România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

ADI

#12201 Rugati-va lui Dumnezeu si parintelui Arsenie si vedeti ca vor fi minuni.

2016-01-13 13:05

Ma bucur ca m-am nascut crestin ortodox, ma rog parintelui Arsenie Boca sa faca o minune sa intoarca din mana cretinilor, copii familiei Bodnariu, el este in ceruri vegheaza si sunt convins ca se roaga la maica Sfanta  si la Domnul Isus Hristos sa vina ingerii nevinovati ce sunt obligati sa indure suferinta despartirii si de ei si de cei ce i-au nascut si crescut. Parintele Arsenie este ocrotitorul familiei si copiilor, El ii va aduna si vor fi iarasi impreuna.

Rugati-va cei credinciosi parintelui Arsenie ca el sa aiba toata puterea si mijlocirea sa se implineasca aceasta minune.

Nu spun familiei Botnariu decat sa se roage lui Dumnezeu sa se increada in ei, sa nu dispere in aceste clipe de iad pentru ei, va veni momentul cand florile vor zambi iar in gradina lor.

Musafir

Trebuie rezolvat cumva sa nu se mai repete!Romanii au drepturi oriunde s-ar afla si nimeni nu ia copiii abuziv in lipsa unor probe sau sentinte!

Musafir

Sa respecte drepturile omului; in concret, dreptul familiei Bodnariu de a trai intregita.

Musafir

Putine. Putine

Musafir

2016-01-13 13:06

NU SUNT DE ACORD CU POLITICA ACESTEI TARI

Musafir

2016-01-13 13:07

Nu sunt deacord ca statul norvegian sa se comporte astfel. Orice om are dreptul la o mustrare ( asta daca chiar acel om a gresit). Ei ar trebui pedepsiti pentru că nu se gandesc la sentimentele acelor copiii. Oare , ce au simtit ei când au fost luati de lângă parinti? Nu cred ca familia Bodnariu merita un asa tratament. Faceti ceva! Asa nu se poate. 

Musafir

2016-01-13 13:08

Cum romanu- i om cu dragoste de patria mama, tot asa are dragoste, respect si este luptator ptr aproapele si sangele lui romanesc! Ptr ca ceace se intampla cu rapirea copiilor in Norvegia este mult prea mult ptr intelegerea unui om cu jumatate din neuroni, darami- te ptr cei cu toti neuronii intregi la pachet .Vreau sa spun ca .....nu- mi gasesc linistea de cand am aflat aceste fapte barbare, este geva gen...Adollf Hitler! Incredibil, astia- s barbari, sunt " criminali" ce
sunt ei, de fapt????? Nu exista nici o lege de genul asta ! Ptr ca hingherii se agata de cetatenii din blocul comunist,

Musafir

2016-01-13 13:09

Pentru ca sunt mama care s-a bucurat de cresterea a 4 copii,fara sa simta amenintarea lipsirii de copii.As vrea ca toti copiii sa creasca langa parintii lor,in dragoste si respect
Gelu
Musafir

#12209 Statul de drept norvegian.

Sa inteleg ca in Norvegia pentru orice abuz al parintilor asupra copiilor pedeapsa este aceeasi : ti se iau copii pentru totdeauna, pe loc si fara nici o ancheta prealabila, ce sa mai vorbim de vre-un proces judiciar. Pedeapsa este aceeasi si daca i-ai dat o palmuta la fund cand a facut o greseala mare si daca fara sa faca vre-o greseala cat de mica l-ai batut pana a lesinat, l-ai legat de pat, l-ai infometat sau chiar l-ai exploatat (la munca, la cersit, la „produs”, etc.). Fara nici o gradare a pedepsei in functie de gravitatea faptei comise. In nici un sistem de drept uman nu exista o astfel de situatie, inadmisibila de altfel. Chiar si sharia musulmana face o gradare a pedepselor : ti se taie o mana, capul, esti biciuit, lapidat cu pietre, etc., in functie de fapta comisa.

Atunci, cred ca in Norvegia ar trebui sa existe o singura pedeapsa pentru orice fapta penala : pedeapsa cu moartea! Si daca ai dat o palma unui om si daca l-ai omorat, si daca ai furat o paine si daca ai furat un miliard de Euro sa fii executat. Pe loc si fara nici un proces judiciar, la hotararea unei agentii particulare, investita in scopul protectiei cetatenilor norvegieni cinstiti. Halal societate civilizata si stat de drept norvegian!!

PS1 : pentru parintii carora li s-au rapit copii aceasta situatie echivaleaza cu condamnarea la moarte si executarea pe loc a copiilor lor ; pentru ca nu-i vor mai vedea niciodata, ca si cum ar fi murit.

