Respect pentru copii! (Spitalul de Pediatrie Pitesti)

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Respect pentru copii! (Spitalul de Pediatrie Pitesti)

Musafir

2016-02-11 12:54

As dori ca prin aceasta petitie saschimbam ceva in spitalu nostru .pt ca de la curatenie asistente si doctori totul e infect .si eu am avut de aface cu boala luata din spial rotavirus .multumesc lui dumnezeu ca in ultima cliba baiatul meu a fost transferat la bucuresti acolo unde la propriu aveai curaj sa lingi pe jos.haideti sa facem ceva nu e posibil asa ceva.rusine rusine

Musafir

2016-02-11 13:06

Am semnat aceasta petitie pentru ca imi doresc sa merg cu încredere la spital in caz de nevoie...pentru ca mi doresc sa avem parte pentru copiii nostri,dar si pentru noi de servicii medicale performante si de încredere...pentru ca mi doresc cu nesaț sa nu mai fim nevoiti sa ne îndreptăm catre spitalele de renume din tara...pentru ca mi doresc sa fim tratati corespunzator aici,in orasul nostru...

Musafir

2016-02-11 13:15

De indignare ca in anul 2016 cotizam cu totii pentru a beneficia de servicii medicale si nu de servicii funerare, nici pentru noi dar mai ales pentru copiii nostri.

Musafir

2016-02-11 13:34

Pt ca ne-am saturat sa ne tratam copiii acasă numai ca sa nu se îmbolnăvească in spital!trebuie sa vadă o lume întreaga mizeria si Insectele din acest spital!iar personalul ,pe lângă tupeul aferent,mint si sunt disprețuitori!sunt plătiți din banii noștri ! Sa le fie Rușine!

Musafir

2016-02-11 13:51

Locuiesc in Germania de 10 ani dar venim in vacante in tara,in Pitesti.Am doi copii si nu vreau sa trec prin asa ceva.Acum câțiva ani am fost nevoită sa merg cu băiatul la urgente si a avut nevoie de perfuzie.Nu pot sa va spun ce camera murdara,ce pat ruginit si rupt,fara lenjerie si doctorul se vaita de salariul lui mic si multă munca,poate,poate soțul meu neamt ii bagă ceva in buzunar! RUSINE!

Musafir

2016-02-11 14:15

Am copii si unul din ei este bebeluș.nu e normal ce se intampla sa se imbolnaveasca doar pt k unora le este lene sau nu vor sa dezimfecteze spitalele .nu accept ca si copilul meu sa pățească asa ceva.e groaznic

Musafir

2016-02-11 14:24

Am semnat,poate unindu-ne mai multe mamici se vor lua masuri,si sper ca mesajul nostru sa ajunga unde trebuie,si sa se faca ceva,nu doar vorbe,vrem si fapte.

Musafir

2016-02-11 14:32

Pentru ca vreau sa se tragă un semnal de alarma la ce se întâmpla in toata România prin ce trec toți copiiii . Sa le fie rusine celor care administrează spitalele

Musafir

2016-02-11 16:22

Am 3 copii si vreau siguranță pentru ei. Vrem sa fim respectați, nu vrem să fim bătaia de joc a nimănui, mai ales ca suntem la noi in țară.
o tembela care zbiara de 15 ani ....curatenieeeeeeeeeeee

#85 este murdar pentru ca

2016-02-11 16:33

nu se face curat temeinic , nu au personal educat in acest sens .nu au materiale de curatenie pentru acest secol . nu au cunostinte temeinice despre cum se face curat ....au impresia ca doua tanti frosa si cateva fitzoase angajate pe pile ...vor face curat asa  un pic ...manjeala de doi bani cu apa si un mop infect  pe care l-au folosit si in imputita toaleta SIIIIII mai sunt si apartinatorii celor bolnavi care fac murdar si lasa dupa ei apocalipsa  ...la toaleta  ......si avem nationalitatile conlocuitoare care vin cu capsa pusa  si trateaza spitalul ca si cum se afla acasa in satra .......vina este impartita. nu cred ca daca spitalul ar arata lux  ,cei care vor intra  acolo vor respecta curatenia si se vor autoeduca in acest sens.hai nu 100% dar un procent din ei vor fi tentati sa distruga ,sa fure ......vina este impartita . cert este ca nu trebuie sa punem mizeria in spatele medicilor .nu ei trebuie sa faca curat .punct! administratorul  sa uzeze de banii primiti de la primarie si sa faca curat .sa angajeze firma care sa faca curat daca matracucile alea nesimtite nu inteleg ce si cum se face curatenie.

