România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

2016-01-11 23:25

Protestez faţă de practicile statului norvegian prin Barnevernet faţă de copii şi doresc ca statul norvegian să înapoieze copiii luaţi din sânul familiei Bodnariu Marius & Ruth.

Musafir

Dacă protecția copilului crede căci copiii au fost abuzați ce cred ei ca le-au făcut luându-i în așa fel ca la părinți lor. Am 4 copii și nu mi-aș putea imagina sa mi se întâmple așa ceva.
Dorul copiilor după părinți nu se ia în considerare? Dumnezeu sa îl lumineze.

Musafir

Familia Bodnariu este ca ai familia mea, si vreau sa ii ajut orisicum pot.

Musafir

2016-01-11 23:26

Ador copiii si urasc nedreptatea la care a fost supusa familia Bodnariu si restul de zeci de mii de parinti si copii in Norvegia !!
Si cred ca suntem chemati sa fim alături de familie chiar daca nu știm care va fo deznodământul , desi ceea ce stiu ci siguranță , e ca , oricare ar fi el , stim ca e in mana Domnului !!
Dumnezeu sa dea biruinta ! Si pana la biruinta , sa dea putere , mangaiere si multa pace in inimi familiei !

Musafir

Sunt avocat ! Cunosc in extenso DREPTUL FAMILIEI . Sunt absolut consternat ce se intimpla in Europa Civilizata !
Dar cea mai mare consternare mi-o provoaca tacerea celor care au jurat sa respecte LEGEA FUNDAMANTALA A TARII !

Musafir

Este nedrept ce a facut barnevernet familiei Bodnariu, si eu vin din familie numeroasa, si parintii atunci cand a fost nevoie m-a pedepsit, chiar poate mai mult decat a facut acesti parinti fata de copiii lor, si multumesc parintilor mei care m-au educat...
Suntem alaturi de voi!

Musafir

What kind of heartless people are you?did the norwegian state gave you life?since when loving your family became a crime in your country?You should be ashamed of yourselfs and kick out the employees of your child protection services from your country to the north pole.Dont worry they are robots they won't feel cold.Maybe they will teach the cubs of the polar bears to turn against their parents,eventhough... not having the power of the norwegian state to make them untouchable maybe they will get eaten.don't worry its for a good cause....it will sustain the bears for months.no need to show remorse for those employees.....no family would cry for them,in case they have a family,because it would be shamefull to show affection!

Musafir

Nu pot sa accept ca cineva sa desparta copiii de parinti fara un motiv bine intemeiat sau fara o ancheta complete. As dori sa spun mai multe cuvinte, dar cand ma gindesc la acesti copii si parintii lor ma cuprinde o durere groaznica,Un singur lucru mai pot spune ,,imi doresc ca aceasta agentie si multe altele de genul asta,,chiar si angajatii lor sa DISPARA DE PE FATA PAMANTULUI ,,ei sunt IADUL

Musafir

Mi se pare ireal ce se petrece. Aveam o impresie buna despre norvegieni insa se vede treaba ca sunt niste salbatici

Musafir

2016-01-11 23:27

Am citit m am informat si e inadmisibil ce se intimpla in aceasta tara . Trebuie sa se faca dreptate acestor parinti si altora ca ei .Cu Dumnezeu vom invinge

Musafir

2016-01-11 23:27

e inadmisibil ce se intipla acolo

Musafir

2016-01-11 23:28

Sustin continutul prezentat Romania-Norvegia.

Musafir

Sunt mama si numai gândul ca cineva mi-ar putea lua vreodată copilul, îmi strânge inima.
Nu doresc nimănui sa treacă prin asa ceva. Este pur si simplu tragic!

