Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari

Musafir

2016-06-27 17:37

sunteti mai mult decat comici...vreti si bani?
Lora

2016-06-27 17:39

Din respect pentru fiul meu și viitorul lui în țara mea! Din respect pentru acei copii uciși de neglijenta si corupția celor ce vor pensii speciale!! La pedepse speciale nu s-au gândit??

Musafir

2016-06-27 17:41

Pur si simplu sunt scarbita de toti buhaii din Parlament care nu fac nimic altceva decat sa le mearga doar lor bine.ATAT.

Musafir

2016-06-27 17:42

Parlamentarii, in goana lor dupa privilegii si tot felul de drepturi au uitat de faptul ca termenul ,, pensie" are la baza principiul contributivitatii. Orice venit care nu are la baza principiul susmentionat, poate fi numit ajutor sau altcumva. El nu trebuie sa afecteze fondul de pensii care si asa pe zi ce trece este din ce in ce mai subtire si nesustenabil.Nu stiu daca sintagma ,, pensie speciala" se regaseste si in alte legislatii.Este strigator la cer si deadreptul umilitor ca un cetatean ajuns la pensie pentru ca multi nu o mai prind, sa se trezeasca intr-un orizont de timp nu prea indepartat ca nu primeste pensie, iar nenea parlamentarul sa primeasca doua.Nu-i dreptate! Nu mai vorbim de moralitate. Se dau legi pe genunchi care sa satisfaca interese clientelare iar amaratul de rand trebuie sa astepte. Este dureros, nedrept si lipsit d eorice logica, mai ales daca ne gandim ca in tarile cu democratie avansata, majoritatea functiilor din administratie sunt exercitate benevol, probono in timp ce la noi......

Musafir

2016-06-27 17:43

Pentru ca animalele trebuie indepartate!

Musafir

2016-06-27 17:45

Deoarece eu dupa 40 de ani de munca am o pensie de 1300 lei si consider ca este o nesimtire ca unii sa o duca atat de greu si altii sa se lafaie

Musafir

2016-06-27 17:49

Au deja pensi destul de mari sa invete sa traiasca din ele iar restul banilor sa ii investeasca in sanatate si un viitor mai bun copiilor.

Musafir

2016-06-27 17:53

Nu stiu cine este inițiatorul petiției, nu stiu daca se va întâmpla ceva, probabil ca nu, dar ce se întâmpla de foarte mult timp, este imperios necesar sa înceteze.
Asistam neputincioși la un fenomen de o mârlănie nemaintâlnita.
Odată ajunși in funcții, Parlamentul cu slujbașii lui fiind garantul democrației, reușesc, cu complicitatea pasiva a poporului sa-si voteze pentru sine legi, drepturi inventate si fara merit, hotărăsc fara remușcări drepturi pentru îmbuibați de parca a fi parlamentar sau primar este un supliciu si ocuparea acestor funcții râvnite de ei, se face împotriva voinței lor.
Pentru toată acesta "suferința" își generează venituri pe veci fara merit, dara daca se poate, de ce nu?
Toate zoaiele politice din toate partidele își dau mana cu bucurie la luat de parca opoziția ar fi de decor.
Pe cine reprezintă acești oameni de fapt?
Constatam ca acești aleși construiesc ziduri de protecție împotriva justiției se blindează cu legi pentru anumiți, daca se poate, 90% au 0 inițiative legislative si vor pensii speciale pentru ca sunt extenuați.

Sfidează veniturile atât de limitate a acestei tari, sfidează atâtea nevoi adevărate, atâția oameni care trăiesc sub limita sărăciei, profesorii, doctorii, polițiștii, alocațiile copiilor etc.

Cât se mai poate îndura????!

S-a votat prin referendum legal organizat un parlament cu 300.
De ce nu se pune in aplicare???
De ce se tergiversează, oare exista o cârdășie jivina între toate partidele pentru cașcaval?
Si ar mai fo muuult de scris dar sa vedem.....

Stima inițiatorului si celor care semnează.

Musafir

2016-06-27 17:53

cu toate semnaturile noastre pe ei ii doare la banana .ei o sa ia pensii de pensii si noi ce le scapa printre degete

Musafir

2016-06-27 17:58

Vrem marirea salariilor si pensia batranilor, nu a voastra... Nivelul preturilor este aproape ca in strainatate insa salariile sunt cu foarte mult mai mici.. Voi aveti conturile pline deja, noi nu avem ce manca si din pacate nu este o gluma..

