Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Musafir

2015-04-17 18:21

Si eu sunt infectata cu virusul hepatic C dar nu am facut interferon. Cu toate ca este aprobat dosarul, nu am curaj sa ma otravesc cu terapia existenta.Doamne ajuta sa putem fi si noi tratati cu noua terapie.

Musafir

#302 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-19 09:39

#298: - Re: Re: Re: Re:  

Doamne , cat timp liber au unii oameni ! Macar Petre asta iti da si tie ceva ca il lustruiesti ( pu-in-cu ) in fiecare zi ?

Musafir

#303 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-19 14:39

#302: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Msg. tau, nu cred ca este unul oneros pt. cineva , CA NOI, care vrea sa obtina trat.  ,, interferon free", ... chiar si prin aceasta petitie si multe semnaturi!

Nu trebuie sa primesti ceva la schimb de la o persoana care ne face sa speram la o lume civilizata, ... lume din care tu, cu siguranta, nu faci parte... scuze!

Musafir

2015-04-19 17:32

va rog sa faceti ceva an accest scop am facut interferon si nu am raspuns tratamentului dati sansa la viata oamenilor dumnezeu sa va ajute

Musafir

2015-04-20 11:00

Petre,ai avut interviul cu Mixich?

Musafir

2015-04-21 12:33

si romanii au dreptul la viata,hcvc au luat-o tot din sistemul sanitar.bolnavii nu au nicio vina.respectati viata si poporul.amanarile pot fi fatale pentru multi bolnavi!!!trezitiva din nesimtire!!!

Musafir

2015-04-21 13:03

Bolnava ciroza, ultima speranta este tratamentul fara Interferon...

Musafir

2015-04-21 16:00

Au trecut 25 ani de la evenimentele din decembrie 1989 iar sistemul de sănătate din România este încă pe butuci.
RUŞINE personalului care lucrează în acest sistem că nu "plânge" destul în ţară şi peste hotare (că tot este la modă), pentru a fi auziţi şi băgaţi în seamă!
RUŞINE clasei politice româneşti care nu a reuşit să reformeze acest sistem vital siguranţei naţionale!
RUŞINE tuturor celor cu drept de vot din această ţară, din ultimii 25 de ani, că ne-am permis să alegem şi să punem în funcţii de decizii tot felul de rapandule şi mediocri, care cu intenţie sau fără au sabotat constant acest sistem.

Musafir

#309 Re:

2015-04-21 17:35

#308: -  

Bine spus! Bravo!

Musafir

2015-04-21 18:49

D-nul ministru Banicioiu a afirmat ca terapia interferon free pentru bolnavii de hepatita C va putea intra pe piata romaneasca in tratament in trimestrul I ,2015. Dar ....constat ca marea provocare o reprezinta acum aducerea, inca de anul acesta in Romania a terapiei fara interferon. De aceea am considerat ca trebuie sa ma alatur si eu, tuturor celor care sufera de aceasta boala , ,considerand ca CINEVA va avea ochi sa vada si urechi sa auza si.... se va reusi semnarea in acest an a protocolului privind tratamentul interferon free pentru pacientii din Romania.Comisia Europeana a acordat autorizatia de punere pe piata a acestui tratament, o tripla terapie pentru hepatita C cronica, tratament care poate vindeca boala chiar si 100%, esecul virusologic fiind mai mic de 2%, potrivit studiilor clinice.

Va multumesc pentru initiativa avuta !

Musafir

2015-04-21 22:25

TRATAMENT PT HEPATITA B ,C SUNT OBLIGATORII SI NECESARE BOLNAVILOR !

Musafir

2015-04-22 12:00

Intrati pe adresa de mai jos si cititi pe Vlad Mixich

http://www.hotnews.r...entul-roman.htm

NO COMENT !

Musafir

2015-04-22 14:03

pentru ca nu se stie cand eu sau cineva drag ajunge in locul lor.....

Musafir

2015-04-22 21:09

Este esential sa se înceapă tratamentul free interferon cat mai repede pana nu e prea tarziu,cred ca nu se urmareste intentionat "iesirea"din sistem pentru economii la buget!!!

Musafir

#315 Re:

2015-04-23 05:46

#314: -  

Da! Este esential si necesar, dar ce te faci cu ipotezele si presupunerile:

-nu este interersat nimeni de introducerea trat. , in afara de bolnavi

-se asteapta ceva de la companiile farmaceutice producatoare - S_ _ _A, adica nu iese nimic din aceasta introducere a trat. noi!

