Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

2015-07-20 13:28

Cu fapta recunoscuta nu inteleg cum de sunt inca in libertate!!!!!

Musafir

2015-07-20 13:29

Eu personal nu doresc arestarea ca dupa 3_4 ani sa fie iarasi pe strazi ,doresc Castrarea lor ,a violatorilor ,a violatorilor de copiii,a pedofililor ,cum exista deja in legislatia altor tari..Asta as dorii eu in Romania anului 2015!

Musafir

2015-07-20 13:29

Cum pot dormi mamele acelor baieti dupa ce stiu ca copii lor au facut acest luru? Nu au fete si ele,cum s.ar simti ele daca una din fete ar veni violata acasa?Dragilor acceptati greseala,platiti pt fapta comisa desi nici macar puscaria nu ar sterge cosmarul din sufletul fetii prin care a trecut.RUSINE pt justitia romana,

Musafir

2015-07-20 13:30

Democratia nu inseamna anarhie!
croco

nu trebuie lasati in libertate. sunt niste bestii

Musafir

Nu se poate ca acesti criminali sa fie cercetați in libertate ptr ceea ce au facut. Merita sa fie torturati, sa treacă prin aceleasi trăiri si chinuri la fel ca si victima lor. Asa ceva nu trebuie tolerat de societatea tarii noastre. Tăierea mădularelor!!!!!

Musafir

Luptăm pentru viață și dreptate!Suntem oameni cu o singură viață și vrem să o trăim frumos,sănătos intr-o lume decenta .

Musafir

Acesti nemernici trebuie pedepsiti! Nici o instanta n-are voie sa-i lase liberi. Astept pedeapsa maxima, domnilor judecatori. Ce s-ar intampla in cazul in care fiica vreunuia ar pati la fel ca biata fata? Asta inseamna incurajare pentru ticalosi.

Musafir

2015-07-20 13:31

Pentru a se face dreptate acestei fete.
Asemenea brute trebuiesc inchise fara ezitare sau remuscari.

Musafir

Pentru ca cine trece prin asa ceva ramane marcat pe viata,deci ei trebuie sa fie privati de libertate(cel putin).Cum legea romaneasca e vai de capul ei si n-o sa primeasca inchisoare pe viata,macar vreo 30 de ani,destul cat sa iasa batrani,sa vada cum li se scurge tineretea si ei putrezesc intr-o celula,Ma rog la Dumnezeu sa se faca dreptate

Musafir

Deoarece este o nedreptate colosala sa lasi niste monstrii in libertate.Eu i-as castra ca pe niste animale.

Musafir

Violatorii ,criminalii ,toti cei care atenteaza la integritatea fizica si morala a oamenilor normali ,trebuiesc pedepsiti fara ezitare si pe masura faptelor comise .

Musafir

Este incalificabila decizia judecatorilor . La fel ca fapta in sine .

Musafir

#6964 Re:

#6776: -  

Sa raspunda judecatorii, sa raspunda si procurorii care nu au atacat decizia, sa raspunda si politistii din sat care tratand in trecut alte plangeri cu superficialitate  i-au facut pe cei 7 tantalai trogloditi sa creada ca pot scapa fara urmari, sa raspunda si cei care au lansat si incurajat campania de denigrare a victimei

Musafir

2015-07-20 13:32

Sunt mama a trei fete si fac apel la toți părinții de fete sa facă doar un exercitiu de imaginație si sa se pună in locul parinților acelei fete nefericite....sau in locul ei! Felul in care își face treaba justiția in acest caz este inacceptabil ! Cum sa lași liberi niște indivizi care pot fi un pericol pt societate?

Musafir

Pentru ca sunt FEMEIE, MAMA, FIICA. Pentru ca sunt OM. Si, este vremea sa spunem ajunge!Pedofilii si violatorii trebuie sa suporte consecintele propriilor fapte si-n fata legii,dar si sa fie castrati chimic.

Musafir

Tara noastra are nevoie de legi aspre pt a nu se intampla atatea crime si violuri nu avem legi si nu le frica de puscarie ca dupa 2 sau 3 ani ies si comit din no infractiuni pt crima incghisoare pe viata si la violuri la fel.

