CEREM SA ADUCETI ACASA FETITA DESPARTITA DE "MAMI SI TATI"!!!

Musafir

2015-10-17 21:04

DOAMNE AJUTA SA SFARSEASCA ACEASTA SUFERINTA SI SA REVINA FETITA LA MAMI SI TATI !
LACRAMIOARA

2015-10-18 12:55

CUM DE-I MAI TINE DUMNEZEU PE PAMANT ASA PERSOANE FARA SUFLET??? Nu vad zi de zi cum sufera fetita ??? Dece a trebuit sa o ieie chiar pe ea ??? Nu mai sunt copii la orfelinat ????  Le doresc sa simta aceasi  durere si suferinta care au provocat-o in aceasta familie care era fericita  si ei au distrus-o! JAVRA nu a vazut cum plangea acest copil si cu disperare vroia la MAMI !!??  Daca era o mama adevarata  nu facea asa ceva ! A semanat doar ura. fetitei si tuturor celor care  au cunostinta cu acest caz !!  NU VE-TI AVEA PARTE DE PIC DE IUBIRE DIN PARTEA  FETITEI  DUPA CUM ATI POCEDAT !  Duceti fetita acasa la mami si tati ei ! CHIAR NU AVETI PIC DE SUFLET ???   SI AUTORITATILOR  CATI BANI ATI  PRIMIT PENTRU ACEST GEST ORIBIL ?? NU VA GANDITI LA TRAUMA COPILULUI ??? DACA VI S-AR ITAMPLA SI VOUA ASA ??? CHIAR VA DORESC  POATE NUMAI ASA O SA INTELEGETI DUREREA  SI DISPERAREA !!!  DEMONSTRATI UNPIC DE MILA VA ROG SI LASATI FETITA  UNDE  A CRESCUT SI  ESTE IUBITA!!

Musafir

2015-10-18 22:51

Pt că sunt mamă și nu aș suporta să trăiesc fără copiii mei.

Musafir

2015-10-19 07:40

Sunt si eu mama a 3 copii si n-as putea  suporta  asa ceva ! Ce  fel de mama poate fi acea preanumita  doamna fara suflet??? NU II ERA MILA DE PLANSUL DISPERAT AL MICUTEI???

Ce inimi de piatra pot avea anumite specimente ??  RUSINE EI .AUTORITATILOR  SI MIE  mie RUSINE DE ROMANIA !!! Numai aici  se  intampla asa ceva cand sunt la mijloc  MAFIA !! Doamna care a luat fetita cu forta dece nu o duce inapoi la casuta ei unde este mult asteptata si iubita???  Ea nu se poate numi mama ci un CALAU ! Cum poate pune capul pe perna linistita cand stie ca fetita nu e fericita si parinti ei sufera cupa ea ???? Demonstreaza  intregii lumi a fi mama  si du fetita inapoi !!!!!!  PUNE CAPAT SUFERINTE-I PE CARE  AI  PROVOCAT-O!  MAMA FLORY  VA SUNTEM  ALATURI  SI ATI  DAT DOVADA  CA  MERITATI A   FI MAMA  NU DEGEABA  COCUTA VA ALES !! DOAMNE AJUTA

Musafir

2015-10-19 21:00

Sa  o aduca pe COCA acasa la mami si tati pentru ca sa facut o mare greseala a indeparta fetita de parinti ei !! Saracuta de ea cred ca plange si se intreba unde-i mami si tati .ce cauta ea la niste staini !Cred ca ii cauta cu  disperare dar nimeni nu ii da importanta  mititica de ea !!  NESIMTITILOR   NU AVETI  PIC DE MILA DE ACEST SUFLET  NEVINOVAT ????  PROTE CTIA  COPILULUI RUSINE SA VA FIE SI ASA TRAUMA VA DORIM SI  VOUA !!!!!

Musafir

2015-10-19 21:07

va suntem  alaturi  mami FLORY!  Doamne ajuta sa va imbratisati fetita  !!! 

Musafir

2015-10-20 12:08

Imi doresc din tot sufletul sa se intoarca fetita la familia nae!

Musafir

2015-10-20 18:30

MAMI Flory  va doresc din suflet  sa va aduce-ti fetita acasa si s-o  inconjurati cu iubirea pe care ea are mare nevoie acum !!  Sunt si eu mama  si ma gandesc  cat suferiti si voi si ea ! Oare ce gandeste mititica unde e mami ei ???  RUSINE   ACELOR PAPARUDE CARE AU LUAT-O CU FORTA SI AUTORITATILOR !!!  DOAR SUNTEM INTRO TARA CORUPTA !! RUSINE  CA SUNTETI ROMANI FARA  PIC DE SUFLET !!!   DUMNEZEU NU DOARME

Musafir

2015-10-20 18:42

FETITA  sa revina la familia unde a crescut ! Dece au provocat atata suferinta ??? Dece au  traumatizat acest ingeras ??? Nu mai sunt copii in orfelinate??? Pentru COCA  familia ei este unde a crescut ! Ea  acolo a deschis ochii catre mami si tati !  Dati-le fetita inapoi  sa numai sufere saracuta!  Mami Flory si tati  va suntem alaturi chiar daca suntem departe !

