Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

#1376 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-19 21:01

#1363: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Fa-ti o laba sa te calmezi. Esti mai agitat decat fumatorii. Poate o tigara ti-ar prinde bine.

Musafir

2016-03-19 21:04

pentru ca fumatorii ,platitori de taxe si accize sunt discriminati!!
DISCRIMINARE

Musafir

#1378 Re: Fumatori vs nefumatori

2016-03-19 21:04

#1368: - Fumatori vs nefumatori 

foarte adevarat!

Apreciez raspunsul tau!

Musafir

2016-03-19 21:05

am semnat pentru ca sunt fumator si e o nedreptate la ce sa facut cu aceasta lege,si la locul de munca aveam loc amenajat special,acum trebuie sa mergi cateva sute de metri sa fumezi,deci trebuie facut ceva e urat cea ce sa intamplat

Musafir

2016-03-19 21:05

Nu sunt de acord cu acest lucru toti suntem oameni fiecare acem un viciu nu mi se pare normal sa stau la un suc sau cafea si din cauza unei legi aberante si discriminatorii sa fim privati de acest lucru sunt alte locuri unde poate fii interzis fumatul
Huh?

#1382 Nimeni nu e obligat sa va inhaleze fumul de tigara!

2016-03-19 21:07

Nu cred ca exista la noi un club de la care sa te intorci fara sa mirosi a fum din cap pana in picioare, asa ca sa nu fim absurzi cand mentionam sistemele de ventilatie. Legea e corecta.

Alexya

#1383 Protest pe data de 25 martie

2016-03-19 21:11

Pe data de 25 martie 20 00 va fi protest impotriva legii antifumatului la universitate.add cine vrea sa vina

Musafir

2016-03-19 21:13

Deoarece consider ca și fumătorii au dreptul sa servească o cafea sau un suc într-un loc special amenajat!

Musafir

2016-03-19 21:13

Cine are de pierdut din cauga legii acesteia? Statul. Ce o sa faca statul cand o sa iasa in minus? O sa bage alte taxe. Taxe care vor fi aplicate tuturor, indiferent de statutul de nefumator sau fumator.

Sfat pentru fumatori: fumati tutun cum faceau bunicii pe vremuri. Nu mai cumparati tigari din magazine. Faceti asta o luna si cand se vor vedea minusurile legea va fi modificata. 

Nu exista loc in Europa unde sa nu fie spatii pentru fumatori. Nimeni nu sta in ploaie si viscol sa fumeze. Scoteti-va capul din cur si nu mai spuneti ca in Europa nu se fumeaza. Sunt si baruri in care se fumeaza.

Barurile pentru studenti sunt goale. Am 3 la partier. Nici urma de om la ora 11 in weekend. Pana acum in weekenduri aceste baruri erau pline. Nu vine nici dracu sa isi ia o cafea si apoi sa iasa afara in frig/ploaie ca sa fumeze. Daca tot nu mergeti in acest tip de baruri nu inteleg de ce unii nefumatori se caca pe ei. Patronii aceia vor falimenta pt ca voi, finutilor, gentililor, gingasilor, nu calcati in 'bodegile infecte', deci barurile raman fara clienti.

Fumatorii se vor reprofila, fara grija. Nu ati castigat nimic. Doar va bucurati de raul altuia si tare va mai place sa insultati pe oricine nu e ca voi.

Exista alternative: petreceri private in spatii personale, gratare, picnicuri etc. Cunosc multe persoane cu vile si apartamente care inchiriaza spatiul pentru petreceri sau care tin petreceri.

Asta e. Nu vad sensul ca sa va certati la nesfarsit.

Musafir

2016-03-19 21:19

De ce am semnat aceasta petitie? sincer, eu as vrea sa ma las de fumat. Dar asta numai PENTRU CA VREAU EU si NU PENTRU CA VOR ALTII. Eu vreau ca oamenii din aceasta tara sa fie liberi, fie ca sunt fumatori sau nefumatori. In alta ordine de idei: daca un nefumator intra inainte intre fumatori, noi ce trebuia sa ii facem? Si ar fi multe, multe de spus...

Musafir

2016-03-19 21:20

Incantat de initiativa si sunt cu totul de acord.Nu vreau sa fac comparatii vis-a-vis de nocivitate,este un risc pe care m-il asum,dar am si eu drepturi la fel cum are si acela care consuma alcool pana cade sub masa,iar tratamentul pentru ciroza,costa si el.

