SEMNEAZA pentru EXCLUDEREA MAGISTRATILOR CARE FAC ABUZURI

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția SEMNEAZA pentru EXCLUDEREA MAGISTRATILOR CARE FAC ABUZURI

Musafir

2016-07-12 18:29

Este normal sa raspunda si magistratii, ca orice om din aceasta tara si din lume. Si eu ca salariat raspund pentru greselile facute cu sau fara voia mea si cu atat mai mult pt cele facute cu rea credinta. Este un lucru de normalitate.

Musafir

2016-07-12 18:38

Sint mult prea satul de dictaturile anterioare si nu vreau ca si o parte din puterea judecatoreasca sa instaleze o alta dictatura in numele unei iluzorii dreptati.

Musafir

2016-07-12 18:44

Problema nu este doar a excluderii.isi vor gasi loc in avocatura.Problema este sa raspunda pecuniar ptr solutiile date cu rea credinta sau din interes.

Musafir

2016-07-12 19:36

Este inechitabil si apoi neconstitutional ca un grup de persoane caracterizat prin apartenenta la un domeniu profesional sa nu faspunda pentru erorile facute in exercitarea respectivei profesii. Situatia se complica si pentru ca respectivii componenti ai grupului au ajuns sa se aprecieze ca subiecti ai unui drept de a nu da socoteala, alimentati in aceasta absurda credinta de inexistenta unui mecansim clar, democratic, echitabil, imparabil si rapid de tragere la raspundere.

Musafir

2016-07-12 19:49

Gresala se plateste

Musafir

2016-07-12 20:11

Fiindca si eu am fost anchetat pe nedrept de procurorul DOANA VASILE din cadrul DNA Bucuresti!

Musafir

2016-07-12 20:15

Pentru ca mi s-a întâmplat o nedreptate din parte unui judecător

Musafir

2016-07-12 20:54

Am fost judecător 39 de ani și 8 luni și nu sunt de acord cu ce se întâmplă în prezent în justiție.

Musafir

2016-07-12 21:03

Am intra în normalitate dacă am avea o lege a răspunderii magistraților. Este singura categorie socială care nu răspunde pentru ceea ce face. Din această cauză sunt atâtea abuzuri. CSM există DEGEBA.

Musafir

2016-07-12 21:11

Am semnat aceasta petitie pentru ca este fundamental ca intr-un stat democratic poporul sa aibe dreptul la libera exprimare, iar in centrul actului de justitie trebuie sa stea obligatoriu justitiabilul-cetateanul. Ori daca acestuia ii sunt incalcate drepturile si este privat de libertate datorita unor magistrati pe care instititia INM ii dezumanizeaza si ii invata sa aiba o conduita gresita uitand care e rolul lor in acest sistem inseamna ca nu se poate numi stat .Justitia este principalul pilon al unui stat democratic.

Musafir

2016-07-13 01:14

Atunci când sant drepturi fără obligatii inevitabil apar si abuzuri - si asta nu este bine.

Musafir

2016-07-13 03:58

era necesar o astfel de petitie,de mult trebuia sa avem o lege a magistratilor,vedem zilnic condamnari fara rost si pentru nimicuri,dar nu avem in vedere ca cineva trebuie sa plateasca pentru tot raul facut unor oameni aruncati in puscarii degeaba,cand se putea rezolva pe alte cai si fara ca statul asta amarat sa platesca milioane de eura la CEDO.felicitari pentru aceasta petitie!

Musafir

2016-07-13 04:45

Fiecare magistrat ar trebui sa rosteasca un juramant in fata icoanei Mantuitorului Iisus Hristos inaintea intrarii in sedinta de judecata.
Sub umbrirea Sfantului Duh nu poti face ABUZURI !!!

Musafir

2016-07-13 04:47

Sa nu ramana la acest stadiu!Abuzurile sunt grosolane!!!

