VREM DREPTATE PENTRU PAKI!!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția VREM DREPTATE PENTRU PAKI!!

Musafir

2016-03-22 12:45

In conditii similare si-a pierdut viata si fratele meu in anul 2002.Nu s-a schimbat nimic de-a lungul anilor si este dureros de adevarat.

Musafir

2016-03-22 13:00

In România majoritatea oamenilor fără suflet si bun simt lucrează in spitale! Rușine!

Musafir

2016-03-22 13:00

Pentru ca mi pasa!!!!

Musafir

2016-03-22 13:29

Baiatul meu in varsta de 37 ani a murit in urma cu 8 luni in accident de motocicleta si la necropsie s a gasit plamanul inundat cu sange si caile respiratorii umplute cu cheaguri de sange.A facut stop cardio respirator.la aproximativ o ora de la accident.Cand a fost luat de ambulanta ,baiatul meu respira.In localitate nu se putea interveni si au plecat spre spitalul Braila dar la jumatatea drumului pe bacul cu care se trecea Dunarea pt a ajunge la spital ,a facut stopul cardio respirator iar medicii de pe celalat mal care asteptau ambulanta s-au exprimat:ce l-ati mai adus ,ce vreti sa facem noi cu el?Sunt convinsa ca baiatul meu a murit cu zile.Am insistat noi sa vedem necropsia pt ca dosarul lui ni s-a spus ca nu este gata.Cind va fi gata,cand nu se vor mai gasi probe in favoarea fiului meu si in defavoarea organelor ce ancheteaza acest accident?Pana atunci sunt sigura ca am sa mor eu de durere si nu o sa stiu niciodata ce s-a intamplat cu baiatul meu!

Musafir

2016-03-22 13:59

Din omenie

Musafir

2016-03-22 14:03

Este inadmisibil ceea ce se intampla in sistemul sanitar romanesc. Cand sotia mea a nascut am vazut un alt doctor cum ii spunea unei paciente: ori dai 600€ ori nasti cu cine apuci...am vazut cum a trebuit sa petrec 8 ore in spital pentru a ghipsa piciorul fetitei mele. In schimb tot respectul pentru sectia ATI de la spitalul judetean Timisoara.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-03-22 14:05

Musafir

2016-03-22 14:06

Pentru a se face dreptate ❗

Musafir

2016-03-22 14:17

Am semnata aceasta petitie pentru ca tatal meu a murit intr-un caz similar..medicul care a venit cu salvarea nu a considerat ca are decat probleme cu coloana..cand tatal meu acuza durere in piept !! asta a fost acum 3 ani! un medic de familie din Kisinau...tatal meu facuse infarct !! Am facut plangere la colegiul medicilor si degeaba...l-au eliminat din serviciul de urgenta si el si-a deschis pe la tara un dispensar..va dati seama ca tot va trai mai mult decat a trait tatal meu!!!binenteles omorand pe altii,sau nefacand nimic ca sa-i salveze!Un impostor cu parafa de medic!

Musafir

2016-03-22 14:28

semnati petitia!!!!! putem fii oricare in aceiasi situatie!!!

Musafir

2016-03-22 14:29

Am semnat din solidaritate cu toti cei care au avut sau vor avea experiente dureroase , umilitoare , frustrante sau ca in acest caz stupide si ingrozitoare , cu sistemul medical din Romania . In ciuda acestor nenorociri , unele mediatizate , nimeni nu face nimic ca sa ,, insanatoseasca '' acest sistem aflat de mult prea multa vreme in deriva . Grav e ca e vorba de sanatatea , viata si banii nostri ai tuturor , ma refer la oamenii de rand ca si mine , niste anonimi saraci si mult prea neputinciosi ca sa isi salveze viata lor sau a celor dragi . Ma simt neputincioasa vorbele sunt de prisos , dar daca as putea i-as pedepsi pe cei vinovati nu cu inchisoare , cu amenzi sau alte masuri in van , ci i-as pune in situatii similare pe fiecare in functie de abuzurile , greselile sau daunele provocate . Numai daca vor fi responsabilizati pe masura , vinovatii vor plati , altfel .... e mult zgomot pentru nimic . Doar durerile noastre raman si multe hartii , emisiuni , cate un tap ispasitor , iar adevaratii vinovati isi duc viata mai departe ca si cum nu s-a intamplat nimic , sau continua . Condoleante !

