Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

2015-07-18 15:20

Este revoltator ca o tanara sa fie chinuta , de niste tineri ticalosi ,care sunt aparati de justitie. Justitie care ar fi trebuit sa-i condamne. ''Domnilor '' judecatori , ce ati fi facut daca era fiica voastra ?

Musafir

2015-07-18 15:21

Normal ca merita in puscarie.

Musafir

Pentru ca lucrurile trebuie sa redevina normale in Romania. Pentru ca sunt mama de baiat si cu mana mea l-as omori daca vreodată in viata s-ar gândi sa abuzeze o femeie, indiferent de mod. Pentru ca mi-e greață de mamele acelor animale, mame care nu au știut sa-si crească progeniturile si nu au știut sa le dăruiască nimic, nici macar bunul simt. Pentru ca idioatele de mame si femei care susțin scursurile respectiva nu realizează ca de fapt asta este respectul care idioții il au si pentru ele, fie mama, sora etc. Când o femeie spune nu, înseamnă nu, fie ea si curva naționala, ceea ce nu e cazul in povestea de fata. Nu, înseamnă nu, părinți cretini, lipsiți de orice sentiment uman! Nu, înseamnă nu, vecini idioți, care pentru o sticla de țuica de pufoaica, va vindeți sufletul si blamați un copil nevinovat! Sa va dea Dumnezeu la toți la fel!

Musafir

Este incredibil cum se poate intampla asa ceva in "europa", in romanai, o tara mandra .......gunoaiele societatii , astea sunt cei sapte magnific, si judecatorii care I-au lasat liberi sunt si ei la randul lor. Baieti din familii gospodare?????? Asa da gospodarie, puteti fii mandrii de ea, de justitia romana!!!!!

Musafir

sunt mama de fete si nu miar place sa treaca fetele mele prin asa ceva.Pacat de acea fata.

Musafir

2015-07-18 15:22

Eu sunt mama de baieti, dar nu pot concepe ca cei sapte sa scape nepedepsiti doar pt ca provin din familii instarite...Nu pot fi de acord cu asa ceva...atunci daca ei scapa nepedepsiti ce exemplu dam celor care au violat sau o sa violeze fete?? Ca pot face ce vor ei sa isi satisfaca poftele trupesti si ca o sa scape nepedepsiti?? Daca era in orice tara din UE erau cercetati in arest si deja condamnati!! Sa i se faca dreptate bietei fete!! Macar atat sa faca justitia ca oricum clipele acelea ingrozitoare nu o sa i le stearga nimeni...si o sa fie traumatizata pe viata!! Sa se faca dreptate in numele ei si in numele tuturor femeilor din romania!!!! CEREM DREPTATE!!

Musafir

Artrebui sa se sesizeze organele competente cum a fost posibil 7 violatori sa fie lasati in libertate???e clar ca aici trebuie sa fie vorba de spaga.Femeicare au furat o ciorchina de strugure pentru copii au stat la puscarie si criminalii astia ne rid in nas la o tara intreaga.RUSINE MAGISTRATULE CARE AI DAT ASA O SENTINTA.ESTI LA FEL CA EI

Musafir

NU NUMAI CA CEI 7 AR TREBUI PUSI DUPA GRATII DAR SI JUDECATORUL CARE I-A LASAT LIBERI AR TREBUI MACAR SANCTIONAT.

Musafir

2015-07-18 15:23

Avem o legislatie care este interpretata de fiecare cum vrea. Cei care gresesc trebuie sa plateasca chiar daca raul facut nu mai poate fi reparat. NE TREBUIE UN TEPES

Musafir

2015-07-18 15:23

Ptr ca nu merita sa traiasca ln liberate, rusine ptr faptele lor

Musafir

2015-07-18 15:24

Am semnat aceasta petitie sa se faca dreptate! Aceste specimene de oameni nu merita nici macar sa mai vada lumina zilei. Sunt niste nenorociti care distrug vietile fetelor nevinovate!

Musafir

2015-07-18 15:24

Vreau sa se faca dreptate ,
Lucrurile nu mai pot ramane asa, pana cand ne confruntam cu situatii similare si nu se face nimic???
Vreau ca cei 7 sa fie supusi legii iar legea sa se aplice !!