Alina B

2016-02-11 17:59

Medici care nu pot scoate o amarata de capusa pentru ca nu vad bine cu ochelarii la ochi si au traumatizat un copil facand o gaura de aprox un cm diametru :(. Trist. Lipsa totala de profesionalism.

Cozi lungi la cabinete de specialitate (am stat 2 ore la coada pentru o urgenta).

Medic pediatru care ne-a recomandat sa nu ne internam cu copilul pentru ca intri cu o problema si pleci cu trei. 

Gandaci care ies noaptea si stai sa pazesti copilul(experienta unui coleg de job internat in spitalul de pediatrie Arges).

Medici superficiali si indiferenti care nu au rabdare sa explice parintelui ce are copilul.

CLAR:Conducerea spitalului este indiferenta si incompetenta!

Semnez aceasta petitie din indignare pentru indiferenta! 

Semnez aceasta petitie in primul rand pentru copilul si nepotii mei, pentru ca ei sunt cei mai de pret pentru un parinte!

Musafir

2016-02-11 18:27

Statul al trebui să facă spitalele mai curate și mai îngrijite măcar pentru copii.... Nu este posibil așa bătaie de joc ca la noi în ţară. Ţi se întoarce stomacul pe dos când calci în spital de stat.

Musafir

2016-02-11 18:29

Pentru că cel mai de preț dar de la Dumnezeu sunt copii mei!!!Pentru sănătatea lor și pentru dreptul la viață!!! Un drept care nu îți poate fii refuzat de nimeni și nimic pe lumea asta!!!

Musafir

2016-02-11 19:00

Pentru binele copiilor si al societatii romanesti

#90 Pentru ca sunt mama si om.

2016-02-11 19:54

Un focar de infecții este spitalul de pediatrie Pitesti. Rusine tuturor celor care nu fac nimic in acest sens. Prefer sa-mi tratez copilul acasa decat sa ajung in acest spital plin de gândaci,microbi si personal care se uita la tine doar daca le arăți bani. Rusine Ministerului Sanatatii. 

Dezamagit

2016-02-11 20:08

Am semnat...dar in tara asta corupta .....in care banii conteaza cred ca aceasta petitie edte egala cu 0 !!

Musafir

2016-02-11 20:13

Este adevarat ca te internezi cu o mica raceala si pleci cu alta boala, pe deasupra la etaju 6 este foarte murdar si la wc trebui sa te duci la capatul colidorului (mai sunt inca 2 wc dar le tin inchise pt ele )

Musafir

2016-02-11 20:56

Din respect pt copilul meu.

Musafir

2016-02-11 21:51

Din respect pentru oameni si copii.

Musafir

2016-02-11 21:52

Semnez petiția pentru binele copiilor noștri si poate asa cineva va face ceva sa le mai scadă cururile alea mari ale nesimțiților care trăiesc ca niște paraziți pe banii noștri si nu își fac treaba pentru care sunt plătiți ...Rușine sa le fie de jeguri ordinare ...sunt oameni fără suflet...sper ca Dumnezeu să-i răsplătească cu aceeași moneda 

Musafir

2016-02-11 22:10

Pentru ca imi este scârbă de tot ceea ce se intampla in tara mea.....schimbati ceva,am ajuns de rasul lumii

Musafir

2016-02-11 22:15

Acum trei ani am internat baietelul in spital pt o boala. La o saptamana au aparut primele simtome de rotaviru. Am plecat cu el direct la Bucuresti. Am ajuns acasa si a facut si Rubeola. Amandoua capatate din SPITALUL de PEDIATRIE PITESTI. Halal spital

Musafir

2016-02-11 22:26

Mi-am internat baiatul de 2 ani cu laringita si in doua zile in spital a facut pneumonie...Nu sunt doctori buni in Spitalul de Pediatrie din Pitesti.E groaznic tot ce e acolo.

Musafir

2016-02-11 22:50

Semnez pt copiii nostrii

Musafir

#100 Re:

2016-02-12 06:10

#1: -  

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...