APARATI LEGEA ANTIFUMAT!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția APARATI LEGEA ANTIFUMAT!

Laura

#101 Re: Re: stop fumat

2016-04-22 05:38

#71: trabuc - Re: stop fumat 

Sa mori tu!

Sigur sa fumezi trabuc e sanatos!

Esti un ipocrit si un prost!

Laura

#102 Re:

2016-04-22 05:42

#85: -  

Da mah!

Strazile sunt pline de rahat,institutiile statului in paraginina,spitatelele sunt infecte iar saracia este in floare dar principala problema e fumatul!

Romania trezeste-te!!!

-

#103 Re:

2016-04-22 05:46

#91: -  

Tutunul m-a vindecat de asrm brosnic....acum 10 ani de zile.

Musafir

2016-04-22 06:46

FUMATUL UCIDE !!!

Musafir

#105 Re: Minciuna

2016-04-22 07:25

#94: Laura - Minciuna 

Buna dimineata, Laura !

Rog dati un "search" pe sondajele de opinie din ultimele 6 luni si veti gasi procentele. Le-ati auzit inclusiv la TV-uri. Noi NU mintim ! Suntem Societati Medicale Profesionale, eu personal am ingrijit mii de victime ale fumatului. Ultima data cand am fost de garda a fost Duminica, 17 Aprilie. Am internat 10 pacienti cu infarct. Cinci dintre acestia cu varste de sub 55 de ani. TOTI fumatori

Fiti sigura ca nu ne-am "lupta" atata daca nu am fi in deplina cunostinta de cauza. Toata lumea (si dumneavoastra, sunt convins) crede ca stie ca fumatul face rau. Dar nu constientizeaza cat rau face cu adevarat. Acesta este rolul nostru si al materialului pe care vi l-am trimis. Rog recititi-l, daca doriti va putem da si alte amanunte. Dar, repet: noi nu mintim: venim cu date obiective, din sondaje si studii clinice. In plus - experienta noastra profesionala.

Multumesc pentru mesaj si interes !

O zi buna !

Gabriel Tatu

Musafir

#106 Re: Re:

2016-04-22 07:28

#102: Laura - Re:  

Draga Laura...

Aceeasi tehnica, folosita de unii jurnalisti... deturnarea atentiei spre alte zone: poluare, mizerie, etc... importante, desigur. Dar nu constientizati magnitudinea impactului fumatului; poluarea si mizeria de pe strazi NU omoara 115 romani pe zi, asa cum face fumatul. Incercati sa priviti realitatea in fata, nu fugiti de ea !

Gabriel Tatu

Musafir

2016-04-22 07:29

Pentru sanatatea mea si a celor din jurul meu!

Musafir

#108 Re: Re: Re: stop fumat

2016-04-22 07:30

#101: Laura - Re: Re: stop fumat 

Chiar asa, Laura ?

Cei care nu fumeaza sunt ipocriti si prosti ? Doar cei care fumeaza trabuc sunt inteligenti ? Exista o vorba romaneasca: cine nu e si fudul nu e ..... destul !

Gabriel Tatu

Musafir

#109 Re: Re:

2016-04-22 07:39

#97: Laura - Re:  

Asa este, Laura ! Miliarde vin statului de la victimele fumatului ! Deci Romania ar fi un stat mafiot a carei economie se bazeaza pe traficarea unui drog !? Cam asa trebuie sa traducem ceea ce spui tu si industria tutunului ? Miliardele pe  care victimele fumatului le dau NU vin de aiurea ci din veniturile lor. Am pacienti cu salariul minim pe economie care dau 50% din venitul lor lunar pe tigari. Prefera sa-si cumpere drogul de care sunt dependenti decat sa-si ia medicamentele. Sau recurg la tot felul de generice ieftine, ineficiente. Deci jumatate din salariul lor se duce pentru a se sinucide lent in loc sa-l foloseasca pentru sine si pentru familie. Deci statul nu castiga mai nimic din asta: trebuie sava dea banii inapoi si sa sustina economia cum poate. Bugetul pentru sanatate este 4% din PIB (cel mai scazut din Europa). Tratamentul unui pacient cu cancer pulmonar costa intre 10 si 15000 de euro. Pentru asta fumati voi ? Ca sa ii tratam pe cei tineri de cancere si de infarct ? Ati vazut vreo companie de tutun care finanteaza ingrijirea victimelor lor ?