PS2 : niste pedepse intermediare pentru parintii care au comis niste abuzuri mai putin grave asupra copiilor lor nu ar putea fi aplicate prin legea norvegiana ? Cum ar fi avertismentul, amenda sau despartirea pe un termen limitat si cat mai mic posibil de copii abuzati. Si numai de cei abuzati, nu de toti copiii familiei, chiar si de sugari, ceea ce este chiar inuman.

PS3 : vad ca in Norvegia sa omori zeci de oameni nevinovati cum a facut Brewick este mai putin grav decat sa dai o palmuta la fund copilului tau care a facut totusi o greseala. Brewick nu a fost condamnat la moarte sau la detentie pe viata, iar in inchisoare chiar i se cauta in coarne  ca nu cumva sa i se lezeze personalitatea, criminala de altfel. Stat de drept modern, ce mai!

PS4 : ce sa mai vorbim despre nerespectarea de catre Norvegia a conventiilor internationale pe care le-a semnat si care ar trebui sa aiba prioritate in sistemul de drept intern.

PS5 : sunt revoltat si dezamagit de democratia occidentala, inclusiv cea americana, care de altfel a sprijinit si incurajat toate abuzurile nepedepsite din Romania post revolutionara ; ca sa fie si la noi ca la ei.

Musafir

Dorim ca familiile romanesti sa ramana numai familii traditionale, formate din barbat, femeie si copii!

Musafir

felicitari initiatorilor petitiei
imi pare rau ca nu putem, ca romani sa ne bucuram de dreptul de a putea spune, precum americanii, in filme" I am an american citizen" si asta sa conteze (pentru noi, "romanian", se intelege)
altfel...sunt curioasa sa aud si varianta partii norvegiene care nu a scos nici un cuvintel pana acum
daca sunt atat de disperati dupa copii, sa vina cu programe inteligente in Romania, unde se arunca prunci la gunoi!- sa depisteze cazuri disperate si sa salveze suflete- si copii si mame disperate- nu sa ia de-a gata copii crescuti si educati si care au un camin
sunt destui in Romania care traiesc in canale, sau care nu au cu ce supravietui si care nu beneficiaza de ajutor romanesc - sa vina atunci norvegienii sa incerce sa salveze ce se poate salva: copii si romani in general la limita supravietuirii

Musafir

2016-01-13 13:10

asa ceva depaseste raul existent in lume.nu trebuie sa evolueze .cine face rau sa fie oprit .uniti oamenii buni impreuna cu Dumnezeu ca si conducator sa biruim pentru linistea acestei planete .parca toata planeta e zgaltuita de un rau dezlantuit.

Musafir

Deoarece este un abuz asupra copiilor si a omului. Copiii de multe ori inventeaza lucruri pentru ca e in natura firii lor , insa asta nu da dreptul ca o institutie sa-i ridice cu atat mai mult cu cat nu nu au capacitate de exercitiu.Iar daca au apelat la acest mod de lucru, cred ca parintii au dreptul la a-si vizita copiii. Poate ca au gresit si ei dar nu intr-atat incat sa desparti copiii intre ei si de parinti.

Musafir

Sunt mamă,.

Musafir

Sa nu se mai faca abuzuri copiilor care nu au nici o apararesi unii sa faca bani pe urma lor,Rusine sa le fie,

Musafir

Familia trebuie sa fie impreuna.E o aberatie ce fac autoritatile norvegiene .

Musafir

2016-01-13 13:11

Sunt mama ,este groaznic ce li s-a intamplat....fara cuvinte

Musafir

2016-01-13 13:12

D zeu sa dea izbânda!

Musafir

2016-01-13 13:13

Trebuie stopat acest abuz!Daca vor copii,sa-i faca!

Musafir

daca ne mai fura si copii...astia chiar merita beliti [politicienii],

Musafir

Mi se pare injust ca acesti copii sa fie privati de dragostea parinteasca.

Musafir

Sunt de acord cu protectia copiilor , cu o educatie corespunzatoare , dar nu sunt de acord cu o asemenea exagerare , nu inteleg crteriile gestului lor . Daca tot vor protectie a copiilor de ce nu vin sa ia copii copii strazii de la noi.

Musafir

PENTRU NORMALITATEA IN CARE TREBUIE SA TRAIASCA O FAMILIE CU COPII!!!!!!!!!

Musafir

O semnătură pentru reîntregirea fam.Bodnariu,dar și pentru ca aceste practici să nu mai distrugă suflete!

Musafir

2016-01-13 13:14

Deoarece am Suflet si am copil pacat ca sa ajuns sa ni se ia copii de langa noi suntem o tara nato de ce nu se ia masuri? Defapt cand spui Romania...lasa de dorit.