Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

2015-07-20 11:05

Nu inseamna nu!!!

Musafir

EU AS FI DEACORD CA CEI CE SE FAC CA NE CONDUC...SA DE-A O NOUA LEGE PTR. VIOLATORI SI PEDOFILII...SI ANUME CASTRAREA...!

Musafir

Violatorii sa ajunga in parnaie, sa o pateasca si ei cu seful de celula, cum a patit-o si fata aia. Sa ajunga fetitele celulei, sau "Papusa Geta", sa ii spele pe picioare pe bazati si sa isi ia toti 7 portia de bataie zilnic. Astia nu rezista acolo mai mult de 2 saptamani, o sa ii vedem la stiri ca s-au sinucis cu cearsaful in celula.

Musafir

Pentru ca m-am saturat ca toate bestiile sa fie in libertate, pentru ca vreau o tara civilizata, pentru ca am tacut prea mult...

Musafir

2015-07-20 11:06

fiecare sa-si asume faptele

Musafir

2015-07-20 11:07

Daca sunt gasiti vinovati sa primeasca pedeapsa maxima foti! Mai ales pentru atitudinea lor de dupa presupusa fapta.

Musafir

2015-07-20 11:07

Pentru ca era necesar.

Musafir

2015-07-20 11:08

Sa le fie rusineeee

Musafir

Am semnat aceasta petitie pentru ca sa se faca dreptate.Ne-am saturat sa fim aratati cu degetul , noi cei din Vaslui .

Musafir

Pentru a se face dreptate

Musafir

2015-07-20 11:09

Un mesaj susţinătorilor de toate vârstele: domnilor, aveţi soţii, surori, mame? Nu vă faceţi iluzii că nu li se poate întâmpla şi lor. Nu este vorba aici cum şi cu cine. Este vorba de faptă în sine. Viol. Şi se întâmplă prea des în România. Iar faptul că autorii sunt nişte ,,copii cuminţi” este un factor agravant.
Un mesaj către satul românesc: domnilor, trebuia să fiţi baza vieţii morale, corecte şi cinstite a României. Ce vor înţelege copii dumneavoastră, băieţi şi fete, din atitudinea acelora care îi susţin pe violatori. Să vă amintiţi întrebarea aceasta când îi veţi regăsi făptuitori sau victim ale viitoarelor violuri.
Un mesaj către justiţia română: domnilor, sunteţi garanţii respectării drepturilor fundamentale ale oricărui om şi a pedepsirii oricui atentează la ele. Ce garanţii mai oferiţi atunci, ce mesaj mai transmiteţi? Dumneavoastră ar trebui să fiţi cei care înţelegeţi cel mai bine noţiunea de precedent. Şi când vă izbiţi criza de imaginea pe care o aveţi în societate, mai puneţi-vo odată întrebările acestea.

Musafir

pt k vreau k asemea "oameni" sa fie inchisi si sa sufere si ei cum a suferit acea fata.

Musafir

Am semnat aceasta petitie pentru siguranta acelor brute. Altfel, eu cred cu tarie ca intr-o zi vor fi rapiti unul cate unul si vor fi violati cu salbaticie ori de vreun homosexual platit ori de oameni simpli inarmati cu diverse obiecte mai mult sau mai putin fine, care sa isi gaseasca alinare in anusurile violatorilor. Cu alte cuvinte, oameni care isi dau seama ca trebuie sa-si faca dreptate singuri. Asa ca dragi magistrati, daca tot va pasa de acele brute, luati-le de pe strada si tineti-le in custodia politiei. Pt binele lor, nu al nostru... De noi stim ca nu va pasa, atata timp cat nu va oferim mita.

Musafir

Asemenea jigodii nu au ce cauta in libertate.

Musafir

Nu este normal ce se întâmplă. Libertatea persoanei, dreptul ei inalterabil la siguranță a fost distrus. Toată viață ei a fost afectată. Cinismul acelor idioți, faptul de a se laudă cu ce au făcut, publicitatea de care se bucura. Sex surpriză, doamne ce sex surpriză o să aibă la mititică.