Musafir

2016-07-13 05:15

Sincer de foarte mult timp trebuie modificat 303
Toti suportam sanctiyni daca savirsim abateri la locul de munca si magistratii la fel trebuue sa aibe raspundere ptr ce soltii dau
Sa si asume si ei totuk asa esre normal
Hai cu legea modificata
Sa vedem cum pleaca cei care gresesc la comand si

Musafir

2016-07-13 05:28

Pentru ca magistratii ar trebui sa fie un exemplu de competenta si integritate profesionala, lucru care acum nu se intampla, dovada numarul extrem de mare de procese pe care Romania le-a pierdut la CEDO. Este inadmisibil ca tocmai cei care sunt responsabili de acest lucru sa nu aiba nici o raspundere.

Musafir

2016-07-13 05:33

Din speranța îmbunătățirii actului de justiție,pentru progresul societății și a creșterii gradului de încredere în acest sistem

Musafir

2016-07-13 05:35

In conditiile actuale, in care judecatorii si procurorii nu raspund pentru mii de cazuri de achitare, incarcerare abuziva, sechestre abuzive, nici cu functia , nici material, NU traim intr-un stat de drept. Daca eu ca cetatean nu am nici o aparare in fata unei anumite categorii profesionale care dispune de libertatea mea, suntem EXACT sau si mai rau ca-n perioada de inainte de 1989. S-a creeat o categorie de super-cetateni care pot dispune oricand si stiind ca nu vor fi trasi la raspundere de libertatea si patrimoniul celorlalti.

Puterea corupe, puterea absoluta corupe absolut....si nu fac exceptie nici domnii magistrati de la asta.

Musafir

2016-07-13 06:29

prea multe abuzuri.trebuie sa raspunda pentru ca nu se poatesa se mearga asa la nesfarsit

Musafir

2016-07-13 06:40

Dupa cum se tot vorbeste de statul de drept.....nimeni nu este mai presus de lege....dar se pare ca la noi sunt

Musafir

2016-07-13 07:03

Am semnat aceasta petitie, pentru o justitie corecta, ci nu una corupta cum este la ora actuala si abuziva.

Musafir

2016-07-13 07:25

Am fost arestat si condamnat pentru o fapta care nu era prevazuta de legea penala.Momentan Cererea mea se afla pe rolul CEDO.Daca ar fi existat o lege pentru Excluderea Magistratilor care fac abuzuri,ei nu ar mai fi dat niciodata o asemenea solutie de arestare si condamnare.Toti cetateni sa fie egali,sa raspunda si magistrati pentru faptele lor, la fel ca medicii,inginerii ,oameni politici sau orice om din tara aceasta.

Musafir

2016-07-13 07:49

Cunosc problemele din sistem! Mă confrunt direct cu acestea și afirm cu tărie că magistrații reprezintă forța mafiei din justiție și din sferele de influență extrajudiciare. Hotărârile lor, în majoritate, sunt subiective și soluționate la comanda instituțiilor și persoanelor interesate, uneori și din motive absurde, legate de ”legea concurenței” dictată de cele mai perfide personaje din avocatura tradițională, NULITĂȚI provenite din sistemul comunist - foști securișri, polițiști, magistrați, politicieni, etc. - excluși și auto-excluși din structurile statului. RUDENIA DINTRE MAGISTRAȚI ȘI PERSOANELE IMPLICATE ÎN DOSARE REPREZINTĂ O ALTĂ CAUZĂ GENERATOARE DE ABUZURI.  

Musafir

2016-07-13 07:57

Pentru ca asa e corect,m-am saturat de atmosfera asta din tara,de discreditarea tarii prin acest spectacol.Lucrurile se pot face si altfel.Nu suntem noi mai corupti decat altii,diferenta e ca ei sunt mai discreti,nu-si fac tara de ras.

Musafir

2016-07-13 08:15

Cel ce greseste cu rea intentie sau da decizii aberante ,trebuie sa plateasca. Toti care gresesc platesc,sau magistratii sunt fara de "greseala" ?Eu daca depasesc viteza legala o fac intentionat si platesc amenda.Magistratul care face din alb negru si invers,trebuie sa PLATESCA cu functia sau material . PUNCT.