Sustin Catalin Chereches

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sustin Catalin Chereches

Musafir

2016-05-02 18:34

Din nefericire momentan nu mai locuiesc in Baía Mare dar il admir pe D Catalin pentru toata munca si straduinta de care a dat dovada de-a lungul acestor ani in a transforma ORASUL MEU NATAL in ceea ce este azi. Vá multumesc domnule primar

Musafir

2016-05-02 18:48

Susțin Cătălin Chereches!

Musafir

2016-05-02 19:18

Pentru ca nimeni nu se compara cu capacitatea lui de a conduce un oras ca Baia Mare.

Musafir

2016-05-02 19:24

Sustin Catalin Chereches

Musafir

2016-05-02 19:52

Orasul baia mare s-a schimbat in bine de cand e primar catalin chereches si as vrea sa i.l aleg tot pe dumnealui.

Musafir

2016-05-02 19:59

Multumim d-le primar pentru tot ce faceti pentru orasul nostru. Va doresc succes pe mai departe!

Musafir

#182 Re:

2016-05-02 20:06

#2: -  

Greșești..  Platesti

Musafir

2016-05-02 20:16

Stop abuzurilor!!!

Musafir

2016-05-02 20:21

Am semnat aceasta petitie, deoarece cred in domnul Catalin Chereches , si sunt convins ca acuzatiile aduse lui sunt inscenari, puse la cale de adversarii lui.
Nicicand Baia Mare nu a aratat mai frumos , si acest lucru se datoreaza acestui OM.

Musafir

2016-05-02 20:49

Îl iubesc din toată inima mea.

Musafir

2016-05-02 22:21

Am semnat aceasta petitie pentru ca sint foarte multumita de tot ce a facut acest primar.Cind ma duc acasa in vacanta ma duc cu mare drag pentru ca e foarte curat si foarte schimbat orasul de nerecunoscut.Felicitari domnule Cheteches si bafta sa cistigati alegerile

Musafir

2016-05-02 23:29

E dreptul meu de a alege cine sa se ocupe in continuare de acest oras!

Musafir

2016-05-03 01:58

Susțin Catalin Chereches
007

#189 Re: Re: sunteți prosti!!!

2016-05-03 03:49

#122: - Re:  

cum pana mea sa spuneți ca e ok sa iei mită!! Pe mine ma interesează sa se respecte legea!! Dacă toți am fura la locurile de muncă si ne-ar prinde șefu crezi ca ar spune "stai liniștit ca te iert, tu oricum îți faci treaba"... 

Musafir

2016-05-03 04:23

Eu nu vad pe altul mai bun decat el! Sper sa demonstreze nevinovatia lui. Te sustin!

Musafir

2016-05-03 04:42

pentru ca primarul este bun

Musafir

2016-05-03 04:49

Comentariul meu este de prisos, faptele primarului C. Chereches se vad in tot orasul Baia-Mare.Nu mai incape nici-un cmentariu. Tot e la moda NO COMENT.

Musafir

2016-05-03 05:49

Pentu ceea ceeste baia mare in momentul de fata !

Musafir

2016-05-03 05:52

nu putem fi orbi Baia Mare sa schimbat radical de cand avem primar pe acest om merita sustinut si incurajat pentru ce a facut felicitari Catalin asta este o provocare dar sunt convins ca totul va fi bine

Musafir

2016-05-03 06:03

PENTRU CA NU ESTE VINOVAT

Musafir

2016-05-03 06:22

Am semnat petitia,fiindca eu consider ca d-nul Catalin Chereches merita sa ramana primar! Orasul nostru vorbeste de la sine de ce. Realizarile sunt indiscutabile,chiar daca de multe ori lupta aproape singur,fiindca unii doreau demult sa-l inlature cu orice pret. Performanta nu se poate realiza cu adevarat,decat cu o echipa,care doreste ca acest oras sa ajunga o capitala europeana adevarata.Drumul este deschis,am facut pasi importanti,iar primarul nostru a facut tot posibilul sa devina o realitate si nu doar un vis.Nimeni nu-i perfect,insa rolul primarului este sa fie un bun gospodar,sa iubeasca acest oras si oamenii de aici.Eu cred ca a reusit! D-zeu sa aiba grija si sa se intoarca in mijlocul nostru.SUCCES!

Musafir

2016-05-03 06:57

Pentru ca sa fie eliberat primarul nostru domnul catalin chereches pentru ca a facut lucruri numai bune pentru orasul baia mare

Musafir

2016-05-03 07:12

am semnat aceasta petitie pentru ca d-ul Chereches sa fie lasat sa candideze la primarie, sa i se recunoasca meritele pentru ce a facut in acest oras iar in legatura cu unele greseli(daca sint) sa dea cu piatra cel care este fara gresala. Multumesc Maria

Musafir

2016-05-03 07:44

Stiu foarte bine ce inseamna arestul preventiv si cum functioneaza justitia.

