România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

2016-01-18 07:12

Este infiorator sa nu ai copii linga tine

Musafir

2016-01-18 07:24

toti vest europenii au impresia ca pot sa-si bata joc de romani cum au ei chef , pai nu e chiar asa !!!!!!!

Musafir

2016-01-18 07:28

Felicit initiatorii acestei petitii!
Va doresc succes si Dumnezeu sa ne ajute.

Musafir

2016-01-18 07:47

Am trait si noi 3 ani in Suedia si am stat si noi cu frica in san...stresati si incordati in fiecare moment, tot din aceasta cauza, sa nu ne ia copiii!!!

Musafir

2016-01-18 07:56

Am trait oarecum o experienta similara fiind chemati ca martori, la Sediul Politi Comune atat eu cat si sotia mea,fiind prieteni ai unor cetateni danezi.se intampla in anul 1991 Dec.16 ,amicii locuiau in cartierul Brondby Strand localitatea satelit a Copenhagai.Motivul erea ca au fost reclamati de un vecin precum ca fetita lor de cca 5-6 ani tipa in baie.Noi ca si martori a trebuit sa ne justificam in fata autoritatilor locale,cum ca nu avem cunostinta despre asa ceva intrucat noi am sosit in DK cu cca 24 de ore dupa reclamatia vecinului,dovedind cu viza destinatie,viza tranzit D,A,bilet feribot,bonuri benzina,de parca noi eream inculpati,voiau cu orice pret sa le dam ceva impotriva gazdelor noastre,incercau sa ne intoarca unii impotriva altora si pe noi intre noi cu tot felul de intrebari fara absolut nici o relevanta in cauza,moment in care am spus ca voi merge direct la Ombudsman-ul si la Ambasada Ro in DK, ca am inregistrarea pe reportofon a intregului interogatoriu,si mai mult,nu retrag nimic din cele declarate shi dau si in scris la autoritatile superioare competente,moment in care dintr-o data asa ca prin minune au ramas proshti,si barbuza inchizitoare  cit si caraliu de kindergarten,parca li s-a pus un nod in gat, si au dat in balbaiala,ca, sa vezi,ca nu shtiu ce ,ca asa si pe dincolo,din pacate observ ca mai la nord in Norway situatia e mult mai dramatica,popor imbatranit,casatorii intre rude,barilul de titei in cadere libera Statoil in suferinta,a ramas amintirea cu eroii de la Telemark,cei care au boicotat arma nucleara a lui Hitler,nu e suficient,mai mult la natalitatea negativa pe care o au ,par sa conspire la un Lebensborn pronazist perpetuu confiscand copii emigrantilor NEdegenerati.

Musafir

2016-01-18 08:10

Se incalca grav drepturile omului.

Musafir

2016-01-18 08:21

Mergeti fratilor pana la drepturile, Omului nu se poate intampla asa ceva intr-o lume democratica!

++++++++++++++++++++++++++++++++

Musafir

2016-01-18 08:24

UN GEST DE IRESPONSABILITATE din partea unor asa zise organizatii care"" protejeaza'" chipurile copiii.Hai sa fim onesti si sa spunem ADEVARUL.CINE E MAI IN MASURA SA CREASCA SI SA EDUCE UN COPIL?Raspunsul unanim este PARINTII care l-au adus pe lume.NU?Atunci cine are indrazneala sa-i rapeasca samavolnic sub motive absurde si sa-i incredinteze unor parinti ADOPTIVI care nu simt NIMIC ptr acesti copiii?Statul acesta obscur trebuie sa dea SOCOTEALA in fata lumii intregi ptr acest ABUZ,NU SA SE ASCUNDA DUPA LEGI AIUREA !!!!SA ISI ASUME GRESEALA ,SA CEARA SCUZE IN MOD PUBLIC IN FATA PARINTILOR pe care ii traumatizeaza si sa plateasca scump pentru acest abuz!VOM PROTESTA SI VOM FACE TOT CE OMENESTE ESTE POSIBIL ca asfel de practici obscure ,naziste sa nu se mai repete NICIODATA!LUATI MANA DE PE COPIII NOSTRII!

Musafir

2016-01-18 09:09

Adevarata democratie inseamna ca individul sa poata face orice doreste CU CONDITIA SA NU-I DERANJEZE IN NICI UN FEL PE CEI DIN JURUL SAU.
Pentru aceasta, e nevoie de respectarea principiilor morale reale,aceleasi indiferent de epoca.Astfel,e nevoie de respect,care nu vine din senin;trebuie sadit in sufletul copilului de la inceput,pas cu pas de propria-i familie,adica de familia lui naturala.(Romanul numeste asta"7 ani de-acasa",care nu se pot dobindi oricind,in primii 70,de exemplu.)Apoi,respectul se desavirseste la scoala,dar pentru acest scop,rolul celor 2 institutii -familia naturala si scoala - nu trebuie diminuat ori schimbat si cu ajutorul presei in mare masura, prin promovarea stirilor si a altor emisiuni bazate pe evenimeste,teme terifiante,vulgare.
Un pedriatru roman celebru ,un doctor numit Capraru,a argumentat ca educatorii trebuie sa aiba si mijloacele necesare realizarii educatiei ..Asta nu inseamna deloc ca a pledat pentru vreun fel de exagerare.In plus , un proverb romanesc spune ca "lemnul crescut strimb,doar focul`l mai indreapta."
Toata stima pentru ce faceti bun.

Musafir

2016-01-18 09:11

Sunt mama, m-a marcat foarte mult si modul in care pur si simplu i-au,,smuls,, copilul mic din bratele mamei, ce le-a putut furniza oare acest copil, ceva de rau.Sa desparti fratii este o crima. Acestia au o minte bolnava !

