Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari

Musafir

2016-09-04 05:56

nu pot fi de acord cu cei care dorm si sa mai primeasca bani din buzunarul poporului!

Musafir

2016-09-04 05:59

.....pentru ca sunt niste nesimtiti,ii alegem iar ei nu stiu decat sa-si atribuie ,sa atraga cat mai multe bunuri care de fapt nu li se cuvin;poporul de rand se zbate in saracie,cu credite ,cu boli,cu lipsuri din toate domeniile ;ei doar se plimba pe banii nostri,,isi bat joc de pensionari,de salariati ,de tineretul tarii.

Musafir

2016-09-04 06:12

da-i in ghips de puturosi.nu merita mai mult decat salarul minim pe economie,la cat sunt de stresati.

Musafir

2016-09-04 06:23

Am semnat deoarece e o mare batae de joc la adresa poporului roman,au salarii destul de mari ,vor avea si pensii la fel de mari ,asa ca le e deajuns ,nu le mai trebue si pensii speciale,cum sa creada ei romanii de rand ca nu au ce manca cand ei invart milioane si tot nu le ajunge!

Musafir

2016-09-04 06:30

Eu am o pensie de 400 lei dupa 23de ani,sa traiasca si ei asa.

Musafir

2016-09-04 06:39

TOATE pensiile trebuie sa fie bazate pe contributivitate. Oricum, actualele pensii speciale sunt date NUMAI celor care au si salarii mari sau fff mari, deci este un profit imens pentru aceste categorii sociale, beneficiu pe care eu consider ca nu il merita!

Musafir

2016-09-04 07:02

Este cea mai mare discriminare in privinta pensiilor din aceasta tara.Cum sa primeasca asemenea pensii aceste putori care dorm si absenteaza permanent din sedintele din parlament?
Aceste putori au jumatate de an concedii.Aceste javre au tot felul de favoruri si avantaje.Ei fac legi numai in favoarea lor.
Când este vorba de votarea unei legi in favoarea lor,toti parlamentarii sunt prezenti pentru a indeplini cvorumul.
Dormind 12 ani in parlament si profitând de atâtea favoruri nu este just sa primeasca 6000 de lei pensie.
Poporul român este prea blând cu acesti sacali profitori.Avem sansa sa eliminam in decembrie toti acesti mari profitori
Sa mergem cu totii la vot,pentru ca acum este mumentul sa scapam de toti acesti hoti.

Musafir

2016-09-04 07:06

Nu consider ca,intr-o tara,cu aproape 6 milioane de saraci,niste parlamentari,care nu fac nimic pentru a eradica acest flagel,deci nu fac nimic ptr bunastarea acestei natiuni,sa-si atribuie aceste pensii speciale pentru niste merite inventate.Nesimtirea si ipocrizia lor trebuiesc amendate de catre cetateni prin luarea unei atitudini mult mai ferme si inlaturarea acestor asa zisi guvernanti din clasa politica romaneasca.

Musafir

2016-09-04 07:12

Este cea mai mare discriminare in privinta pensiilor din aceasta tara.Cum sa primeasca asemenea pensii aceste putori care dorm si absenteaza permanent din sedintele din parlament?
Aceste putori au jumatate de an concedii.Aceste javre au tot felul de favoruri si avantaje.Ei fac legi numai in favoarea lor.
Când este vorba de votarea unei legi in favoarea lor,toti parlamentarii sunt prezenti pentru a indeplini cvorumul.
Dormind 12 ani in parlament si profitând de atâtea favoruri nu este just sa primeasca 6000 de lei pensie.
Poporul român este prea blând cu acesti sacali profitori.Avem sansa sa eliminam in decembrie toti acesti mari profitori
Sa mergem cu totii la vot,pentru ca acum este mumentul sa scapam de toti acesti hoti.

Musafir

2016-09-04 07:56

Fiindca sunt satul de abuzurile inbuibatilor clasei comunistoid securiste !!!

Musafir

2016-09-04 07:56

Nu e corect

Musafir

2016-09-04 08:11

Si asa exista un mare dezechilibru intre numarul celor care muncesc si cei care iau pensie. Clar, nu ne permitem! CREEREA LOCURILOR DE MUNCA, ASTA ESTE O PRIORITATE!

Musafir

2016-09-04 08:57

Ptr ca suntem cu totii egali.Nu au nici un merit fata de oamenii de rand...

Musafir

2016-09-04 09:09

Avem posibilitatea de a refuza acordarea acestui privilegiu unei clase politice corupte, nesimtite, obede, care isi vad numai interesele.