-Am fost O VICTIMA A SISTEMULUI MAFIOT.
-Am fost arestat NEVINOVAT, ILEGAL si ABUZIV.

Insa, niciodata nu am fost condamnat penal, nici macar cu o amenda...

Instantele din Romania m-au declarat NEVINOVAT, m-au ACHITAT in toate instantele: fond, apel si in recurs.
CA SA-MI DOVEDESC NEVINOVATIA MI-A TREBUIT 10 ANI.

Din momentul in care esti arestat, deja esti condamnat de opinia publica.
Perceptia opiniei publice este greu de schimbat, aproape imposibil, dupa ce ti se pune eticheta de puscarias, iar daca isi da concursul si mass-media "te-a facut om pe viata".
Si acuma, dupa 15 ani, nu sunt reabilitat in fata opiniei publice, cu toate sentintele pe care le am (dracu sa le duca)...
Cand vrei sa scoti un om din cursa inventezi o poveste cu iz penal si il arestezi, mai apoi e treaba lui sa-si dovedeasca nevinovatia.

DESPRE CE STAT DE DREPT VORBIM?
Putem vorbi despre PREZUMTIA DE NEVINOVATIE?

Iar magistratii care comit astfel de abuzuri nu sunt trasi la raspundere, de aceea dau mandate de arestare asa usor cu motivarea "inculpatul, prezinta pericol public si poate influneta martorii motiv pt care nu poate fi lasat in libertate" (Dovedeste tu din puscarie ca nu este asa ... Esti la mana lor...) pe acest motiv poti sta in puscarie ca "Berila".
Cand vad astfel de motivare scurta si seaca, stiu sigur ca este o "lucrare" (avand experienta in domeniu).

Statul Roman a fost condamnat la CURTEA EUROPEANA pentru arestarea mea nelegala si abuziva.
CE FOLOS ???
Eu am suferit 9 luni in mizeria din puscarie ... am pierdut timp, bani iar imaginea mea este sifonata pentru o viata, nu mai vorbesc de stres si sanatate.

Toate faptele mele bune au fost sterse - uitate.
De exemplu:
Ati auzit in toata cariera de profesionist a CAMPIONULUI MONDIAL DE BOX LUCIAN BUTE sa pomeneasca cineva numele meu?
Lucian Bute a activat la clubul meu din Sighet 5 ani, unde avea toate conditiile de pregatire pt a atige performante la nivel mondial, cand alti nu-i dadeau nicio sansa, eu i-am intins o mana ... altfel poate astazi nu mai vorbea nimeni de un Campion Mondial Roman pe nume Bute.
Am avut o contributie majora la obtinerea performantei Campionului de astazi Lucian Bute de care toata tara se mandreste.
De multe ori am facut cinste Romaniei cu sportivii mei la diferite competitii internationale, de mare anvergura, unde a cantat imnul Romaniei si toti ne-am bucurat.

Isi mai aduce cineva aminte cat bine am facut ... am ajutat oameni aflati in nevoie am facut multe acte de caritate cu bani mei -inundatii, sinistrati, cantina pt ajutor social unde am hranit peste 200 de persoane zilnic etc.?
Faptele bune se uita usor si repede.

Speta mea cu arestarea nelegala si abuziva a devenit practica judiciara, in toata Europa, este aplicata de instantele de judecata si in alte cauze, iar studentii de la drept invata si dau examene din speta mea.
Gasiti aceasta speta in "Editura Universitara 2015", pag. 355, unde descrie cazul meu.
Gasiti si pe internet, unde puteti citi.
CU CE MA INCALZESTE ASTA? Nu de asta aveam nevoie...

PERSONAL NU-L CUNOSC PE PRIMARUL CATALIN CHERECHES.
IN OPINIA MEA ARESTAREA LUI, ACUM IN PRAGUL ALEGERILOR, ESTE CEL PUTIN SUSPECTA DACA PRESUPUSELE FAPTE EXISTA DIN 2014.
Interesant... Organele au asteptat alegerile din 2016 ca sa-l poata aresta?

ACESTA SA FIE DESTINUL UNI PRIMAR INVINCIBIL PUTERNIC CARE A SI FACUT MULTE LUCRURI BUNE PT BAIA MARE ?(numai cine nu vrea nu vede).

Am citit de pe net Rechizitoriul si motivarea instantei care nu ma poate convige ca singura solutie este cercetarea in stare de arest a lui Catalin Chereches.

Catalin Chereches iti doresc multa sanatate si putere, sa poti trece cu bine peste acest episod din filmul "viata"!

Respect din parte unui coleg de suferinta pe nume Mihai Lauruc!

Musafir

2016-05-03 07:47

Pentru ca sint mindra de orasul meu.