Musafir

Salut 6552 pe petitieonline.com intri si gasesti "initiaza o petitie" si faceti si voi in Australia una

Musafir

2016-01-11 23:29

pentru libertatea exprimarii si practicarii. covingerilor religioase. ,protejarea valorilor familiei istituita de Dumnezeu cresterea educarea copiilor in legile normale ale umanitatii in cadru unei societati sanatorie.
luciana

2016-01-11 23:30

sint foarte indignata de felul in care autoritatile norvegiene au luat acesti copii din sinul fam. Bodnariu,pina si   bebelusul de 3 luni?  de neimaginat....! dar sint si mai indignata de indiferenta statului roman si felul in care  isi trateaza cetatenii, un reprezentat al statului roman trebuia sa fie deja in Oslo pentru rezolvarea acestei situati si in sprijinul fam. Bodnariu de a-si recupera copilasi.....! faptul ca mama taie felia de piine prea subtire, sa fie un motiv de indepartarea copiilor de parinti si sa fie dati in adoptie unor straini...ha, ha, ha.......! incredibil.....!!! oare care sint motivele adevarate pentru care statul norvegian ne rapesc noua si sigur si altor cetateni straini rezidenti in Norvegia, copii cu atita usurinta ? pentru ce acest abuz de putere asupra unor cetateni straini care au mers in tara lor in cautarea unui trai si un viitor mai bun, pentru ce? motivul?....vom afla oare vreodata? D -zeu sa binecuvinteze familia Bodnariu si pe toti cei care trec printr-o situatie similara...!

Musafir

Pentru a solidariza cu acesti oameni si cu toti cei carora statul norvegian le-a facut aceasta nedreptate.....este aberant ce se intampla in aceasta tara si nu numai din acest punct de vedere....

Musafir

Am semnat aceasta petitie pentru ca sunt parinte ,pentru ca 'meseria' de parinte nu vine cu un manual ,inveti sa iti educi copiii in timp cum sti si cum crezi ca este mai bine . Sunt total impotriva abuzurilor fizice sau psihice asupra copiilor si nu degeaba au fost infiintate anumite institutii care sa ii protejeze si care sa supravegheze parintii suspecti de abuz .
Si pentru ca am inclinatie sa cred in a doua sansa iar acesti parinti lupta de ani de zile sa isi recupereze pruncii . Au constientizat gravitatea situatiei si au pus copiii pe primul loc .
Simbolul justitiei este balanta ,cred cu tarie ca in aces caz balanta este inchinata inspre reunificarea unei familii .
Acesti copii traumatizati deja de aceasta situatie vor fi rebuturile societatii in timp ,adulti frustrati si nesiguri . Alaturi de parintii lor vor putea sa se salveze .

Musafir

2016-01-11 23:31

dati-le ba copiii inapoi!

Musafir

pentru ca este inuman ceea ce se intampla cu acesti copii luati de la parintii lor naturali, din familia lor, in Norvegia

Musafir

Traim vremurile lui Irod ! Rapirea unui copil inseamna crima! Dumnezeu sa ne ocroteasca si sa va ajute sa va recuperati copii! Doamne ajuta!

Musafir

2016-01-11 23:32

Am semnat din solidaritate , revolta ,de drag si de nervi!

Musafir

2016-01-11 23:32

Pentru dreptul parintilor si al copiilor acestora de a fi impreuna.,, pentru dreptul incontestabil al familiei de pretutindeni inclusiv din Norvegia sau Romania , pentru a protesta impotriva abuzului de orice fel.

Musafir

2016-01-11 23:33

este norml si profund inuman ce se intampla cu acesti copii si altii luati din snul familiei lor naturale de asa zisele autoritati in Norvegia

Musafir

2016-01-11 23:34

Nu stiu exact ce s-a intamplat dar cred ca existau si alte modalitati de rezolvare a situatiei astfel incat copiii sa ramana alaturi de familie. Este absolut jignitoare si scandaloasa actiunea serviciului de protectie a copilului din aceasta tara. Si eu copil fiind am primit cateva palme la fund (in joaca sau sa fiu atentionata ca nu toate lucrurile mi se cuvin, de ex, plangeam, adica urlam, ca vreau nu stiu ce papusa sau nu imi faceam temele) si pot spune ca am devenit o persoana echilibrata si destul de realizata pe toate planurile! Cei 7 ani de acasa inseamna mult pentru orice copil, il face OM si se numeste EDUCATIE!