O lege unitară pentru toți eroii necuvântători!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția O lege unitară pentru toți eroii necuvântători!

Musafir

2016-01-05 23:35

In Romania animalele sunt"aruncate la cos," atunci cand nu ne mai sunt de folos,sau dupa ce ne am plictisit de ele.Tot asa se-ntampla si cu batranii nostri! In ce fel de tara traim? Ce specie de animale suntem?

Musafir

2016-01-05 23:54

Pentru ca aceste fiinte minunate, fie caini, fie cai, sunt eroi adevarati si merita tot respectul nostru! Si in primul rand mi s-ar parea cel mai normal sa fie adoptati de catre persoanele (militarii) care i-au dresat si are au lucrat cu ei. Aceasta dragoste neconditionata care se creeaza intre animal si om nu ar avea voie nimeni ca sa o distruga! Doamne ajuta!

Musafir

2016-01-05 23:58

Am semnat aceasta Petitie cu si din dragoste pentru aceste fiinte "necuvantatoare" care in foarte multe momente si situatii de viata "spun" si mai ales fac, mai mult decat multe din "cuvantatoarele" care ne pretindem a fi. Cu atat mai mult apreciez demersul acesta, cu cat este dedicat acelor fiinte care au facut si fac pentru tara si oamenii acestei tari, ceeace numai prietenii adevarati mai fac cu adevarat in aceste "vremuri intre vremuri". Aveti tot respectul meu pentru initiativa, va felicit si va imbratisez! Mult succes va doresc.

Musafir

2016-01-06 00:14

Din respect si iubire pentu toate necuvintatoarele si din convingerea ca aceste animale merita mult mai mult decit unii dintre semenii nostrii . Citeodata , vazind comportamentul si atitudinea unor oameni , ma intreb ... cine sunt de fapt animalele ?!

Musafir

2016-01-06 01:13

Am semnat petitia pentru ca iubesc animalele, am avut dintotdeauna caine si acum am pisici...dar toate animalele de casa merita sa fie ocrotite.

Musafir

2016-01-06 05:45

Consider ca soarta acestor camarazi necuvantatori, odata cu iesirea din serviciul activ, este, in prezent, nedreapta.

Musafir

2016-01-06 05:55

Cine nu respecta si nu iubeste animalele, nu se poate numi OM, ci o BRUTA!

Musafir

2016-01-06 06:29

AM UN CATEL DE 3 ANI SI CREDETIMA CA SE MERITA O ZI BUNA

Musafir

2016-01-06 06:30

Pentru ca asa e corect.

Musafir

2016-01-06 06:36

Doamne ajuta!

Musafir

2016-01-06 08:18

Din dragoste pentru animale - in general - si in special pentru cele care se jertfesc in diverse misiuni ale armatei, politiei, mor din din cauza drogurilor pe care le descopera si in atentatele cu bomba cand gasesc bombele. E o lipsa de omenie si de respect pentru aceste mai devotate decat oamnenii, mai sincere si mai iubitoare decat este omul care dupa ce se foloseste de ele le omoara. DECE! Dati-le spre adoptue caci veti gasi nenumarati REALI IIUBITORI de animale nu numai "antrenori" si "profitori" de pe urma devotamentului lor. Mi-as permite sa va spun ca sa va fie RUSINE de ceea ce faceti! Voi ati muri pentru cel care v-a salvat viata? Voi omorati oameni cu indeferenta si lipsa de remuscari dara mite animalele caci pentru voi ele nu sunt decat ANIMALE! Dar de animalele BIPEDE, fara sentimente, cu sangere rece si lipsiti de omenie ati auzit vreodata?! Daca nu priviti-va in oglinda si veti descoperi dine sunteti: NEOAMENI!!!!!!!!

Musafir

2016-01-06 09:03

Sunt posesoarea unui golden retriever si prieten mai bun si devotat pt. mine si familia mea, nu am avut in toata viata.Cu atat mai mult apreciez inteligenta si dedicatia cainilor folositi in scopuri de protectie si umanitare.
Toata consideratia si dragostea !

Musafir

2016-01-06 09:19

Din dragoste si admiratie pentru acesti minunati prieteni ai omului!

