Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

2015-07-23 20:13

6.Tot in scopul sporirii respectului pentru femei: JUDECAREA VINOVATILOR, CHIAR IN CAZURILE DE RETRAGERE A PLANGERII DE VIOL - pt a evita persecutarea si hartuirea continua a victimei - CA IN ACEST CAZ. Cat si ABROGAREA DIN VECHEA LEGE COMUNISTA A ACELUI ARTICOL INJOSITOR, care scapa de pedeapsa nemernici violatori, in cazul cererii in casatorie a victimei. Nu mai suntem in evul mediu sa conteze pt o fata ca nu e virgina si nu-i buna la maritis.
7.Pedepsire EXEMPLARA, PEDEPSE MULT MAI MARI pentru cei ce instiga la viol si hartuiesc victima - colegi de clasa, sau cine or fi, chiar fete... mare rusine. In plus, dupa cum stiti, ar trebui sa fim stat democratic, o femeie ar trebui sa se imbrace cum vrea, etc NU TREBUIE SA EXISTE in lege rahaturi gen circumstante atenuante "provocare" etc... ABROGATI ACEL ARTICOL. Ati auzit poate comentarii (NU ESTE CAZUL acestei fetite, dar in alte cazuri, ati auzit gura prostimii) "lasa ca si-a cautat-o, toata ziua se boieste, umbla cu fusta pan-la cur, bla bla...)....... O femeie poate sa fie fara chiloti, cu fusta pana la .. brau, nu pan la cur. Tot nu merita violata. Mai mult, chiar daca zice da pt sex, are dreptul legal de a se razgandi.

Musafir

2015-07-23 20:14

Acesti baieti merita puscaria si sa vada ce patesc violatori in puscarie sa fie si ei marcati pe viata cum este si fata aceasta.Merita castrati pe viata

Musafir

Pentru ca ma revolta atitudinea lor și a sătenilor ,cărora li se pare ca nu au făcut rău unei fetei i_au distrus tinerețea ea nu va uita niciodată ce i s_ a întâmplat. Niște MONȘTRI cu chip uman,fac rușine speciei umane.

Musafir

#41804 Re: Re:

#41791: - Re:  

mai tru YO !!!ce crezi??trebuie felicitati si premiati imbecilii???sau si tu faci tot cam asa???YOOOOOOOOOOOOo

Musafir

2015-07-23 20:15

Responsanilitatea faptele noastre. Aceste persoane,nu au surori?

Musafir

#41806 Semnez pentru ca NICI O FEMEIE DIN LUME NU E VINOVATA daca este violata

2015-07-23 20:15

Nu exista motive pe lumea asta pentru viol. Poate un mort sa fie vinovat ca a fost ucis, poate a incercat sa te omoare, sa-ti fure/omoare copilul etc. IN CAZUL VIOLULUI sa pui problema de "provocare" este neam-prostie. NU INSEAMNA NU !!!!!!!!!
Nu exista circumstante atenuante pt viol. Dar exista circumstante agravante. IN CAZUL CELOR 7 DERBEDEI EXISTA FOARTE FOARTE FOARTE MULTE CIRCUMSTANTE AGRAVANTE :
1.Victima minora, 2.Premeditare, pregatire cu mare atentie a planului de violare, ca razbunare. Ei erau perfect constienti de ceea ce fac, 3.Comiterea faptei in grup, 4.Tortura. Durerea fizica si psihica a fetei era evidenta, au stropit-o cu tuica pt a o trezi din lesin de durere. Si au continuat. 5.Supunerea la perversiuni, 6.Hartuirea de dupa, incercare de mituire pentru retragerea plangerii, 7.Amenintarea cu repetarea faptei(batjocorirea si amenintarea victimei in mesaje pe Facebook din toamna trecuta (CNA doarme), 8.Incercarea de defaimare a victimei dupa comiterea faptei, vorbind-o de rau in sat si in spatiul virtual.
SEMNEZ:

Pentru ca violul este mai grav decat crima iar traumele sunt pe viata. Stiu, misoginii si inapoiatii nu inteleg chestia asta si PENTRU EI violul este o infractiune minora(e sex, e misto, lasa ca i-a placut si ei)........... EI REFUZA sa creada ca pentru femeie este dureros din toate punctele de vedere si neplacut, creierul lor atata pricepe ca violul ar fi sex. NU, VIOLUL NU ESTE SEX, pentru victima violul este tortura, este sadism, distrugerea sufletului si crima. VIOLUL = Traume psihice si fizice PENTRU TOATA VIATA !!
PROBABIL ca nu intelegi daca esti barbat, poate nu ai cum...... tot asa cum nu inteleg unii barbati de ce "se plang" femeile "aiurea" ca nasterea ar fi dureroasa(cand multe mor de durere la nastere)... ei cred ca ar fi un fel de cacare... un pepene mai mare, habar nu au ca oasele alea se deplaseaza, ca durerile de viscere abdominale sunt cele mai puternice dureri existente, putand provoca pana si stop cardiac..... X( Unii inca isi inchipuie ca cea mai mare durere din lume e aia de coaie... iar castrarea, vezi domne... ii sperie. Desi vorbim de niste lepre refuza planul castrarii...
SEMNEZA macar pentru arestarea lor....