- asociatiile pacientilor care ar trebui sa-i sprijine juridic si nu numai, asteapta 2% si elogii, fara merite!

-si multe altele........

Pacientii astepta si asculta increzatori la minciuni frumoase, dar boala evolueaza si nu tine cont de nimic!

Bun articolul lui Mixich pe care la  postat Petrica pe Softpedia, dar nimeni nu promoveaza aceasta petitie!

SEMNATI, POATE NE VEDE CINEVA!

Musafir

2015-04-25 13:19

Cei ce sunt interesați sa afle noutăți, vad ca nimeni nu mai semnează, nu mai vorbesc de cei care ar trebui sa ne sprijine, urmariti emisiunea lui Silviu Mănăstire de pe B1, de mâine 26.04 la ora 19 si aflați ce se ascunde in afacerea cu interferon

Semnați! ...trebuie sa va mobilizatii, voi - bolnavii, ceilalți sunt acaparati de indiferenta, nepăsare si nesimțire!

Aurelia

2015-04-27 04:56

Am vazut emisiunea aseara la B1.Petre,parca intentionat te-a introdus la telefon la finalul emisiunii,pentru a nu putea spune prea multe.Ti-am vazut postarea de pe Softpedia si vreau sa spun ca eu anul trecut cand am descoperit ca sant infectata cu virusul c,la intocmirea dosarului  aveam F2 iar dupa trei luni de dubla terapie aveam F4.Viremia mi-a scazut de la 4,6 milioane la 135 mii,insuficient pt.continuarea tratamentului,deci nonresponder.

In fiecare luna se mai face cate o promisiune pt.luna urmatoare...acum s-a ajuns in linie dreapta ,ma intreb cat de lunga e linia si cati dintre noi,cei bolnavi,vom ajunge invingatori la final.

Eu as avea o propunere,sa se faca o testare obligatorie pentru hepatita la cei sus-pusi,parlament,guvern,etc.poate descoperindu-se si printre ei cu acest virus,ne vor intelege si ne vor ajuta si pe noi.

Sanatate doresc tuturor.

Musafir

2015-04-27 09:38

Am semnat aceasta petitie intrucat ca pacient infectat cu VHC as dori , INTRUCAT EU PLATESC ASIGURARE MEDICALA si statul sa isi onoreze responsabilitatea (daca are !) si sa INTRODUCA TRIPLA TERAPIE CAT MAI REPEDE !!
CRISTIAN BARARU - BUCURESTI

Musafir

2015-04-27 11:42

SUNT INFECTATA CU VIRUSUL B SI LA FEL CA SI LA C NU AM GASIT NICI UN AMEDICAMENT CARE SA STOPEZE FIBROZARE FICATULUI DESI AM FACUT INTERFERON REZULTATELE SUNT NESEMNIFICATIVE AM ACELASI RAU ,FARA PUTERE SI NU AM GASIT NICI UN MEDIC DISPUS SA- SPUNA LUCRURI CLARE PENTRU A FI TRATAT IAR ENTECAVIRUL SE POATE OBTINE DACA .....ESTI GATA SA MORI PROBABIL

Musafir

2015-04-27 14:05

Am semnat aceasta petitie in speranta ca vom fi si noi auziti,cei bolnavi de hepatita C.Eu am fost depistata cu aceasta boala in anul 2008,am facut interferon un an si la ora actuala am trecut de la F2 la F4 si bineinteles ca boala evolueaza.Speranta de viata este doar la acest medicament si sa avem acces mai repade la el,pana nu este prea tarziu.Multumesc initiatorilor petitiei.

Musafir

2015-04-27 22:53

Pentru ca este de o importanta majora si urgenta.

Musafir

2015-04-29 12:05

Dati sanse bolnavilor cu hepatita C sa beneficieze de noua terapie renuntand la INTERFERON!!!!!

Musafir

2015-04-29 14:13

Toata lumea are dreptul la viata

Musafir

2015-04-29 14:29

Toata lumea are dreptul la viata!

Musafir

2015-04-29 18:11

Ce-ar face ai nostri parlamentari daca s-ar vedea depistati cu hepatita C?. Ar lasa nepasarea deoparte?