Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

2015-07-19 07:21

Judecatorii au gresit.

Musafir

Justitie fa curat in tara pana nu ne apucam noi sa ne facem singuri dreptate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

Pentru o tara mai corecta.

Musafir

2015-07-19 07:22

Am urmarit cu atentie stirile despre biata fata, consider ca nu trebuie lasati in libertate acesti violatori, nu inteleg cum s-a putut intimpla ...trebuiau arestati si condamnati cu maxima urgenta, de catre judecatori...oriunde in Europa asa se procedeaza!

Musafir

2015-07-19 07:23

Sunt femeie si mama si nas vrea k sa trec prin ce trece mama fetei violate.toti violatorii ar trebui sa primeasca pedeapsa maxima k sa nu mai faca asta Niciodata...

Musafir

2015-07-19 07:24

Romania merita sa se ,, ridice'' in ,,ochii'' Europei... sa nu ramana o tara codasa. Vrem DREPTATE, sa plateasca cei 7 pentru fapta comisa.

Musafir

#3732 Re:

2015-07-19 07:24

#51: #26 -  

Nu sunt probe???? Ce proba mai doriti?? O proba video unde sa vedeti cum acei nenorociti distrug viata unei tinere?? Ma intreb daca sunteti femeie, daca da mi-as dori sa fiti si dumneavoastra in situatia acelei tinere, sa fiti violata cu salbaticie ore intregi si atunci sa va vad ce mai faceti iar daca aveti fete sa fie ele in situatia respectiva atunci ce ati face???Ma intreb vazand cu cata usurinta luati apararea acelor besti sunteti cumva parintele unuia dintre ei sau mami-tati v-au dat bani sa le aparati jigodia??? Rusine sa va fie; tie si celor care ii apara pe acesti nenorociti impreuna cu judecatoarea care a considerat ca nu sunt un pericol public; imi doresc ca aceea judecatoare sa aiba fata si ca maine poimaine sa fie violata si ea de unul din cei 7 pe care mama ei i-a lasat in libertate, ma intreb atunci ce ar face ea in situatia respectiva??? Ma intreb cati bani a luat aceea curva de judecatoare de i-a lasat liberi?,Poate sa doarma noaptea stiind ca a lasat in libertate  niste besti si a distrus speranta de dreptate a unei copile??, Numai in romania se intampla asa ceva, in afara nu este asa.

As vrea sa le transmit ceva acelor besti: Dumnezeu este mare si are grija de fiecare dintre noi dar stiti vorba aceea pana la dumnezeu te mananca toti sfintii asa ca ma rog sa ajungeti la puscarie si sa deveniti fetite, sa fiti violati ore intregi sa urlati cu disperare dupa ajutor si nimeni sa nu intervina, sa fiti batjocoriti in ultimul hal, sa va rugati sa le fie mila de voi si nimeni sa nu faca nimic. Poate atunci ati simti si voi ce a simtit aceea tanara si poate ati invata ca a spune NU inseamna NU

Musafir

2015-07-19 07:25

Mă revolta corupția din România!

Musafir

2015-07-19 07:25

Am avut o strângere de inimă, la citirea rândurilor, iar comportamentul celor 7 ,trebuie cunoscut. Despre viața distrusă, a tinerei, doar un singur lucru. . Sper că va avea tăria de a continua VIAȚA. .MERITĂ. .

Musafir

2015-07-19 07:26

violatorii si pedofilii ar trebui castrati chimic.....ar fi o masura de salubritate sociala...

Musafir

2015-07-19 07:27

Este incredibil ! Sa strangem semnaturi pentru asa ceva , cand , din start ,trebuiau trimisi direct la inchisoare !!! Si pusi la plata , pentru defaimarea victimei . Ca sa fie exemplu ! De nu , curand , vom auzi de alte "fapte de eroism" ! RUSINE , judecatorilor care i-au lasat in libertate ! R U S I N E ! ! ! ! !