Dar poate esti tata de fata, poate ai o iubita, o sotie, o mama, o sora draga.......... gandeste-te doar pt cateva secunde cum ar fi daca una din femeile dragi din viata ta ar pati ceva.

Musafir

2015-07-23 20:16

sa primeasca pedeapsa maxima
si fiecare in parte din cei 7 violatori sa fie inchis in celula cu cite 7 detinuti periculosi

Musafir

2015-07-23 20:16

Pt a se face dreptate

Musafir

2015-07-23 20:17

Poate reușim să-i băgăm la pușcărie unde le e locul și acolo se vor ocupa tații de fete de ei

Musafir

2015-07-23 20:17

Pt ca astfel de persoane nu au ce cauta in libertate,cu totii putem fi parinti si nu cred a ne-am dori asta pt copii nostri

Musafir

2015-07-23 20:18

Bărbații adevărați condamnă violul!

Musafir

Trebuie cerificati judecatorii in primul rand apoi procurorii si ceilalti implicati in eliberarea lor.
2- sa li se dea o pedeapsa exemplara sa fie un exemplu de temut, sigur nu vor mai repeta si altii
3 Sa fie castrati chimic cum o fi dar sa nu mai poata face ceva unei femei.4 Sa fie ajutata fata de un psiholog, oricum chiar de nenorocitii vor merge la puscarie tot nu va mai putea trai in sat din cauza celor care ii sustin si care au creierele inecate in alcool
Locuiesc la tara si sincer va spun se bea f mult alcool

Musafir

Și judecătoarea trebue nu sancționată , că nu o afectează cu nimic , dar să-i anuleze diploma de drept și să refacă facultatea de drept dacă vrea să redobăndească diploma . Eu cred că nu a obținut diploma cu adevărat pe merit !
De lipsă de judecători , nu vă plăngeți ca sunt mulți cu diplome ce nu își găsesc de muncă !
Și mai e o cheste , cred că a venit timpul să-i mai schimbăm pe cei corupți , dacă chiar vrem la propiu ca populația acestei țări să o ducă mai bine .

Musafir

2015-07-23 20:19

Si eu am o fetita si nu mi-as dori sa pateasca ce a patit saraca fata si cunosc si cazuri de prietene care au avut mult de suferit din cauza violului

Musafir

sa se faca dreptate biete fete si arestarea acelor nenorociti si bagati la inchisoarea de violatori sa vada si ei cum e si sa se faca dreptate

Musafir

Să sugari toate pulile martalogii

Musafir

Pentru a aresta acesti psihopati , sau sa-i omoare in public ca la arabi

Musafir

2015-07-23 20:20

Dar in 1947 cind moldoveni au venit in Ardeal, ca in Moldova, mureau cu toti de foame trintori,ce au facut?sate intregi, au fost violate ,de acesti criminali violatori, de la 8 ani si pina la90 de ani, nimeni nu a facut nimic`? sau intrau in casa cu gasti ca erau fricosi singuri,iti punea cutitul la git daca nu le dadeai toti bani si aurul te violau si dupa aceea te omorau, de aceste cazuri intimplate si traite de parinti mei de ce nu se vorbeste,viol in grup nu vorbim de un singur caz aici vorbim de sute de cazuri numai intr-o comuna.

titi agapie

am trei fete si nu stiu doamne fereste ce as fi facut daca eram in locul tatalui acestei fete aceste animale trebuie starpite iar cei care le cauta scuzepusi in locul familiei fetei 

Musafir

Vrem si noi ca cei 7 nemernici sa fie incarcerati!

Musafir

Sunt mama si de fata si de baiat si nu mi- as dori sa trec prin niciuna din cazuri nici ca mama unui baiat care sa ma puna in aceasta postura cu atat mai mult din postura de mama a unei fete violate!

Musafir

2015-07-23 20:21

Pentru ca sunt niste criminali!!! Nu merita sa traiasca!

Musafir

#41823 Re:

#41785: Eu NU vreau arestarea celor 7 baieti care zice lumea ca sunt violatori, yo nu accept arestarea -  

mai fraiere, intr-un fel ai dreptate, violator poate esti tu unul din ei....

Stii ce? TE SUSTINEM TOTI, NICI EU NU VREAU ARESTAREA LOR.... as vrea un glont in cap fiecare sa primeasca, sau scaunul electric, sau eutanasiati ca cainii

dar asta abia DUPA ce sunt violati o luna de zile non stop de dimineata pana seara, inchisi cu puscariasii... si castrati pe viu !!!!!! Abia la final omorati ca niste GANDACI jegosi ce sunt .

Sper sa voteze si Romania castrarea, cum  a votat Republica Moldova

Musafir

Doresc introducerea unor legi mai aspre pentru pedepsirea si descurajarea celor ce fac astfel de fapte.

Musafir

2015-07-23 20:22

Sper sa ajunga cat mai repede acolo unde vor fi "apreciati". Deja cred ca si acolo se fac listele pe unde vor trece,din "bat in bat".