Sustin Catalin Chereches

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sustin Catalin Chereches

Musafir

2016-05-09 15:05

CRED IN PREZUMTIA DE NEVINOVATIE.STIU CA JUSTITIA FACE SI ABUZURI.OFER A DOUA SANSA ACESTUI OM.DACA A GRESIT SA NU REPETE GRESEALA si SA NU DEVINA RAU IN URMA ACESTEI EXPERIENTE ! SPER CA VISUL CU BAIA MARE CAPITALA CULTURALA 2021 SA NU SE NARUIE!

Musafir

2016-05-10 19:57

E OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT !!!
Reo

#253 Re:

2016-05-11 07:07

#252: -  

Daa...sigur ca da: Omu' potrivit la locul potrivit, in puscarie doar! :))

Musafir

#254 ORICE OM MERITA A DOUA SANSA

2016-05-11 18:23

ACEST TANAR A FACUT  MULTE PT. BAIA MARE si BAIMARENI. UN LUCRU CU TOTUL APARTE FATA DE RESTUL ESTE FAPTUL CA A INCERCAT SA SCHIMBE MENTALITATI, CEEA CE ESTE F. DIFICIL! A FOST UN MODEL PENTRU TINERI SI ALTI EDILI ! SI INCA CEVA, DACA ANGHEL MAI ARE TUPEUL SA CANDIDEZE... SI CE A FACUT EL PT.BAIMARENI? CATALIN,FATA DE CEILALTI,ARE UN SUFLET MARE! SA-SI FACA EXAMENUL CONSTIINTEI,MEA CULPA ,SI SA MEARGA MAI DEPARTE !!!

Musafir

2016-05-12 07:26

acest domn Chereches Catalin a demonstrat ca iubeste Baia-Mare si baimareni , ii doresc mult sa re ridice sus pt. al avea linga noi Bafta
TINERI FRUMOSI SI LIBERI DIN BAIA MARE

2016-05-12 11:38

- IN PRIMUL RAND INCERCATI SA NU MAI ARUNCATI CU NOROI DUPA UNUL DIN CEI M-AI BUNI PRIMARI DIN ROMANIA, DOMNUL CATALIN CHERECHES! DE CE ESTE UNUL DIN CEI MAI BUNI, CEI M-AI PERFORMANTI PRIMARI DIN TARA? SIMPLU PT CA REALIZARILE LUI VORBESC! ATUNCI CAND ESTI ALES PRIMAR VALOAREA TA CA SI EDIL SE POATE DOVEDI PRIN FAPTE SI PREA PUTIN PRIN VORBE!! ASA VA PLACE SA VA PLIMBATI PRIN PARCURI PROASPAT REABILITATE SAU SA VA FACETI SELFIEURI IN PIATA CETATII IPOCRITILOR?!?!? VOI DOMNILOR CONTRACANDIDATI, CUC E REALIZARI VA PUTETI MANDRII?
- IN AL DOILEA RAND NOI ASTIA CARE IL SUSTINEM PE CHERECHES SUNTEM UN ELECTORAT IN MAJORITATE TANAR, SCOLIT, EDUCAT SI ACTIV! NOI NU FACEM PARTE DIN MAREA MASA DE MANEVRA A ASISTATILOR SOCIALI SI A MOSILOR SI BABELOR FARA DINTI CARE VOTEAZA LA ORDIN PENTRU 1KIL DE ULEI SAU DE FAINA! NOI INTOTDEAUNA VOM RASTURNA SITUATIA IN FAVOAREA NOASTRA! AM REUSIT SI IN 2009 CAND A FOST REALES BASESCU PRESEDINTE, AM REUSIT SI IN 2014 CAND L-AM VOTAT PE IOHANNIS AM REUSIT SI ANUL TRECUT SA DAM JOS GUVERNUL PENALULUI PONTA TOT IN STRADA SI VOM RUSII SI ACUM SA-L READUCEM PE PRIMARUL PE CARE IL MERITA ORASUL ASTA, PE DOMNUL CHERECHES! CHIAR DACA FACETI SPUME TOT EL VA IESII! NOI, STUDENTII DE LA FACULTATEA TEHNICA DIN BAIA MARE IL SUSTINEM IN PROPORTIE DE PESTE 90% PE CATALIN SI SUNTEM MANDRII CA VOM TRAI IN CEL MAI OCCIDENTAL ORAS DIN ROMANIA INCEPAND DIN 2021 SAU CHIAR DE MAI DEVREME!

IN AL TREILEA RAND, FORZA CATALIN!

Davidbm

#257 Vinovat

2016-05-14 08:39

Nu sustin coruptia.. si catalin este corupt... toata lumea spune ce a facut pentru baia mare dar voi nu stiti cate datorii are baia mare? stiti cati bani a furat catalin, stiati ca baia mare are 50 de milioane de euro datorie? Si inainte nu avea nici macar o datorie. Nu stiati, stiti cine o sa plateasca acele datori? Cetateni din baia mare o sa plateasca toti bani pe care ia furat catalin.   Jos coruptia si hotii. Nu conteaza ce ai facut daca ai furat.. hotul tot hot ramane.

