stramutarea_unei_necropole_sovietice_bolsevice

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția stramutarea_unei_necropole_sovietice_bolsevice

Musafir

2016-03-13 14:46

O indreptare a istoriei spre linistea eroilor romani

Musafir

2016-03-14 10:16

Ocupantii sovietici ne-au deportat buneii si parintii in Siberia si s-au instalat cu drept de stapani in casele lor, iar noi le-am inaltat monumente si le dam pana astazi onoruri, huiduind, in schimb, Eroul poporului roman -Maresalul Ion Antonescu, caruia nu i s-a inaltat macar un singur monument in Tara lui. Rusine !

Musafir

2016-03-15 18:37

Semnez ca sighisoarean, care uraste falsul cimitir al eoilor sovietici: Ne-au luat 1/2 din Moldova, au stors Rominia de alimente si au fortat comunismul iudaic aupra popoarelor.
S-au pretins eliberatori , desii Romnia trecuse OFICIAL de partea curvelor aliate, anglia / sua care s-au cacat pe Romania !

Musafir

2016-03-22 06:06

Doresc sa se faca dreptate in tara ! Doresc adevarul istoric si mai doresc reinstaurarea monarhiei constitutionale , singura capabila sa scoata tara din mocirla in care este ! Am apucat o perioada scurta ( eram copil ) , dar cunosc urmarile pa care le-am trait atat eu cat mai ales parintii mei ale instaurarii cu forta a regimului comunist in tara noastra