Musafir

2016-09-04 09:21

toti ,oameni normali ar trebui sa semneze. este ridicol sa primesti pensie pentru ca ai reusit sa faci tot ce este bine pentru rude si prieteni timp de 5 ani , dar pentru cei ce te platesc nimic

Musafir

2016-09-04 10:06

Deoarece cu cat vom fi mai multi,cu atat vom avea o putere mai mare.Doamne ajuta.

Musafir

2016-09-04 10:21

Pentru ca e necesar.

Musafir

2016-09-04 10:24

Pentru ca nu-si merita banii, dupa ce fura tara cu salariile lor mari pentru nimica toata, tara saracind si decradand mai vori merite si la pensi!

Musafir

2016-09-04 10:27

Este revoltator !!!Oamenii de rand au pensii mizerabile pe cand domnii se lafaiesc in huzur >>>>>>Sa nu fie nici o pensie speciala !!!!!!

Musafir

2016-09-04 10:50

De ce sa ia unii pensii care nu le merita ?
Au muncit mai mult decat mine ?
Au 10 guri ?
Sunt mai speciali?
Ce au facut pentru tara si eu nu am facut ?
Sunt mai patrioti decat mine ?
De ce sa ia o pensie care ar putea hrani 10 sau mai multe familii sarace care nu au dupa ce bea apa ? si nu au un acoperis deasupra capului ???
Musafir

#8146 Nu le pasa absolut deloc de noi

2016-09-04 11:12

Oameni buni, daca noi nu muncim ei din ce isi platesc pensiile? Cand noi nu mergem la serviciu sau nu ne facem datoria  nu suntem platiti, pentru ei de ce nu se aplica aceeasi regula?

Sa se tina cont si de posibilitatile tarii, pentru ca si noi muncim si nu suntem platiti ca in occident, dar toate le platim ca acolo( servicii, apa, curent, combustibili si multe altele). In aceasta tara unii au numai drepturi, iar palmasii numai obligatii.

Ma deranjeaza nesimtirea cu care isi revendica aceste drepturi nemeritate( raportate la evolutia tarii, de cand exista acest sistem de guvernare). Nu au acest drept sa le aiba. Mergeti prin tara si vedeti cum arata drumurile, orasele si ce a mai ramas din industrie. Lipsesc din parlament si sunt platiti. De ce? Unde este raspunderea pentru faptele lor? Noi daca gresim platim, ei fac pagube de milioane-miliarde si nu platesc. In secolul 21 exista localitati fara apa curenta si canalizare, pentru aceste lucruri nu exista bani, dar pentru luxul lor exista intotdeauna.

Ar trebui sa fie platiti dupa cum arata tara adica prost.

Sa le fie rusine.

Musafir

2016-09-04 11:20

am semnat aceasta petitie cu speranta ca ceva se va schimba dar am o nelamurire :este pentru a treia oara ca semnez este aceeasi petitie ori este mereu alta vede cine trebuie aceasta petitie?????o ia cineva in considerare ori sa o luam in calcul cum un joc pe internet?

Musafir

2016-09-04 11:32

Am semnat această petiție pentru că eu am o pensie de boală de 467 lei și am muncit 27 de ani în frig .ei stau și dorm în parlament nimic nu fac pentru oamenii săraci .Eu doresc că dacă vor să fie parlamentari să aibă un salar de 1000 lei și atunci să văd eu dacă se mai zbat ei pentru un loc în parlament .Așa avea multe de spus !

Musafir

2016-09-04 11:51

Nu sant de acord cu aceste privilegii pe care si le acorda domnii parlamentari de cate ori vin la putere indiferent de partid . Anularea Pensiilor Speciale trebuie sa fie luata an calcul , antrucat aceasta lege ar duce la o discriminare an marea masa de oameni. cu ce sant mai speciali acesti oameni decat altii , si prin absurd sa zicem ca unii fac munci mai speciale aceste munci speciale asi au raspunsul an salariul pe care al ridica si de aici inplicit si an pensia pe care o va avea an final, asa ca nu vad logica an acordarea acestor privilegi atat la parlamentari cat si la alte categorii de salariati. indiferent de cat de speciali or fi ei .

Musafir

2016-09-04 11:52

Nu e drept ca unii care nu fac nimic pentru acest popor sa beneficieze de asemenea privilegii.Pentru cea mai mare parte dintre ei si indemnizatia pe care o primesc e f f f mare .