Viata acelei copile a fost nenorocita pt totdeauna, cate fiinte umane au fost nenorocite pana acum si nu s a facut nimic ?

Lumeeee, treziti va !!!

Musafir

2015-07-18 15:25

Vreau sa fie pedepsiți asa cv nu accepta iertare ... !!!!!

Musafir

La puscarie cu ei...nicio femeie nu merita asa ceva ..."5 minute de placere "or sa aibe parte in puscarie nenorocitii .Este foarte revoltator ce se intampla in tara asta si "politia" nu ia masuri...eu nici nu.i mai numesc politisti pe acesti oameni care nu fac

Musafir

ziua dreptatii se apropie...

Musafir

Este oribil ce sa intamplat si sper don tot sufletul ca acei nemernici sa fie prinsi si judecati iar fata abuzata sper sa nu ramana cu sechele.

Musafir

Niște ordinari imputiti!la pușcărie cu ei,dar din păcate in romania se intampla sa fii vinovat si sa fii afara! Nu va e Rușine sa ii lăsați in libertate? Deci sa înțelegem ca ea e de vina? Rușine sa va fie!!! Săraca fata numai eu stiu prin ce a trecut! O inteleg perfect! Judecătorilor le doresc ( daca au fete) sa fie si ele violate ore la rând ,poate asa inteleg si ei cum e!! Sper ca fata sa treacă peste asta! Nu va uita niciodată si ii va fi foarte greu sa mai aibă încredere in cineva!

Musafir

2015-07-18 15:26

Pentru a se lua masuri drastice si sa nu se mai intample asa monstruozitati .

Musafir

Ar merita batuti...violati...chinuiti si dupa la puscarie.....mortii lor de bestii jegoase

Musafir

Doar niște animale sălbatice puteau face asa ceva. Justiția din România este oarba? S-au nu vrea sa facă dreptate în acest caz înfiorător? Dacă sunt băieți de bani gata, si fata nu are nici un sprijin asta nu înseamnă că trebuie trecut cu vederea și ocolit dosarul. Un asemenea caz nu am întâlnit niciodată, sa abuzezi de cineva și sa fii pus in libertate si arestat la domiciliu. Ar trebui castrați precum câinii vagabonzi sau eutanasiați poate asa, scapă România de violatori și criminali. Rușine, Politia romana!!!

Musafir

2015-07-18 15:27

Esocant ca nu exista un process correct si nu sunt arestati,ar trebui sa fie arestati se sa se dea pedeapsa maxima ,este nevoie de un exemplu pentru stoparea acestor cazuri de distrugere fizica,psihica de copile nevinovate

Musafir

2015-07-18 15:27

Tarani fustrati care fac umbra pamantului degeaba, si sustinuti de niste parinti ratati carora in mare parte li se datoreaza "evolutia" progeniturilor.Sa putrezeasca in inchisoare chinuiti..daca le.a placut aa se "distreze" in aer liber, pe camp
Armando

2015-07-18 15:28

Pentru cei 7 pedeapsa maxima fara discutie,insa eu nu as trece asa usor peste judecaorul care i-a lasat in libertate pentru ca nu reprezinta pericol social. Chiar nu se poate autosesiza CSM-ul in acest caz? Chiar face toata justitia front comun cu violatorii,pedofilii,talharii.... si lista poate continua.Dar il aresteaza preventiv pe Mecinicopschi ca ala daaaa e pericol social domnule !!! Cei 7 adevarati barbati mandrii si de admirat ar trebui adusi in situatia sa se ceara singuri in arest,sa planga la poarta arestului sa fie primiti inauntru.... dar nu prea are cine.... vorba ceea ...daca nu-i mama sau sora sau fica de ce sa ma bag. Ar trebui sa le rupa lumea mainile si sa le puna in ghips ...cum spunea unul "Sa-i manance in cur si sa nu se poata scarpina" ... sa fie blamati si scuipati pe unde se duc.... Nici macar animale nu pot fi numiti pentru ca le-am jigni. Animalele nu fac asa ceva.

Musafir

Trebuie sa faca inchisoare , pedofilii

Musafir

pentru ca indiferent de cum e ea violatori merita pedeapsa....atata timp cat ea nu a acceptat raport sexual....se numeste viol