Musafir

2015-07-19 07:28

fapta trebuie pedepsita,au distrus o fiinta omeneasca si fizic ,si psihic,halal legii avem in tara ,asemenea animale trebuiesc pedepsite cum facea (vlad tepes)

Musafir

Din punctul meu de vedere judecătorii care au lăsat în libertate asemenea elemente gândesc la fel. Sunt toți niște VIOLATORI și distrugători de vieți. Să nu-i lăsăm singuri în demersul lor înjositor de a mai distruge o viață. Să le arătăm calea cea bună pentru ca au mare nevoie. Curaj Raluca!! Nu ești singură!!

Musafir

Merita inchisi pe viata

Musafir

Măcar de le-ar fi părut rău.

Musafir

Nu sunt tata, doar fiinta umana si tot i-as rastigni!

Musafir

Toti violatorii si pedofilii ar trebui castrati chimic asa cum se procedeaza si in alte tari din UE si daca nu pedeapsa maxima 25 de anisori.

Musafir

2015-07-19 07:29

In Romania,de-a lungul timpului,am auzit de o multime de asemenea cazuri de o violenta inimaginabila, mai mult sau mai putin mediatizate, multe dintre acestea avand drept verdict cercetarea agresorilor in stare de libertate, si astfel s-au facut uiitate cazurile si agresorii si-au vazut mai departe de viata.Ce s-a intamplat insa cu victimele?Trebuie luata atitudine de catre instante, intr-adevar, trebuie tinut cont si de probe si de declaratii, insa, la un anumit moment dat, cand are loc u n caz atat de dramatic, ar trebui ca instantele de judecata sa dea un exemplu prin condamnarea agresorilor la maximul de ani de inchisoare prevazuti pentru astfel de fapte, pentru a nu incuraja pe viitor la savarsirea unor astfel de fapte.Iar comunitatea, tocmai prin toleranta fata de agresori si fata de fapta savarsita de acestia, nu fac altceva decat sa incurajeze faptele,sa denigraze victima, sa ii ofere si mai multa suferinta acesteia, indiferent de caracterul victimei si de modul in care era privita in comunitate-ca fiind o fata ”usuratica” , asa cum am citit in cateva articolele-asta nu justifica faptele lor animalice, comportamentul agresiv si inuman.Sa fii tare!Si sa nu cumva familia ei sa se retraga din proces, sa caute dreptatea si sa faca orice le va sta in putinta pentru pedepsirea lor!

Musafir

2015-07-19 07:29

Pentru cele 7 " fete vesele" nu pot sa le urez decat in viitorul apropiat sa aiba o sedere lunga si placuta alaturi de cei mai inraiti violatori si criminali si sa le se indeplineasca zilnic toate dorintele ascunse.
Drum bun " fetelor" ca si intr-un fel sau in altul tot nu scapati.

Musafir

2015-07-19 07:30

Cer arestarea si pedepsirea lor conform legii pentru fapta comisa.

Musafir

2015-07-19 07:30

M-a cutremurat îngrozitor aceasta idiotenie. Cum poti ca mama sa te uiti in ochii fiului tau si sa ii spui ca e ok ca a violat împreună cu prietenii săi o fata pana la lesin. Daca aveai fata? Era tot vina ei? Cum se poate ca brutele astea sa fie judecate in libertate? Ce se intampla cu sistemul asta, cu oamenii? Si nu in ultimul rând cum poate tot satul sa blameze saraca fata... Sper ca fata respectiva sa prindă putere prin intermediul demersurilor făcute de populatie in favoarea ei si, poate, la un moment dat, sa reuseasca sa se împace cu trauma aceasta.

Musafir

2015-07-19 07:31

INADMISIBIL,DE NECREZUT ,DE NECONCEPUT,CER CONDAMNAREA LOR PE ANI GREI DE PUSCARIE .CE FEL DE JUSTITIE E ASTA? SA FIE ELIBERATI ?

Musafir

Pentru-ca am si eu fete!

Musafir

Violul trebuie pedepsit

Musafir

2015-07-19 07:32

Pentru aceste specimene nu este suficienta nici macar inchisoarea pe viata , ar trebui IMPUSCATI .