LACRY DIN ITALIA

2015-10-22 10:10

Sa revina fetite la mami FLORY ! RUSINE PROTECTIEI COPILULUI  SI FAMILIEI ALESE !!! PROTECTIA COPILULUI  CUM A PROTEJAT ACEST COPIL??? TAUMATIZANDO??? HALLAL PROTECTIE !!! BANII AU CONTAT MAI MULT NU FERIFIREA FETITEI ???? NESIMTITILOR  SI VOI SI FAM ALEASA ! NUMAI FAMILIE NU SE POATE  NUMI !!!  ASTA E CORUPTIA DIN ROMANIA  !!! DUCE -TI   FETITA ACASA LA EA  SA  FIE FERICITA SI LINISTITA !!! 

Musafir

2015-10-22 14:09

Pentru ca orce copil isi doreste sa fie langa parinti

Musafir

2015-10-22 18:21

Sa se faca dreptate ! Duceti fetita la mami ei ca ea e mama pe care cocuta o iubeste enorm! Pentru trauma acestei fetite e vinovata protectia copilului si fam aleasa !!! RUSINE !!!!! Sunt niste persoane inpietrite ,fara suflet ! HALAL PROTECTIE CARE PROTEJEAZA !!! DA BUZUNARUL CU BANI CORUPTILOR!!!! ASA SUFERINTA SA AVETI SI VOI SI FAM CARE A PROVOCAT TOTUL! HOOOOO

Musafir

2015-10-22 21:29

mult succes !!!

Musafir

#264 Re:

2015-10-23 12:40

#263: -  

Multumim ! 

Multumim tuturor !

Musafir

2015-10-23 19:06

Pentru ca e nedrept cea ce se intampla

Musafir

2015-10-23 23:30

Fiti tari, o sa se rezolve situatia, nu va pierdeti speranta in Dumnezeu! Te salut Nae!

Musafir

2015-10-24 18:00

SA revina fetita la mami si tati! foarte mare rusine autoritatilor !! Cum au putut face asa ceva !!?? Cu siguranta banii au contat nu suferinta fetitei !! Duce-ti fetita unde a crescut !! Nu va ganditi cat plange ea si sufera dupa mami ei ???? NESIMTITILOR !!!
Alexandra

2015-11-01 07:59

Fetita merita ce este mai bun. Parintii care au adoptat-o si au crescut-o...merita tot, nu acei parinti jalnici care si-au abandonat copilul. La ce l-au mai facut daca l-au ambandonat??? Asa parinti....jalnici.  Sper ca lumea sa faca ceva si in acesta privinta si sa inapoieze copilul...familiei care au avut greija de ea si care au iubito si inca o mai iubesc!
Familia NAE Merita copilul. Ei au crescut-o, nu parintii care au lasat-o!  

Sa se faca dreptate!!!!!   

Mult succes in continuare. Eu spun ca o sa se intoarca fetita la ei. Asta simt!

Musafir

2015-11-15 00:08

Pentru ca si eu sant mama a 2 copii care iam crescut singura copii sant pe numele meu pentru ca nu au vrut sai recunoasca

Musafir

2015-12-06 20:27

Daca cei carora le-a fost incredintata fetita sunt adevarati parinti ,vor renunta, pentru binele ei, in favoarea celor care au crescut-o.
Le va da Domnul un alt puiut pe care sa-l ajute.
Ii rog acestea avand o experienta personala.
DOAR EU

#271 RUSINE

2015-12-20 11:02

FETITA NU ARE CE CAUTA IN ACEL MEDIU BOLNAV SI EGOIST IN CARE A CRESCUT PANA CAND A LUAT O ACEASTA FAMILIE DE OAMENI IN ADEVARATUL SENS AL CUANTULUI.LASATI FETITA SA SI TRAIASCA COPILARIA ALATURI DE MAMI SI TATI PE CARE I IUBESTE NECONDITIONAT.LASATI SA SI GASEASCA LINISTEA NU I MAI PLIMBATI PRIN TRIBUNALE CU PLANGERI INCHIPUITE NU VETI CASTIGA IN VECI!!N AM VAZUT FAMILIE MAI REA SI PLINA DE VENIN CUM E FAM NAE

MUSAFIR

#272 Re:

2015-12-22 16:55

#262: -  

NESIMTITO

Musafir

#273 Re: Re:

2015-12-25 20:55

#272: MUSAFIR - Re:  

Hoooo Huuuuu 

Musafir

2016-01-21 18:16

Tara condusă de incapabili cu legi date aiurea in care nu contează realitatea verii Suferința oamenilor . Cel mai urat lucru sa iei acelui ingeras dreptul de a traii alaturi de cei care i-l iubesc cu adevărat . Rușine !!!

Musafir

2016-02-18 23:19

Am si eu o fetita si inteleg prin ce trece dna Florica.M-a emotionat enorm materialul si cred ca prioritate in procesul de adoptie trebuie sa aiba persoanele de care copilul e atasat.Sper din suflet sa se intoarca fetita la fam.Nae