Musafir

Daca fata spune NU ...i seamna ca e Nu. Si prostituata daca ar fi fost .... cand spune Nu ... e NU. D-apoi daca mai si implora, plange si lesina!?
Bestii.... merita si ei acelasi tratament ... pana li se face rana in fund ... iar peste rana pusa sare.

Musafir

Buna ziua!
As fi curios ce solutii ar da justitia daca 7 bestii ,le-ar viola nevestele sau fiicele.Una la mana.A doua: daca vor continua astfel cu aplicarea justitiei si cu dreptatea lor stramba,s-ar putea ca oamenii ,care s-au cam saturat de impartirea dreptatii in Romania, sa-si faca ei dreptatea lor.Nu mai este mult.Sa va temeti de justitia strazii. Domnilor magistrati din aceasta tara!
Aveti neveste?Aveti fete?poate cat vor sta in libertate bestiile astea,se vor gandi sa va incerce increderea in justitia oarba,libera si independenta.Dumnezeu sa va dea cum stie el pedeapsa.

Musafir

#6293 Re:

#6277: -  Ai dreptate. Dar stai calm, ca in parnaie o sa ii mai judece odata si sefii de celula. Si cn stie ce decid. Uneori violatorii sunt castrati, si li se dau organele lor sa le manance. Oricum, judecata din parnaie e mai rea ca cea de la tribunal. Decat sa se stie in inchisoare ca esti violator, mai bine mori.

Musafir

2015-07-20 11:10

pedepse cat mai aspre pentru asemenea fapte,pedepsita si acea femeie ca MAMA nu poti sa-i spui

Musafir

2015-07-20 11:10

pt.cain nici-un caz nu merita nici macar libertatea temporala.

Musafir

2015-07-20 11:11

Este just sa plătească pentru fapta criminala pe care au fact-o.Puneti pe toate grupurile de romani din Italia si vor semna,asa vom fi MAJORITATEA..

Musafir

pentru ca mi se pare strigator la cer ceea ce se intampla. pt ca as vrea ca acei nenorociti sa-si primeasca pedeapsa meritata. pt ca as vrea sa semnam cu totii o petitie in care sa cerem schimbarea legii daca aceasta este prea blanda si daca cu ajutorul avocatilor care gasesc cate o chichita pe undeva, acestia vor fi incadrati la art.din lege mai usoare.

Musafir

Pentru ca orice viol trebuie pedepsit! Indiferent daca victima avea fusta prea scurta sau bluza cu bretele. Viol = sex impotriva vointei victimei !

Musafir

Trebuie ca pedeapsa ptr.acesti nenorociti sa fie exemplara,sa taie pofta altora ca ei.

Musafir

2015-07-20 11:12

Pentru ca fiecare dintre noi trebuie sa-si asume faptele sale si raspunderea pentru acestea. Pentru ca nimeni si nimic nu e mai presus de lege, iar cel care greseste trebuie sa plateasca. Conform legii. Nu cu "ironii", nu cu bani oferiti contra tacere, nu cu insuratoare de ochii lumii, nu cu afisarea, sfidatoare, a potentei economico-financiare a lu' taticu/mamicu/cumatru/bunicu' etc. Libertatea nu inseamna faradelege. Democratia nu inseamna incalcarea demnitatii. Distractia nu inseamna brutalitate, egoism, misoginism. Modernitatea nu inseamna marsavie. Zmeii astia(si ce usor e sa fii zmeu, cand ataci in haita o fiinta lipsita de aparare si, fireste, mai slaba decat fiecare in parte!) si familiile lor, in solidar, trebuie sa invete ca lumea nu s-a nascut spre a-i slugari si ca nimeni si nimic nu le legitimeaza atitudinea si comportamentul de neanderthalieni. La puscarie odraslele si la psihiatru familiile!