Musafir

2016-01-06 11:13

e firesc sa avem grija de tot ce apartine universului

Musafir

2016-01-06 11:20

Am semnat aceasta petitie pentru ca iubesc animalelele, pentru ca le consider mai cinstite si mai oneste decat multi dintre semenii nostrii, ptr ca ele slujesc omul si-l iubesc neconditionat.

Musafir

2016-01-06 11:52

Animalele nu sunt mijloace de facilitare si imbunatatire a vietii noastre(hrana, paza, studiu etc), nu sunt obiecte care dupa folosire se arunca!!! Animalele au suflet, au viata si merita aceleasi lucruri pe care ti le doresti tu, ca om!!!

Musafir

2016-01-06 11:59

Este greu să cred ca va fi o rezolvare, dar să încercăm.Dacă oamenii care au avut o activitate ajung la gunoi(o pensie din care cu greu pot trăi) atunci ce să aşteptăm de la un patruped care a servit patria.Numai cine iubeşte aceste suflete ar pute ajuta, după ce a fost îndepărtat de persoana cu care a lucrat şi s+a atasat despărţirea este cumplită pentru amîndoi , mai ales pentru patruped.

Musafir

2016-01-06 13:07

Sunt indarjit impotriva asa-zisilor politicieni care au un singur tel in viata. Cat mai putina munca si cat mai mult ciolan. Astfel, se ofera niste solutii de jigodii pentru animale in general, cata vreme au inventat ASPA si au dat liber la uciderea cainilor de catre analfabetii condusi de grasul ala de Bancescu parca il cheama. Si se mai bucura si de niste retributii indecemt de grase pentru prestatia de cac at pe care o ofera. Sa fie interzisi hingherii si uciderea caini9lor amarati. Iohannis s-o fi dostrat bine in Florida?

Musafir

2016-01-06 13:45

Abolirea urgenta a legii criminale, prin care se curma mii de vieti ale cainilor fara stapan.

Musafir

2016-01-06 13:58

Pentru ca iubesc toți câinii, maidanezi sau de rasa, pentru ca ne sunt loiali , pentru ca mii de ani omul s-a luptat sa-I aducă aproape de suflet, pentru ca sunt deștepți, pentru ca ne roaga din priviri sa-i adoptam, pentru alte și alte motive frumoase si pozitive și nu în ultimul rand pentru ca e dreptul lor la viață , ca orice ființă pe pământ. Mulțumirile mele pentru aceasta inițiativa.

Musafir

2016-01-06 14:05

Pentru ca iubesc toți câinii, maidanezi sau de rasa, pentru ca mii de ani omul s-a luptat sa-I aducă aproape de suflet, pentru ca au dreptul lor la viață , ca orice ființă pe pământ. Mulțumirile mele pentru aceasta inițiativa.

Musafir

2016-01-06 16:10

Pentru ca urasc sincer toate magariilw comise de jigosdiile care4 se autointituleaza "oameni politici". Ciolanari nenorociti care fac tot ce fac pentru conturile si imobilele proprii. Nu au pic de omenie nici pentru sdemenii care ii voteaza si desigur, nici pentru verun animal amarat. Cel mai simplu a fost sa invemteze ASPQA si sa il unga sef pe analfabetul ucigas Bancescu. La gunoi cu hingherii si eutanasierea, citioti asasinarea unor biete anuimale.
Nu avem clasa politica. Avem Blaga si oltean, avem Udrea, si din pacate toti nenorocitii astia sunt lasatio sa stea in luxul viloaielor pe care si le-au facut sau furat. De ce este Truioca liber? Dar impostorul ala de Lambrino? Perint? Pe dracu' print. Iar Justitia cu Livia, Danilet, Haineala, ala care acum se vrea presedinte la CCR, cum dracu' il cheama? Kovesi care frace dosare numai la ordinele cuiva? Asta este oare Justitie? Polotixa si Justitie avem. Stat de drept!

Musafir

2016-01-06 17:24

Mi se pare ceva normal, in aceasta ţară trbuie făcute legi drepte pentru dreptate si adevar, nu legi strâmbe facute de hoti şi mafioţi pentru acoperirea faradelegilor savârşite de ei şi acoliţi lor...!!!!!

Musafir

2016-01-06 17:27

Ţara e a tuturor, nu-i a mafioţilor!!!

Musafir

2016-01-06 17:48

Din dragoste pentru animale, si ele sunt ființe care iubesc si trebuie iubite si mai ales respectate.