Musafir

2016-06-27 17:58

Din bun simt.

Musafir

2016-06-27 18:02

Ce au facut special.pentru tara de merita pensii speciale?Bunicii nostri au fost pe front si nu au avut pensii speciale.

Musafir

2016-06-27 18:04

Nimeni nu e mai presus de lege !
Toti cetatenii Romaniei sunt egali in drepturi,conform Constitutiei !

Musafir

2016-06-27 18:06

nu este normal ca niste neica nimeni care dorm in parlament sa beneficieze de favoruri banesti pe spatele si saracia crunta in care se zbate omul de rand sunt rupti de realitate total se bat ptr ciolan ma-i rau ca cainii maidanezi si din rafuiala lor omul sarac iese cu parul smuls si hainele ferfenita si nu are nici o vina decat aceea ca s-a nascut intr-o tara condusa de nemernici

Musafir

2016-06-27 18:09

Ar trebui sa fim uniti si sa semnam cat mai multi petitia.

Musafir

2016-06-27 18:12

I-a obligat cineva să meargă în Parlament? Ei au vrut și știau condițiile care erau când au ajuns acolo. Nesimțiți și incompetenți în marea lor majoritate, nu se gândesc decât cum să-și creeze avantaje cât mai mari. Normal ar fi, ca în cel mai bun caz, să se adauge anii și banii primiți pe timpul mandatului de parlamentar, la calculul normal al pensiei. Dacă mai pui la socoteală ce prezență au la locul lor de muncă îți vine să pui mâna pe mătură și cu ea să-i arunci pe treptele parlamentului afară. De fapt, cea mai mare prostie este ca cineva să aibă dreptul să-și stabilească singur îndemnizațiile. De ce n-ar avea toți bugetarii dreptul să-și stabilească singuri salariile? Doar așa ar fi toți cetățenii egali din acest punct de vedere. Drepturile fianciare ale parlamentarilor cât și a celor din aparatul de la Cotroceni, ar trebui să fie stabilite de către guvern. Noi nu suntem obișnuiți cu folosirea drepturilor pe care le avem ca societate civilă. Normal ar fi fost să se facă mitinguri de protest, mergând până la blocarea activității economice. TREBUIE NEAPARAT MODIFICATĂ CONSTITUȚIA. Așa cum Băsescu a făcut referendum pentru 300 parlamentari, ar trebui făcut acum, cât de repede, un referendum pentru modificarea Constituției. Să vedem atunci ce vor face toți politicienii aceștia corupți până în măduva oaselor.

Musafir

2016-06-27 18:13

Pentru că nu mi se pare corect , doar pentru că stau si dorm în bănci mai vor si favoruri

Musafir

2016-06-27 18:16

Cu placere ! Sper sa se rezolve ceva :)

Musafir

2016-06-27 18:18

Prea mare nesimțire din partea lor.

Musafir

2016-06-27 18:18

Semnati daca va pasa...!

Musafir

2016-06-27 18:24

JOS CU PENSIILE SPECIALE ALE HOTILOR DIN PARLAMENT

Musafir

2016-06-27 18:26

Este strigător la cer....oameni care ai lucrat in turnatorie in conditii groaznice au pensii de rusine iar dumnealor care dorm...dorm...Nu se mai sătura...l

Musafir

2016-06-27 18:28

Sunt indignata ca sfideaza poporul .Pensiile pe care le primesc oameni de rand sunt mult prea mici fata de pensiile pe care parlamentari si le propun.

Musafir

2016-06-27 18:28

pentru-că nu e corect sunt atâția saraci cu pensi mici nu cred ca acesti parlamantari sau guvernanti merita mai mult decat au si asa au salari mult prea mari si sunt ei prea multi ca numar nu se vede nimic facut pt binele tari ca de s-ar face locuri de munca lumea ar duce-o mai bine nu ar trebui sa mai fim sclavi pe afara umuliti pemntru a ajuta familia sigur nimeni nu ar fi comentat dar la cum devasteaza tara padurile si ei tac si dupa cum suntem tratati de parca nici nu am exista NU MERITA NICI-O PENSIE SI SALARILE CARE LE AU SA SE SCADA LA JUMATAT

Musafir

2016-06-27 18:31

Nu pot sa-i mai inghit pe nesimtitii astia. Cine i-o fi ales? Trebuie dati jos!