Sa facem o lege pentru Max, cainele erou

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sa facem o lege pentru Max, cainele erou

Musafir

2014-12-07 16:33

E strigator la cer ce se intampla , dar ma bucura faptul ca romanii se trezesc la viata si vor sa schimbe ceva !

Musafir

2014-12-07 16:34

Asa ne aratam recunostinta fata de cei care ne/au fost de ajutor.Ce atitudine au cei din MAPn?

Musafir

2014-12-07 16:35

legea trebuie sa protejeze acesti veterani,cai,caini,care au servit armata romana cu pretul vietii lor,asa cum au fost instruiti!merita respect si dragoste , o viata linistita,beneficiind de asistenta medicala si ingrijire pana la sfarsitul vietii lor!

liliana

#579 Cainii MAIDANEZI

2014-12-07 16:37

Daca tot s-a dat startul la "umanizare"

n-ar fi cazul sa ne gandim si la cainii maidanezi ?

Poate li se recunoaste si lor meritul: acela de a starpi SOBOLANII.

Nu de alta, dar de cand i-au ridicat de pe strazi, canalele

Bucurestiului sunt pline de ei.

Pe cand o emisiune pe aceasta tema ?

Poate invitati si niste biologi sa ne vorbeasca despre ECOSISTEM.

Un om

#580 O tara de criminali infecti!

2014-12-07 16:37

Un alt caine care a cazut victima criminalilor care ne conduc! Un alt animal care urma sa ajunga in strada. Adaposturile sunt pline de caini abandonati, iar recent un alt caz asemanator de caine care a servit armatei a fost gasit pe strada. Cunoaste toate comenzile si este intr-un adapost, salvat. Daca in loc sa se fure banii cu asa zisele eutanasieri, se alocau bani sterilizarii si identificarii prin microcip a tuturor cainilor si inregistrarii gratuite, acum nu mai aveam caini abandonati. 

Iar pentru tine, Max draga sa tii minte: OMUL NU MERITA SA FIE SALVAT! Merita sa fie lasat sa moara in propria mizerie. De ce le-ai salvat viata acelor nenorociti care te-u abandonat? A meritat Max? Romanul este cel mai mizerabil dintre toti. Intai se foloseste de animale, apoi le abandoneaza si in cele din urma le masacreaza. RUSINE ROMANIA! 

Musafir

2014-12-07 16:38

Bună seara,

Mă bucură atenția acordată subiectului. Mi se pare o bună continuare a demersurilor de educare prin conștientizare și responsabilizare. Îmi ofer cu generozitate serviciile profesionale. Îmi plac mult animalele, fără discriminare. M-ar bucura de asemenea să pot face voluntariat în proximitatea acestor minunate suflete, chiar și numai să le fiu îngrijitoare.

Sunt binecuvântați toți eroii în viață, așa încât nu avem cum să nu le fim recunoscători tuturor!

Musafir

Rușine!!! Cum poţi avea încredere in cei care nu își onorează eroii dar aștepți să iti apere spatele în lupta. Onoarea militară chiar a dispărut, o mai găsim doar in cartea de istorie? Nu ajung eroii mutilati de război, îi mutilăm singuri pe cei care se întorc acasă ? Păcat ! Am ajuns un popor care face de râs steagul dacilor ( care
avea în componența si un strabun a lui Max ). Mare păcat domnilor care decideti.

Musafir

merita acest suflet blind o batrinete binemeritata

Musafir

2014-12-07 16:39

Bine ca parlamentarii se gandesc la pensii speciale pentru ei! Max e un erou si ca multi alti eroi, sint lasati la mila sortii
I

Musafir

2014-12-07 16:39

E o mare prostie sa nu ai voie ca "partenerul" si "camaradul" tau sa poata, ca atunci când este"CASAT"(este obiect de inventar,nu?!) sa nu-l poți lua acasă la tine!!!Cu el, camaradul, ai împărțit si bune si rele si bucățica de pâine pe care ți-o da "norma de hrana"!Chiar uitam cata suferință provoacă aceasta despărțire?Atât celui care l-a avut in grija pe Max cat si lui Max!Sper ca Max sa ajungă lângă cel care l-a avut in grija!Cu speranță ca nu am uitat sa avem compasiune si RESPECT pentru EROI,gabriela dumitru

Musafir

2014-12-07 16:40

Iubesc animalele, am o pisică bolnavă pe care o ingrijesc de ani de zile pentru că mi se pare că am o responsabilitate față de o ființă, o viață. Lepădarea mârșavă de un câine minunat, care a făcut mai mult pentru țară decât domnii din armată sau din politică este demnă de tot disprețul. Să ridice mina cine anume dintre ei a mers pe câmp,la sacrificiu, precum Max. Nu mă sfiesc să le spun "rușine!" Să facem noi ceea ce ei nu sunt în stare. Magda Mihăilescu, ziaristă.

Musafir

2014-12-07 16:40

Sa le fie rusine ca nu l-au vaccinat pe Max.Pentru ei au avut grija sa se vaccineze, dar de catelul care le-a salvat vieti i-a durut undeva si nici acolo.''Cine-i om si cine caine"?