V-as invita sa imi faceti o vizita la spital, sa stati de vorba cu pecientii mei. Sau la oncologie... cu singuranta ati vedea cu alti ochi realitatea...

Gabriel Tatu

Musafir

2016-04-22 08:33

Pentru protectia si sanatatea oamenilor, copiilor si a mediului in care ne traim viata.

Musafir

2016-04-22 09:07

Doresc o planeta cu aer curat cu verdeata cu mult ozon si oameni sanatosi.
Radu Enasescu Campulung Muscael

Musafir

2016-04-22 09:50

M-am saturat sa fiu imbacsit de fumatori

Musafir

2016-04-22 10:15

Vreau sa traim sanatos

Musafir

2016-04-22 10:37

Este o lege absolut necesara! Nu stiu de ce se crizeaza atat de mult romanii nostri, din moment ce in intreaga lume este asa. Se plangea nu stiu cine la un post tv ca este cea mai drastica lege din toata Europa! O minciuna ordinara! Nicaieri in Europa si in lume nu ai voie sa fumezi in spatii inchise. Pe aeroportul Kennedy, acum 20 de ani, se fuma intr-un singur loc - si este un aeroport cat un oras de-al nostru, daca nu cumva mai mare. Iar in SUA nici pe strada nu fumezi cum iti vine, te duci si cauti un loc special amenajat. Nu ca la noi. Cand cobori dintr-un tren, toti isi aprind tgarile si in 3 minute nu mai poti respira nici macar pe peron, in aer liber! NICI UN FUMATOR NU SE GANDESTE LA NEFUMATORI, asta este cel mai grav! In statiile RATB oamenii fumeaza si, cand vine mijlocul de transport, inghit ca inecatii ultimul fum si respira cand urca, si tot fumul ne vine in nas. Si multe mizerii de acest gen. Slava Tatalui Ceresc ca nu se mai fumeraza in piete - iti cantarea legumele cu o mana si cu o mana scutura scrumul pe ele. Nu mai adaug putoarea care impregna aerul. Au fost momente in care coaja citricelor putea a tutun!
Asa ca ACEASTA LEGE TREBUIE DATA, MENTINUTA SI SANCTIONATI CU SEVERITATE CEI CARE O INCALCA.

Musafir

2016-04-22 11:43

Pentru ca am dreptul sa respir aer curat peste tot pe unde merg!
Mari

#116 Re: si tu esti

2016-04-22 15:19

#6: -  

Bine ca ești ! " sant cardiolog "/ ai auzit de  sunt / 

mari

#117 Re: Re: Re: cu voi cum rămâne ?

2016-04-22 15:23

#106: - Re: Re:  

Cred ca trebuie  sa va informati cu privire la poluare ! Într-adevăr nu e sănătos , dar e plăcut ! Cum nu va puteți voi dezobișnui de șpăgi nici noi de fumat

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-04-22 18:21

Musafir

2016-04-23 06:18

Este necesara protectia nefumatorilor dar nici incalcarea drepturiolor fumatorilor in spatii special amenajate pentru ei.Sanatate!

Musafir

2016-04-23 06:27

Pentru pericolul pentru sănătate pe care îl constat de 30 ani de carieră medicală.
Pentru disconfortul olfactiv si iritată ochilor si cailor respiratorii ale nefumatorului în prezenta fumatorilor indiferenta la cei din jur.
Pentru igiena mediului civilizat.

Musafir

2016-04-23 07:27

Pentru ca sunt medic pneumolog si stiu exact ce efecte poate avea fumatul!

Musafir

2016-04-23 07:33

consider ca aceasta lege va ajuta copii tari sa fie mai sanatosi.

Musafir

2016-04-23 10:07

Trebuie aparata aceasta lege cu orice pret. Atat pentru sanatatea noastra cat si pentru a evolua ca si societate.

Musafir

2016-04-23 10:23

Am semnat aceasta petiție pentru ca nu mi se pare normal sa inhalez tutun de fiecare data când ies în oraș. Este foarte bine ca începând cu 17 martie legea antifurt se aplica peste tot. În occident legea este data de mulți ani și nimeni nu se plânge, doar noi romanii (sau mai bine zis cei care fumează trebuie sa comenteze)

Musafir

2016-04-23 12:26

Pentru sănătatea tuturor