Musafir

2016-05-17 12:47

Îl susțin ca primar pe Catalin Chereches

Musafir

2016-05-22 11:01

Am semnat deoarece, Catalina Cherecheș, a făcut, si mai poate să facă mult bine orașului.

Musafir

2016-05-24 15:04

pt. ca este un om ,onest ,modest, destoinic,a pus suflet pt. reconstructia orasului ,un personaj destept, competent si incomod pt. toti cei frustrati.

Musafir

#261 lupul dacic

2016-05-25 09:21

Stimati ziaristi, ce am de gand sa va scriu aici trebuie urmarit cu MAXIMA SERIOZITATE deoarece adevaratii dusmani ai primarului nostru sunt in continuare foarte putin cunoscuti de catre baimareni! Domnilor, de interesele ROMALTYN MINING  in Baia Mare si despre refuzul domnului primar de a accepta prelucrarea cu cianuri chiar pe teritoriul orasului nostru am uitat asa de repede? Inca nu avem dovezi in acest sens, dar va recomand tuturor celor din Coalitie sa faceti sapaturi in acest sens si sa faceti asta cat mai repede! Posibil sa dati peste informatii mai pretioase decat tot aurul din Baia mare! Romaltyn Mining este controlata de Polyus Gold, companie ce apartine oligarhului rus Mihail Prokhorov, un mega-rechin economic! Vreau sa stiti ca adversarii politici ai lui Chereches sunt mici copii pe langa sforile trase de asasinii economici ai orasului si tarii noastre, delegatia rusa a lui Prokhorov! Sunt sanse de peste 90% ca acestia sa fi dat bani acolo "unde trebuie" pentru inscenarea facuta lui Chereches! Daca va pleca Chereches, oricine altcineva ar fi primar in locul lui, ar accepta imediat "oferta de nerefuzat" a oligarhului rus: cianura, poluare si boli! Asta vrem?

Musafir

#262 VREM SA SE RESPECTE VOTUL CETATENILOR DIN 5 IUNIE!!!

2016-06-08 08:45

DE CE NU SE TINE SEAMA DE ALEGATORII DE RAND CARE AU VOTAT CU GINDUL LA DEZVOLTAREA CULTURALA A ORASULUI BAIA MARE ???CINE ARE INTERESUL SA ZADARNICEASCA VISUL NOSTRU, AL BAIMARENILOR,CARE NE DORIM SA AJUNGEM CAPITALA CULTURALA 2021???CINE O SA PLATEASCA PENTRU VISUL NOSTRU ZDROBIT???

Claudiu

#263 Re:

2016-06-08 14:39

#8: -  

Daca cineva poate fi considerat vinovat pentru ca primeste inapoi banii pe care i-a imprumutat unei persoane, atunci si numai atunci Catalin Chereches este vinovat.

Claudiu

#264 Re: Re:

2016-06-08 14:47

#253: Reo - Re:  

Chiar te consideri ca faci parte dintre cei care pot ridica piatra?

Si apropos chiar merita sa fie primar . Este parerea sincera a mea si a multor Baimareni.

Ma intreb oare de ce nu ti-ai trecut numele?

Poate ca te numesti Tagarlas sau Tataru?

Musafir

2016-07-03 20:07

Sustin Catalin Chereches

Musafir

2016-08-09 11:36

PT Ca sint din Baia -Mare si sint f multumita de munca primarului din oras e schimbat numai in bine fata de trecut si cu un asa primar cu o gindire in binele orasului merita sa il sustinem in continuare ca de oameni fara interes sintem satui..ok REZULTATE si de un ORAS FRUMOS AVEM NEVOIE

Musafir

2016-09-08 14:02

Din respect pentru Catalin Chereches care a realizat ceva pentru orasul Baia Mare !
Felicia Lucia Silaghi /Satu Mare
Musafir

#268 Respect ptr dl primar CATALIN CHERECHES

2016-09-25 23:52

Buna dimineata .Sustinere,respect,admiratie,omului CATALIN CHERECHES. Este un exemplu clar ,evident argumentat al modelului de primar de la  care ar trebui toti primarii din tara noastra Romania sa ia exemplu. Orasul Baia Mare a prosperat sub carma d/lui primar CATALIN CHERECHES intr/un mod si cu o rapiditate demna de apreciat.Imi place sa spun despre orasul Baia Mare ca este ptr mine si nu numai ,,Micul Paris,,Va respect si va sustin neconditionat ptr dovada clara a ceea ce astazi este orasul Baia Mare.Felicitari dvs ,consilierilor,intregii echipe cu sustinere politica si nu numai.

Musafir

2016-10-14 05:54

Sunt alátúr ,de el. Nu este vinovat.

Musafir

2016-10-20 16:12

Fara comentarii. Cătălin este un om al românilor