Musafir

2014-12-07 16:41

Imi doresc din tot sufletul sa se faca ceva pentru aceste amimalute ,dupa cum imi doresc la fel de mult sa se faca ceva pentru toate animalutele lipsite de stapani dar care au suflete cu mult mai curate decat ale noastre ale (oamenilor ??? Oare ne mai putem numi oameni daca nu mai avem nici urma de suflete,nu toti ci de regula cei care ar trebui sa faca ceva iar ei nu fac nici macar pentru noi nimic)!!!

Musafir

2014-12-07 16:41

Felicitari pentru initiativa!
Maxinne

2014-12-07 16:42

felicitari SORINA HANEA! 

bafta MAX!x

PT M.AP.N. : RUSINE!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

2014-12-07 16:43

Asa cum acest caine si-a pus viata in pericol pentru a-i salva pe "colegi" cred ca are dreptul la o pensie de intretinere si asigurare veterinara.Colegii sai au drepturi financiare, pot dona macar zece lei lunar pentru el, nu sa-l arunce ca pe o gheata rupta cand nu mai le este de folos. Am tot respectul pentru armata romana, dar in cazul de fata imi este jena de fapta lor reprobabila. Pacat ca asta arata caracterul lor...

Musafir

2014-12-07 16:43

Este o rusine pentru tara asta ca nu avem o lege care sa ne protejeze eroii .Este urgent sa scapam de aceasta rusine . O admir enorm pe doamna care are grija de caiine.Dupa felul in care a pus problema fara sa acuze pe nimeni se vede ca e un om de o mare calitate .Astfel de oameni trebuie sa apara mai des la tv .
Un om

#593 Re:

2014-12-07 16:45

#585: -  

daca vroia sa il adopte cel caruia Max i-a salvat viata, nimeni nu-i interzicea. dar militarii nostri sunt ucigasi platiti si atata tot. ei se duc in misiunile acelea pe bani multi si numai pentru bani. nu se duc pentru a apara pe nimeni. singurul lor scop este sa stoarca bani de la statul care ii arunca in luptele altora. un caine nu reprezinta nimic pentru ei, atata timp cat ei stau in misiuni si un an lasandu-si familia sa se descurce cum poate fara ei. acest mercenari nu au sentimente pentru nimeni, dar pentru un caine. si cand te gandesti ca acest caine putea sa moara in misiuni, ti se face sila de asa zisii militari. ca si politistii. aia sunt atat de corupti ca un caine mai rau ii incurca in afacerile lor. cum dracu sa iubeasca ei ceva. ei se iubesc doar pe ei si atat. nu au pic de respect pentru oameni, dar pentru animale. iar conducerea asta a tarii bolnava nu a facut decat rau. a masacrat fiinte nevinovate pentru a scoate bani de alegeri. noroc ca romanii au mirosit hotiile lor.

Musafir

2014-12-07 16:45

Pentru Max si pentru toti ceilalti caini , care au servit armata Romana , trebuiesc create fonduri de pensii speciale cu care sa fie intretinuti in unitatea militara pe care au servit-o . Este dureros sa vezi un asemenea caine alungat de langa oamenii alaturi de care a trait . Cainele este credincios omului , se bucura si sufera alaturi de cel cara l-a crescut.

Musafir

2014-12-07 16:47

Nu credeam pina acum ca o fiinta poate fi considerata "obiect de inventar". Luati exemplu de la armata americana, unde ciinii speciali antrenati au grade militare, sunt iubiti, respectati si onorati. Oare ei ce zic de asemenea "aliati"?

Musafir

Asa cum toti soldatii au dreptul la o pensie de batranete, asa are dreptul si acest patruped care i-a slujit cu credinta. Nu faceti haina militara de ras !

Musafir

intradevar e un caine de o valoare neimaginata

Musafir

Sunt perfect de acord cu acest demers si in plus consider ca ar trebui rezolvata si legiferarea obligatiei unitatilor militare, care detin astfel de ''soldati'' speciali de a le acorda asistenta medicala profilactica ANUALA, si nu numai - in sensul OBLIGATIVITATII VACCINARII LOR anuale/ speciale pentru misiunile la care participa in afara tarii ( dovada fiind facuta cu carnetul de sanatate semnat/parafat de medici veterinari din sistem ,daca exista sau din afara sistemului). De asemenea controale medicale obligatorii cat timp desfasoara serviciul militar in unitatile respective. Toate astea, ca sa nu se ajunga aici, pentru lipsa de vaccinare acest sufletel sufera si nu mai poate fi ''soldat''. Astept completarea prezentei [petitii sau initierea uneia in completarea acesteia, pentru acoperirea tuturor situatiilor ce au generat acest episod ''MAX''.

Musafir

2014-12-07 16:48

Rusine MApN!!!
Codrina
Musafir

2014-12-07 16:50

Animalele nu sunt obiecte. Nu pot "expira" si nu pot fi "casate". Ele ar trebui sa fie respectate si iubite toata viata lor, nu exploatate si abandonate. O lege de genul asta ar aduce lucrurile mai aproape de normalitate. Ma bucur sa vad o reactie pozitiva si in acelasi timp mi-as dori ceva mai mult - sa nu mai vad animale folosite fara voia lor in razboaiele noastre absurde.  Si mai multe legi care sa lumineze si viata altor animale care au fost prea mult timp folosite fara scrupule in lumea noastra, in diferite scopuri. Sunt necesare, pentru ca unii oameni nu par capabili sa se poarte normal fara sa ii impinga o lege din spate. Le datoram animalelor macar atat.