O lege unitară pentru toți eroii necuvântători!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția O lege unitară pentru toți eroii necuvântători!

Musafir

2016-01-12 17:07

Sunt de acord cu protejarea acestor animale si dupa ce ne-au servit si protejat cu toata fiinta lor.

Musafir

2016-01-12 17:16

...pentru ca merita, chiar mai mult decat unii oameni...

Musafir

2016-01-12 18:15

Asa mi se pare normal, intr-o tara care (se crede ca...)are principii si valori.

Musafir

2016-01-12 19:22

Doresc ca si semnatura mea sa fie utila acestor fiinte minunate ce ne fac viata mai sigura si mai frumoasa.
Pacat ca suntem asa de departe fata de alte civilizatii in aceasta privinta.

Musafir

2016-01-12 19:38

Am semnat ptr.ca iubesc foarte mult animalele,mai ales cainii.Sunt de acord cu legea"Max"nu legea"Ionut".Aceasta lege a dat totul peste cap.Vreau sa-i intreb pe oamenii de buna credinta de ce trebuie sa platesca aceste biete suflete care nu pot vorbi ptr.neatentia si indiferenta altora care se considera nevinovati si au facut atata zarva la TV.Mai bine cauti un tap ispasitor si tu iesi basma curata,ca la noi.Oricum D-zeu este sus si vede ce mare nedreptate se face acestor animale care sunt mai destepte si mai loiale decat oamenii.In privinta lui Max sunt de acord ca atunci cand sunt "pensionati",sa poata fi adoptati si sa se bucure si ei de libertate si iubire,iar in cazul lui Max se putea face mai mult si poate ca mai traia si astazi.Sunt contra eutanasierii,a maltratarii si a chinuirii cainilor comunitari.Cine iubeste si are un caine in casa stie ce inseamna lucrul acesta.

Musafir

2016-01-12 19:38

PENTRU CA AM AJUNJ LA O VARSTA, REALIZEZ CA NIMENI NU MI-A OFERIT MAI MULTA IUBIRE, INTELEGERE,LINISTE DECAT CAINELE MEU ...S-A DUS SI NIMENI, NICICAND, NU-I VA LUA LOCUL IN INIMA MEA....ACUM AM UN GOLDEN PE CARE-L APRECIEZ MAI MULT DECAT PE MULTI BIPEZI LA UN LOC!

Musafir

2016-01-12 20:20

E inuman sa privesti ca pe un obiect al muncii pe cineva care te-a ajutat si a muncit alaturi de tine! Are suflet.... si poate ca uneori este mai "mare" decat al multora dintre noi....

Musafir

2016-01-12 20:37

aceste animale merită respectful nostrum

Musafir

2016-01-12 20:42

Din dragoste pentru animale

Musafir

2016-01-12 21:10

Cainii de serviciu sunt fiinte care ne slujesc cu mai multa credinta decat multi semeni bipezi pe care ii rasplatim cu onoruri. Este inuman si imoral sa "casezi" o fiinta......

Musafir

2016-01-12 22:08

Respect, admiratie si dragoste pentru EROII necuvântători ;in amintirea lui MAX ,a cărui iubire necondiționată m-a impresionat profund .

Musafir

2016-01-13 04:28

Guvernul nu face nimic pt oameni dar nici pt animale trebuie luata atitudine ,am invatat doar sa le folosim animalele nu este bine au si ele drepturi mai ales in cazul ciinilor politist trebuie sa face ceva dar si in cazul animalelor maltratate trebuie o lege mai dura!

Musafir

2016-01-13 04:44

Si animalele merita recompensa si iubire din partea tuturor!

Musafir

2016-01-13 14:19

dupa ce va serveste toata viata lor neconditionat,cand ajung la batranete va bateti joc de ei.rusine...rusine...si oameni fara suflet.asta o sa primiti si voi la batranete

Musafir

2016-01-13 19:43

iubesc animalele,in mod deosebit cainii

Musafir

2016-01-14 08:22

Din mare mila fata de animale mai cu seama cele din tara noastra. Pentru o protectie reală .

Musafir

2016-01-14 13:24

Multumesc dnei Cristina Topesc si dlui. Adrian Ursu ca s-au gandit si la acesti prieteni credinciosi si adevarati ai omului, de care noi ne "folosim" si apoi, unii "ii dau la casat", ca pe orice obiect. NU ESTE POSIBIL ASA CEVA! Va rog sa va ganditi la acesti credinciosi tovarasi ai omului si sa le facem mai usoare zilele putine pe care le mai au de trait dupa pericolele prin care au trecut. Multumesc inca odata ca s-a gandit cineva si la ei!

Musafir

2016-01-20 21:46

Toate animalele care sunt in serviciul militar si care au pus mai presus de viata, loaialitate si efectuarea in mod exemplar a obigatiilor , nu por fii considerate obiacte si mai ales obiecte de inventar sau mijloace fixe. Ele sunt fiinte, cu mult superioare noua, care suntem in stare sa ne tradam unii pe altii. Sa ucidem si sa chinuim alte finte din placere. Aceste animale o fac, dar numai sa se hraneasca. De aceea consider si sper din toata inima ca acei contabili care ii considera obiecte, sa inteleaga ca sunt fiinte si daca au grade sa arate resprct pentru ele si sa le dea dreptul sa existe pana in momentul intalnirii lor cu eternitatea. Trebuiesc pensionati, sa aiba dreptul la o pensie milotara, sa fie adoptati si asistati medical gratuit pana la sfarsitul vietii lor.Asa cum parlamentarii si-au dat pensii speciale, tot asa aceste minunate amimale sa capete pensie. Si armata sa plateasca contributie pentru pensie si asigurari sociale ca pentru ori ce vadru militar
De aceea sustin aceasta initiativa .
Mario Podoleanu

Musafir

2016-01-21 10:24

E timpul ca si necuvantatoarele sa aiba drepturi.

Musafir

2016-01-22 19:09

Pentru ca datoram mult prietenilor nostri patrupezi. Pentru ca un astfel de caine isi face datoria cu adevarat, spre deosebire de multi parlamentari.

Musafir

2016-02-02 22:12

Numai cineva fara suflet si creier poate chestiona de ce aceste animale trebuiesc pretuite si salvate

Musafir

2016-02-03 05:19

Am facut cunostinta cu adaposturile primariei si nu mi-as dori ca eu sau vreun suflet de catel sa mai ajunga acolo. Niste criminali care ar trebui tinuti ei in custi(macar o perioada).

Musafir

2016-02-04 17:39

PENTRU CA IUBESC ANIMALELE SI AM ACASA UN CAINE

Musafir

2016-02-08 11:38

Au o inimă mult mai bună, sunt mult mai cinstiţi, mai buni, mai înţelegători, mai iertători, îşi dau şi viaţa pentru noi. De multe ori ai impresia că îţi vorbesc, nu mai spun că te înţeleg aproape tot timpul. Sunt întotdeauna în preajma ta si ei te alintă pe tine si nu tu pe ei. Concluzia. Au o inimă prea bună, prea cinstită si nevinovată si sunt atât de curaţi sufleteşte încât de multe ori te gândeşti cine este om şi cine este sufleţel.

Musafir

2016-02-09 00:42

Am semnat această petiție pentru că orice viețuitoare de pe acest pământul este lăsată cu un rost: iarbă, copaci, animale, oameni. Iar noi, oamenii, ar trebui să învățăm cum să conviețuim, nu să căutăm soluții de a distruge / eutanasia / omorâ specii întregi.