Musafir

2016-03-22 14:31

Pentru ca vreau trebuie sa se schimbe sistemul asta invechit care nu mai ia sfarsit. Locuiesc in Spania de 10ani, dar aici nu vezi asa ceva, imi este rusine de tot ceea ce vad si de ce se intampla in spitalele noastre. Rusine,rusine.

Musafir

2016-03-22 15:16

Doresc sa se schimbe mentalitatea celor care lucrează în sistemul sanitar

Musafir

2016-03-22 15:30

Nu se poate asa ceva la noi in romania daca nu arunci cu bani la doctori te lasa sa mori.sa se faca dreptate pacat de un baiat atat de tanar sa moara si numai din vina doctorilor.trebuie sa ne unim cu toti sa facem ceva si noi avem copii si sa ne fereasca dumnezeu sa ajungem sa simtim durerea pe care o simte familia acestui baiat..

Musafir

2016-03-22 15:36

De ce e o intrebare absurda cu atit de multe raspunsuri pentru ca in tara noastra murim cu zile sint atitia oameni amariti care ajung la mina doctorilor si nu sint bagati in seama pentru ca nu au bani parintii nostrii. , prieteni. , cunostinte ai pierdem din cauza ca doctorii nu isi fac meseria decit daca primesc spaga. .

Musafir

2016-03-22 15:41

E infiorator...groaznic!

Musafir

2016-03-22 15:56

Rusine medicilor din Ro
De ce isi mai aleg aceasta meserie????
Doar pt spagi????***

Musafir

2016-03-22 15:58

Ptr a schimba odata mortul asta care se numeste ministerul sanatatii.

Musafir

2016-03-22 16:15

pentru o tara in care bolnavii nu mai sant discriminati in functie de puterea buzunarelor, pentru demnitatea cetatenilor de rand si pentru un viitor mai bun,ce spuneti?

Musafir

Sa se faca dreptate!!!!!

Musafir

sunt impotriva sistemului sanitar roman

Musafir

#672 Re:

2016-03-22 16:22

#15: -  

Putin spus nenorociti...acum trei zile l-am internat pe tata de urgenţă. ..la care doctorita .mi-a zis ca ar fi bine sa raman cu el peste noapte ca sar putea sa decedeze...i-am zis ca nu pot ca mi-am inchis fetita de 7 ani in casa si nu am cu cine sa o las...m-am intors dimineata si pe hol m-am intalnit cu doctorita...am intrebato ce imi poate spune despre tata ...la care ea mi_a zis ce sa iti spun ca lam pazit toata noaptea?... trebuia sa la fetita inchisa in casa ca doamna sa poata dormi liniştită? !!!! Rusineeeeeee

Musafir

2016-03-22 16:50

Nenorociti fara bani nici nu se uita la tine fara cuvinte 

Musafir

2016-03-22 17:18

La fel se intampla si in spitalul judetean constanta . De doi ani merg lunar cu mama mea ( avand 3 operatii pana acum si nnn interventii de schimbat stenturi la rinichi ) si nu am spatiu si timp sa va povestesc cum te mananca gandacii , infirmierele , asistentele si doctorii . GROAZNIC ( AU PLATIT LA SANATATEA APROAPE 20 ANI DE MUNCA DEGEABAAAAAA ) Nu ai unde sa ceri ajutorul si directorul face parte din ;retea; doar de televiziune le este putin teama darrrr putin .

Musafir

2016-03-22 17:19

Datorita unui diagnostic gresit pus de medicii de atunci ai spitalului, mai tarziu, medicii din Bucuresti nu au mai putut face nimic pentru tatal meu pentru ca... a fost prea tarziu ! Apoi mama mea, a avut mana rupta si, cu toata spaga data, i-au facut o operatie de nedescris ! A fost ceva despre care un alt medic a spus ca asa ceva este imposibil ! Si, in sfarsit, tot in acest spital al ororilor si al mortii, a murit biata mea mama fara ca medicii de garda sa faca ceva ! SILA ! SCARBA !