nu permit nimanui sa imi jigneasca neamul.

Musafir

Pentru ca sunt romanca si vreau sa fim tratati ca orice cetatean al europei

Musafir

pentru demnitatea romanilor din UK ,pt respectarea drepturilor lor.

Musafir

Pentru drepturi egale ca si cetatenii britanici care traiesc si au afaceri in tara noastra si in europa,toti suntem egali si avem acest drept prin legile interjationale si nimeni si nimic nu trebuie sa fie mai presus de aceste legi care sunt facute tot de catre oameni ca si noi toti are locuim acest continent numit Europa.

Musafir

Iubesc Marea Britanie. Am acolo cea mai cuminte si desteapta nepoata, casatorita din anul 2000. Vreau ca Marea Britanie, sa ma primeasca cu aceeasi ospitalitate.

Musafir

Am semnat pentru viitorul copiilor mei.

Musafir

Nu cred ca englezii sterg fundul englezilor.Asta stie dl.Cameron si ceilalti 2?Pai printul Charles,ar trebui sa se implice,mai ales ca zice ca iubeste Romania si ca are case in Romania.Ehe,mandria si prostia duc la pieire.Salut.

Musafir

Deoarece fiica mea,ginerele meu si nepotii mei locuiesc,muncesc si invata in Londra.

Musafir

Dumnezeu a lăsat pe pământ, oameni care sa se înțeleagă , nicidecum această ură necontrolată și fără niciun inteles! !! Dar , pocăiți Vă, căci VENIREA LUI ESTE FOARTE APROAPE! !!!

Musafir

Romanii au drepturi ca toti cetatenii Europei.Sunt bine pregatiti ,inteligenti si muncitori. Nu vorbim de uscaturi care exista in orice natie oricat de civilizata ar fi ea. Vorbim de poporul roman .

Musafir

sa nu se confunde rominii cu romii. Pare discriminator. Nu uit cind U.E. afirma ca nu suntem in stare ca noi ca stat sa ii educam. Ei au reusit?De fapt,nu stiu cum sa scape de romi. Sigur ca de doctori, asistente, informaticieni e nevoie oriunde. Problema e la cei care consuma fara sa produca

Musafir

Pentru ca consider ca Romana trebuie sa rămână in anglia

Musafir

Doresc sa ne recastigam demnitatea pierduta,desi va fi foarte greu.Si singurii vinovati pentru aceasta demnitate pierduta sintem noi insine,noi romanii.

Musafir

Am plecat din tara, pentru ca in putinii ani pe care ii mai am de muncit (am 52) sa pot sa castig prin munca existenta familiei, implicit si a mea, lucru care nu mi-a reusit in tara. Deja ingrijorarea atinge cote maxime. Ar trebui sa fim uniti. Nu am venit sa furam ci sa muncim cinstit si din greu. Problema este ca alti ,,reprezentanti'' au facut mult rau tarii si implicit noua. Chiar azi am avut de suferit un atac verbal din partea unui englez care d.p.d.v. al educatiei imi este net inferior. Dar nu am avut ce sa fac. Am rabdat asa cum o facem de mii de ani. Rabdarea are o limita pe care ne-o impune azi realitate sau mai bine zis incertitudinea politica-sociala in contextul recentelor evenimente. Bravo pentru initiativa!