Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari

Musafir

2016-08-05 12:01

Pentru ca ceace se face este nedrept,incorect si o bataie de joc la adresa pensionarilor care care au muncit o viata si primesc mai puti decat un parlamentar pentru un mandat in care nu a facut nimic pentru tara noastra.

Musafir

2016-08-05 12:10

Nu au nevoie de pensii speciale!

Musafir

2016-08-05 12:10

1.Venitul cuvenit la varsta de pensionare trebuie calculat pentru toata lumea la fel, adica in functie de contributia fiecaruia in timpul activitatii desfasurate.
2. Pentru pensii speciale trebuie constituit un fond special de contributie, din care se vor aloca sumele respective proprtional, numai celor care au contribuit la constituirea acestuia.

Musafir

2016-08-05 12:11

Pentru că atunci cînd au aprobat această lege nu s-au gîndit și la angajații bugetari care cîștigă 1000 lei lunar,angajați care au studii superioare,masterate și 33 ani de servici,pentru acest salar.

Musafir

2016-08-05 12:16

Pentru ce să primească pensii speciale ? Eu după 44 ani de muncă primesc pensie mică decât primesc ei după 4 ani de somn in parlament

Musafir

2016-08-05 12:26

Ce sa mai comentam ? Aceste " pensii speciale " nu sunt altceva decât FURT pe față din bani publici . De fapt din buzunarul fiecăruia dintre noi .
Cum sa fi de acord cu așa ceva ? Intr-o țară în care oamenii sunt educați sa gândească cu propriul creier , demult i-ar fi linșat. ......

Musafir

2016-08-05 12:27

Pentru ca sunt nesimțiți. Nimeni nu este supraomenești cu suprabeneficii .

Musafir

2016-08-05 12:27

Pentru ca nu vreau altii sa fie mai "egali:, decat noi.

Musafir

2016-08-05 12:32

pentru dezgust

Musafir

2016-08-05 12:41

Nu cred ca merita aceste "personaje " asa ceva ! Daca ar avea cap pe umeri si nu alceva si-ar da singuri seama cat de lipsiti de simturi sunt !

Musafir

2016-08-05 12:47

Eu am lucrat mult şi totuşi am pensia mică.

Musafir

2016-08-05 12:49

Pentru ca am lucrat 40 ani si am o pensie de rusine -1000 lei

.si ei doresc dupa 4 ani de mandat pensie si dorm in parlament

Musafir

2016-08-05 12:53

Nu merita, pt ca nu au facut nimic pt romani. Ne umilesc si pe deasupra suntem si cobaii U. E.

Musafir

2016-08-05 12:55

putorile si jegosi lingai din parlament si-au facut pensii speciale oare pt. ce merite ca au distrus industria,padurile au ras tot precum lacustele porcii astia ar trebuii executati public nu sa aiba pensii speciale

Musafir

2016-08-05 12:55

Suntem o tara bogata si nu stiu eu? De unde sa platim banii astia?

Musafir

2016-08-05 12:58

cand se incheie petitia ?

Musafir

2016-08-05 12:59

SUNT DE ACORD CU ANULAREA PENSIILOR SPECIALE PENTRU PARLAMENTARI SI IN ACELASI TIMP SA LI SE REDUCA SALARIILE LA 1050 MINIM PE ECONOMIE, NU MERITA MAI MULT.

Musafir

2016-08-05 13:03

Nu mai suport hotia, la munca cu toti acesti indivizi ingrati si tradatori de tara si de neam. ......

Musafir

2016-08-05 13:14

Deo nesimtire si un tupeu fara margini acesti nemernici!

Musafir

2016-08-05 13:20

Actualii policicieni, ca şi toţi politicienii de după 1989 au devenit mai hrăpăreţi decât cei de dinainte de 1989, sunt cu mult mai mulţi şi cu toţii au uitat rostul şi scopul revoluţiei, dacă o fi fost vreun rost, care să ţină seamă şi de norod, vezi Tudor Vladimirescu, cu referire la NOROD şi tagma jefuitorilor.
Treburile ţării trebuie să fie şi ale poporului, nu numai ale parlamentarilor şi chiar ale aleşilor locali. Poporul, oamenii de rând, fie ei mineri, fie constructori în şantiere, fie oţelari, forjori, turnători, fie din industriile chimice şi petrochimice, câţi or mai fi, fie agricultori, ciobani, văcari, oieri, s.a.m.d. sunt desconsideraţi şi consideraţi urma rusinoasă a societăţii, nu primesc nici cel puţin pensii decente, că de la cele speciale sunt săriţi din ştart, cum ar spune un judecător, din " scaun ", parlamentarii spun din fotoliile în care dorm, rând pe rând, legislatură după legislatură.
Pensiile speciale le "recompensează" lipsa de la activitate, chiulul, cheltuielile de divertismet în teritoriu, traseismul politic şi toate nefăcutele.

