Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

2015-07-23 19:22

Jos coruptia din justitie.

Musafir

#41702 Re: Această tânără nu ar trebui să-i acuze

#40954: - Această tânără nu ar trebui să-i acuze  

In mortii matii jeguri ca tine merita exterminarea la fel si ca parintii care te-au cacat te-au "educat" in asa hal de ai devenit o bestie . Am mai auzit tot felul de utopici de cretini cu pretentii , naivi care habar nu au de realitate, habar nu au ca sunt multi asa zis "oameni" cu infatisare umana care nu ar trebui sa aiba nici macar dreptul la existenta, asemenea bestii nu inteleg decat o singura limba - violenta extrema , daca esti prost ,naiv ,tampit si crezi ca vei putea vreodata face om din semnea jeguri mai mult ca sigur ca o sa te termine el cand va avea ocazia . Este o mare greseala ca oamenii au drepturi egale doar pentru simplul fapt ca au trasaturi umane, infatisare umana. Oamenii nu sunt egali si nu ar trebui sa fie egali niciodata, nu poti sa pui egal intre un nebun, bonlav mintal (diagnosticat sau nu) ,un primitiv, inapoiat, analfabet  si un om educat care are gandeste (cu adevarat) rational, logic, care are autocontrol, constiinta - este o jignire profuna la adresa oamenilor si animalelor sa acorzi drepturi , dreptul la existenta unor rebuturi , bestii. Trebuie sa fii nebun,cretin, retardat, tampit  sa spui ca bestiile astea, nebunii,  inapoiatii islamici , primitivii etc care traiesc si se inmultesc precum gandacii sunt oameni,nu pot fi numiti nici macar animale pentru ca nici un animal nu se comporta in asemenea hal. Pe toti cei care cred in "reeducarea" unor astfel de bestii i-as pune sa traisaca alaturi de jegurile astea, asa macar scapam de unii dintre ei . 90-95 % din oamenii de pe aceasta planeta nu au gandire rationala, logica, nu inteleg pe ce lume traiesc, nu inteleg cum functioneaza stiinta, nu au educatie cu adevarat, sunt irationali, analfabeti, traiesc intr-o lume iluzorie , in manipulare, sclavie etc din cauza asta omenirea a devenit o molima, un mare cacat care distruge si se autodistruge.

Musafir

Numai vreau ca fetele din Romania sa fie abuzate sexual.

Musafir

2015-07-23 19:23

Pentru a nu se mai intampla asemenea atrocitatate , pentru ca neoamenii aceia trebuie sa inteleaga ca au infaptuit un lucru de neconceput pentru oameni. Cainii stau in lesa, vaccinati de turbare si cu botnita daca sunt periculosi.

Musafir

Am semnat aceasta petitie pentru ca sunt socata de SOMNUL DE MOARTE ce a cuprins justitia din Romania -cum e posibil sa lasi pe strazi asemenea bestii?!? Cum e posibil sa existe in acel sat atat de multe astfel de GUNOAIE care sa sustina nevinovatia acelor animale (poate ca e o insulta la adresa animalelor sa spun asta)!

Musafir

Sunt profund dezamagita de autoritati...!!!
Enyk

Si eu vreau sa-i vad la puscarie. Si sa fiie fiecare NU de 7 ori oferit "placerea" ci de 3x7 ori. Ca sa simta si ei aceea "placere" care a simtit-o aceea fata.

Banuiest ca fetei nu e usor si nici vise frumoase nu are, insa ii doresc f f multa putere si rezistenta

Musafir

M-am hotarit sa imi dau cu parerea dupa ce am vazut clipul cu RETARDATII din satul cu cei mai MULTI CRETINI DIN ROMANIA.BA.DOBITOCILOR,M-AS BUCURA SA FITI VIZITATI DE MOROSANU SI AI LUI SA VA IA LA OMOR.ZDRENTELOR,O SA AJUNGETI LA PUSCARIE CIT DE CURIND.BINE AR FI CA SI NEAMURILE VOASTRE,HANDICAPATE SA AIBA PARTE DE CELE MAI ORIBILE TRATAMENTE SA RAMINA IN SCAUN CU ROTILE PE VIATA.

Musafir

2015-07-23 19:24

Rusine justitiei din Romania! Rusine celor ce dorm si se scobesc in nas , in Parlamentul Romaniei!

Musafir

7 Derbedeii

Musafir

Pentru ca doresc ca cei 7 "magnifici" sa-si primeasca pedeapsa pe care o merita, si totodata sa tragem un semnal de alarma autoritatilor si in special ministrului justitiei sa adopte legi mult mai severe inpotriva unor astfel de abuzuri care au luat o mare amploare.