Musafir

2016-03-19 21:26

In tarile civilizate fumatul este interzis !

Musafir

2016-03-19 21:30

azi interzice fumatul in localuri,maine interzice tigara cu totul,poimaine ,sa stam mai mult de 3 la o masa,s.a.m.d
Frustrat ca sunteti cretini!

Sunteti absolut idioti! Sper sa bagati tutun in voi pana muriti si poate atunci se mai desteapta si tara asta. In primul rand idiotul care a scris aceasta petitie este un mare frustrat prin ceea ce pretinde el in rahaturile scrise acolo. Cum pula mea poti spune ca un fumator isi risca sanatatea daca iese la tigara afara ? Pai in pula mea, si noi ne riscam sanatatea ca sa suportam fumul de tigari in orice spatiu inchis ? Daca este un viciu si sunteti chiar atat de dependenti de tigari, pai duceti-va in pula mea la psiholog sa va rezolvati "dependenta" asta. Ca pana la urma suntem niste fiinte rationale in pula mea, trebuie sa ne controlam, nu suntem animale. Idiotilor!

mysy

#1391 Re: Re:

#1153: - Re:  

Poti sa mergi in alta tara..crezi ca poti fuma peste tot? Nu! In majoritatea tarilor din Europa si nu numai nu se fumeaza in baruri, discoteci, restaurante etc..Eu sunt fumatoare si nu am nici o problema cu aceasta lege, ba chiar ma bucur ca pe langa fumul meu nu mai inhalez si pe al altora..mergeam in bar si parca fumam non stop, atat fum era.. In timp lumea se va obisnui sa nu mai fumeze peste tot asa cum s au obisnuit si in alte tari..

Musafir

2016-03-19 21:31

Simplu: trăim intr-o tara libera! Despre ce vorbim? Cine nu FUMEAZĂ sa stea acasă dacă îl afectează fumatul pasiv!
Dobitocule

#1393 Re:

2016-03-19 21:32

#1389: -  

Esti un dobitoc si inteleg perfect de ce oamenii sus pusi vor sa elimine un numar foarte mari de debili mentali ca tine.

Musafir

2016-03-19 21:35

Vreau o lege impotriva prostiei,!Ma refer strict la parlamentari!

Musafir

2016-03-19 21:35

Pentru ca tot ce e infatisat in acest articol este adevarat din punctul meu de vedere
marius

#1396 Re:

2016-03-19 21:36

#1385: -  

Ce spui tu acolo? Vino putin in italia sa vezi cate spatii pt fumatori sunt?! Si da..sa stii ca daca sunt intr un bar si ploua afara ori nu ies la fumat ori fumez in ploaie. Doar la terase se poate fuma..nu exista sali pt.fumatori nici in baruri nici in restaurante ... doar afara!! 

Musafir

2016-03-19 21:38

In toate tarile lumii sunt protejate drepturile animalelor, homosexualilor, minoritatilor, etc. De ce fumatorii sunt considerati cei mai rai oameni ai societatii , de ce se gasesc de cumparat tigari peste tot, dar nu ni se permite sa fumam?? Nu este normal si mai ales uman sa fim scosi in strada sa fumam in frig, uneori la temperaturi de -15 grade sau mai mult, la sanatatea noastra nu se gandeste nimeni??? Cel mai indicat ar fi, ptr. a impaca ambele tabere, sa existe localuri exlusive ptr. fumatori si localuri exclusive ptr. nefumatori.

Musafir

2016-03-19 21:47

Am semnat aceasta petitie deoarece mi se pare o discriminare ,fiecare are deptul de a-si luat propiile decizi si de a face ce vrea cu viata lui .

Musafir

2016-03-19 21:48

Sunt fumatoare. Si ma simt discriminata. De ce nu se poate ca fiecare sa alega ce locuri frecventeaza. Legea trebuie sa apere toti cetatenii, nu sa avantajeje pe unii in detrimentul altora. Eu, fumator, nu o sa fumez niciodata intr- un loc unde se specifica ca e interzis fumatul. Tu, nefumatorule, poti alege sa mergi sau nu intr- un local unde se fumeaza.

Musafir

#1400 Re: Re: legea CORECTA

2016-03-19 21:49

#64: X - Re: legea CORECTA 

De acord, sa se interzica noxele in spatii inchise. :)))