Pentru indemnizaţia " grasă şi groasă" primită, plătesc contribuţiile sociale, care se reţin la sursă, conform legii şi de aici le rezultă perioada de contributivitate, adică de vechime, nu cum se bălăcăresc unii la orice TV, pe micile ecrane, că-şi pierd vechimea, vezi învăţătoarea Anghel devenită eroina ecranelor, după o grevă a " FOAMEI ", premeditată şi bine gândită.
Activitatea de parlamentar trebuie să fie o treabă de ONOARE pentru individul parlamentar şi nu o preocupare de îmbuibare, dar nici o POVARĂ pentru popor, dacă poporul este respectat şi reprezentat în mod RESPONSABIL.
Legile pentru ei trebuie să le FACĂ NORODUL, prin REFERENDUM, ei fac legi BUNE pentru ei şi PROASTE pentru noi, de parcă norodul este supus lor, şi ei nu ar trebui să fie în slujba poporului.
NOTA: Îmi pun speranţa că, pe viitor legea ar putea să devină un liant, un factor de unitate şi apropiere între membrii unei societăţi, deşi de multe ori s-a dovedit a fi un factor de perturbare şi adâncire a diferenţelor şi inegalităţii dintre aceştia.

Cel mai cald şi crud exemplu este tocmai pensia specială NESIMŢITĂ, expresie spusă din ce în ce numai FORMAL , începând cu cei de dinaintea lui Boc, cât şi după.

SĂ NU UITĂM AFACERILE NECURATE PRIVIND RETROCEDĂRILE, a se vedea cazurile din vremea celui mai neinspirat preşedinte ales (v. cazul Bica şi compania, ca şi toate legate de ea sau în legătură cu ea, etc ), ca şi pe cel de azi, care întruchipează " muţenia pământului " şi nu cuminţenia pământului, case multe şi multe case, sper să nu fie " nevoie să moară oameni " pentru a fi restituite celor în drept, inclusiv a uzului fruct, fructele civile ( chiria şi dobânzile )

Vă las să cugetaţi adânc la neam şi ţară !

Cu multă speranţă în trezirea acestui neam!

Al dvs. colaborator !

Nicu P.

Musafir

2016-08-05 13:24

Aroganta şi tupeui parlamentariilor romani cred ca a atins apogeul şi trebuie opriti cat nu este prea tarzziu. Daca nu ar fii platiti din banii contribuabililor aş fi inteles...poate...dar așa nu pot. Asta inseamna ca ei sunt niște trantori şi nu vor decat sa traiasca pe spinarea celor care chiar muncesc. Ei nici macar asta nu ştiu sa faca...sa munceasca...ca nu este greu sa vorbesti in plen sau sa votezi sau sa ai anumite beneficii doar pentru ca te numeşti senator sau deputat sau ...Unii chiar se considera mai buni decat oamenii normali doar pentru ca au avut la un moment dat norocul sa ajunga sa lucreze in Parlament!!! Așa nu se mai poate

Musafir

2016-08-05 13:25

Am semnat pt ca nu mi se pare corect ca unii sa aiba pensii enorme in timp ce altii fac foamea.Doar suntem in Romania!

Musafir

2016-08-05 13:30

Parlamentul Romaniei actual = Crima Organizata !!!!

Musafir

2016-08-05 13:36

Nu merită nici jumătate din ce i-a mama care a muncit pe rupte 40 de ani, pentru o pensie 800 de RON pe lună ,și porci dorm la lucru și-și fac legea pentru ei să fure legal cât mai mult

Musafir

2016-08-05 13:40

Nu doresc sa mai fiu furata, vreau o viata decenta si cu perspective pt tinerii tarii in mod special!