Musafir

2015-07-20 13:33

Puscaria e o pedeapsa mult prea blanda pentru pentru fapta hidoasa a acestor dementi.Daca ar intra pe mana mea,le-as taia mainile sa nu mai atinga in veci o femeie,le-as taia sculele si i-as indopa cu ele.

Oricum,nici in puscarie nu vor avea trai usor.

Abia astept sa citesc despre ei ca au devenit ,,fetitele,, intregii puscarii si trec prin aceleasi chinuri ca biata fata.

Cat despre mama si sustinatorii lor...no coment.Ma intreb oare i-ar mai sustine cu atata vehementa daca le-ar viola copii,nevestele,surorile?

Marinela

#6969 ...

2015-07-20 13:34

Judecatorii nu sunt mai departe de violatori. E mult mai grava situația judecatorilor , avand in vedere ca au studii superioare, deci cu pretenții de oameni educați din toate punctele de vedere. Oare se pot uita linistiti in oglinda?

Musafir

2015-07-20 13:34

Bestiile trebuie tinute inchise nu lasate libere pe strada. Sa se bucure si ei de placerea violului in inchisoare!

Musafir

#6971 Re:

2015-07-20 13:35

#6952: -  

trebuie si inchisoare totusi,gandeste-te ca datorita frustrarii ,ei vor face mult rau celor din jur,si vor putea viola folosind obiecte,ca se se razbune; dezaxatii mintal trebuiesc inchisi bine si tinuti departe de lumea normala, castrarea ar fi cireasa de pe tort,dar macar inchisoare pentru multi multi multi ani,daca pe viata nu se poate,si n-o sa se poata,ca de asa natura e legea in Romania.

Musafir

2015-07-20 13:36

La asemenea fapte, nu se pot gasi circumstante atenuante, chiar daca justitia noastra mafiota si corupta da si solutii ca cea din cazul de fata.

Musafir

Sunt foarte revoltata de ce se intampla in ziua de azi in societatea romaneasca. Sper sa ne facem "bine " vreodata !!!!!

Musafir

Am semnat petitia cu gandul infiorator la ce as fi facut daca as fi fost eu sau cineva apropiat mie in locul acelei fete.Ma ingrozeste lipsa de judecata a oamenilor legii.Apropo....nu semnam candva o petitie ca acei procurori, care au hotarat sa lase mizeriile alea ordinare in libertate, sa fie si ei inlocuiti?oare ce ar fi trebuit sa faca mai mult gunoaiele alea ordinare care traiesc pe spatele nostru, (toti fiind fara ocupatie) astfel incat distinsii domni procurori sa considere ca meritau inchisoarea din primele ore de cand i-au prins?E infiorator si strigator la cer sa vezi cum intr-o oarecare masura viata te aduce din nefericire, la mana unor asa incapabilii.
Immy Malhotra

#6975 Re: Re:

#2358: - Re:  

Salut! intamplator am ajuns pe aici si mam oprit la tine ca a stii ca eu am fost condamnat pentru viol la o pedeapsa de 7 ani aveam 14 ani cand fapta sa intamplat dar stii care este faza cea mai tare?? Ca am fost audiat o singura data, nu am fost dus la IML pentru expertiza sa vada daca am avut discernamant sau nu asa cum cere procedura,eu cu presuspusa victima suntem prieteni si acum si cand a venit vb de probe singurul lucru a fost sa deseneze ceva,si sa zic ca a reiesit ca da a fost violata dar acum intrebarea este DE CINE A FOST VIOLATA? Fara probe ADN cum sa putut sa se dovedeasca ca eu??? Oare astazi daca o fata are necaz pe un baiat face sex cu altcineva si intra la inchisoare cine nu trebuie sau cum? Deci sa intelegeti foarte bine legea nu se aplica la fel in Toata Tara,legea se aplica in functie de ce decide judecatorul pentru ca este tot om,Daca de exemplu: In timpul liber Judecatorul consuma Droguri si primeste un dosar al unui consumator/Distribuitor de Droguri,atunci normal ca ii va aplica o pedeapsa mai mic. Deci daca recapitulez legea nu se aplica la fel in toata tara.