Musafir

2016-01-18 09:11

pentru a protesta impotriva abuzurilor autoritatilor norvegiene

Musafir

2016-01-18 09:55

Am semnat aceasta petitie deoarece mi s-a parut inuman modul cum au fost luati(rapiti) acesti copii din sanul familiei.

Musafir

2016-01-18 09:56

Copii suferă cel mai mult  chiar daca părinți au greșit odată si ia loat de urechi sau le-a dat o palma iau crescut foarte frumos sa vede ca sunt copii Fericiți si bine crescuți .  Nu are dreptul nimeni sa despartă copii de părinți          Dumnezeu iti da bucuria de a fi părinte nimeni nu are voie sa distrugă o familie

Musafir

2016-01-18 10:09

Pentru ca-l iubesc pe Isus!

Musafir

2016-01-18 10:16

Suferinta copiilor trebuie sa inceteze

Musafir

2016-01-18 10:40

Intr-o tara normala copii nu sunt luati de langa parinti. Trebuie sa luptam pentru acest principiu si sa facem ca Norvegia sa-si actualizeze legislatia interna la cerintele C.E.

Musafir

2016-01-18 10:43

Nimeni nu are voie sa desparta copii de parinti. Nimeni nu iubeste mai mult copii decat parintii.

Musafir

2016-01-18 11:10

Daca sunt parinti cetateani Romani, si copii la fel, atunci problema trebuie rezolvata impreuna cu autoritatile Romane. Oricum prioritate are dorinta copiilor, sper ca cineva a intrebat si pe copii ce doresc. Situatia a putut fi rezolvata si altfel (copii sa raman cu parinti, cu anumite conditii si control periodic).

Musafir

2016-01-18 11:11

Din infignare

Musafir

2016-01-18 11:13

Pentru ca totdeauna m-a oripilat nedreptatea , indifferent catre cine se indreapta aceasta, nu am pregetat sa semnez petitia.

Musafir

2016-01-18 11:22

Consider ca s-au incalcat drepturile familiei.

Musafir

2016-01-18 11:26

Sunt mamă, la rândul meu. Îmi cresc singură copiii în urma decesului soțului, dar nu mi-aș putea vreodată imagina ce ar însemna viața fără copii alături.
Doresc reîntregirea familiei Bodnariu. Copiii au nevoie de prezența părinților, de armonia și căldura din sânul familiei, acel ,,ceva unic" ce se creează doar în cadrul ei.
E sfâșietor și mă indignează la culme modul brutal în care copilașii au fost smulși de lângă părinți...
Mulțumim pentru inițiativa luată și posibilitatea oferită de a semna această petiție!

Musafir

2016-01-18 11:29

Sunt foarte de acord ca familia să fie împreună. Copiii au nevoie de dragostea părinţilor(nu a statului sau a "familiilor" prin care ajung), iar părinţii au nevoie de copii lor...i-au crescut cu o buna educatie si au tot dreptul sa se bucure de ei.
Aprecieri pentru că vă interesaţi de această familie!
Dumnezeu să vă răsplătească!!!
I'm human

#15474 Rapire ?

2016-01-18 11:30

Rapire este putin spus !

Vreau sa aduc la cunostinta tuturor acelora care sunt umani si sa va documentati in privinta cazul rapirii unui copli indian din norvegia !

Ce sa intamplat voi stiti statul indian a dat un ultimatum ca copii sa fie returnati la familia lor de origine!

Se pune intrebarea de ce nu se procedeaza la fel ?

Romania sunt 18 milioane de locuitor cu plus minus plus inca un plus de romani care traiesc in strainatatea si se lupta cu rasismul si de a trai oarecum mai bine ca bine nu este sa nu va inselati dragi romani pentru cei care sunt afara ca le merge asa de bine.....NU NU NU.

DECI ! SUNTEM DE 5 ORI MAI MULTI CA EI DA ????

IN CAZUL IN CARE NU SE PRIMESC COPII INAPOI TREBUIE APLICAT UN ULTIMATUL DE 48 ORE IN CARE ROMANIA ESTE OBLIGATA SA SE AUTOSESIZEZE SI SA RECUPEREZE CE ESTE PIERDUT SAU FURAT MAI BINE ZIS

ACESTI COPII PRIN CE ALTA MODALITATE SE MAI POATE OARE RECUPERA VA INTREB ???

VA LAS PE VOI SA CONCLUZIONATI !

ASA CUM IN 1989 ROMANIA A FOST RECUPERATA PRIN SACRIFICIU SI LUPTA SI PRIN CE DURERE CA NU AM CUVINTE SA SPUN TOT ASA DRAGI ROMANI SA FIM SOLIDARI SI SA SIMTITM ACEASTA DURERE A ACESTOR FAMILII CARE AU SIMTIT GUSTUL  FRCUTUL ACESTEI DURERI CUMPLITE SI NU NUMAI....DOAR GANDITIVA LA A O ASEMENEA DISTRUGERE SA VINA IN CASA TA SA TE TRANTEASCA DE PERETE MILITENI AIA CA NU POT SA SPUN CA SUNT OAMENI SA TE TRATEZE CA PE UN INFRACTOR IN FATA COPIILOR ?aCESTA NU ESTE UN ABUZ?CINE SUNT EI SA VINA IN CASA UNUI EMIGRANT IN HALUL ACESTA SI SA NU AI APARARE DE NICI UN FEL????

VA MULTUMESC

Musafir

2016-01-18 12:01

Este incredibil, incredibil ce li s-a intamplat. Am aflat despre legislatia acelei tari si am fost socata. Acum, facand comparatie, multumesc celui de sus ca m-am nascut in Romania si nu in Norvegia.