Musafir

Toti violatotii sa fie pedepsiti si sa se faca popularizarea inclusiv in bisericile de la sate si scoli.
Sa fie descurajati cei care ar mai indrazni asa ceva.

Musafir

2015-07-23 19:25

Am semnat aceasta petitie deoarece nici o femeie nu merita asa ceva, mai ales un copil, avea dreptul sa spuna NU . Nu i sa oferit ocazia , au violat o si au batut o pana a lesinat ?! Sunt niste nimicuri ar trebui sa fie chinuiti cum e mai rau pe pământ. Numai in Romania se intampla asa ceva.... Si ca sa avem tacâmul complet oameni din Vaslui sunt de acord cu aceasta fapta, deschideti ochi oamenii buni nu e normal sa se întâmple asa ceva.

Musafir

2015-07-23 19:26

Sa se faca dreptate! Locul acestor bestii fara pic de constiinta si bun simt, fara urma de regret , este dupa gratii! Sa le putrezeasca oasele in puscarie!

Musafir

2015-07-23 19:27

Pt ca trebuie sa se faca dreptate

Musafir

2015-07-23 19:27

Ptr. ca as vrea ca nepotii mei sa traiasca intr-o tara in care sa existe respect,moralitate ,bun simt si mai ales siguranta cetatenilor.

Musafir

2015-07-23 19:29

pentru ca suntem oameni si nu canalii !

Musafir

2015-07-23 19:30

Va rog semnați petițieonline.com,în primul rând pentru siguranța copiilor noștri.

Musafir

pentru ca e strigator la cer ce sa intamplat! ei trebuie exemplar pedepsiti! ca sa nu le treaca prin cap si altor derbedei sa se distreze asa!

Musafir

Cautati pe Google :
Cel mai mare interlop român vrea să o răzbune pe fata din Vaslui! Ce le transmite celor 7 bărbați care au violat-o

Sa stie cele 7 jeguri si "familiile prietenii sustinatorii"acestor bestii, ca au cacat-o!Habar nu au ce ii asteapta. Sunt foarte multi care vor sa se duca peste ei , in cloaca numita Valeni (Valea Rea) Vaslui si sa ii stearga de pe harta. Mizeriilor o sa fiti pamant de flori ! Sa vad daca o sa mai aveti tupeu cand vor veni "smecherii" adevarati cu tot arsenalul peste voi ...Vai de curu vostru !.Ati cacat-o taticu! E acu o sa vedeti voi toti sat de cacati analfabeti , jeguri primitive ce insemna smecherie si sex surpriza !! Futu va neamu si mortii n gura sa va fut de mizerii jeguri maimute primitive, pai voi un sat de 5000 de saracii ,de cacati , amarati analfabeti amenintati milioane de oameni ! Baaa cred ca sunteti nebuni , retarzi , bagati bine la cap sa va dam stingerea , pe limba voastra "somn de veci surpriza"!

Musafir

2015-07-23 19:32

Niste animale care nu merita sa traiasca in libertate
ana

#41722 Re:

2015-07-23 19:33

#41693: -  

ai dreptate, in tara in care femeia nu este respectata si VIOLENTA DOMESTICA REPREZINTA NORMALITATEA, statul nu ia atitudine, sesizarile sunt aruncate la gunoi...... normal ca se produc violuri

Ar trebui ca femeia sa fie respectata: sa fie temeinic si serios studiate sesizarile de agresiune domestica asupra femeii sau orice fel de alte agresari ale femeii. Si pedepsiti exemplar autorii. Plus pedepsiti cei ce nu au luat in seama asemenea sesizari

Autoritatile sa oferire de sprijin, gazduire pt femeile victime ale agresiunii, care vor sa plece de acasa

(in caminele de femei abuzate stau barbati, RUSINE !!!!!!!!!)

Legalizarea prostitutiei si cresterea pedepselor pt viol ar scadea dramatic numarul de astfel de crime.

Musafir

2015-07-23 19:34

la puscarie cu ei nu sunt oameni sunt niste animale

Musafir

2015-07-23 19:35

Sa primeasca pedeapsa cuvenita

Musafir

2015-07-23 19:35

Violatorii sa mearga la inchisoare, 12 ani in care vor avea parte zilnic de sex surpriza cred ca sunt aproape suficienti. DAR: judecatorii si procurorii care au eliberat japitele tebuiesc pedepsiti EXEMPLAR pentru ca afacerea asta pute a SPAGA