Demisia Mariei Sale, director general Compania de Apa

C.A.T.D. S.A. este o societate pe actiuni cu capital integral public, infiintata in anul 2007, conform Legii 31/1990, prin reorganizarea vechii regii autonome - R.A.G.C., avand Numarul de inmatriculare: J15/5/1998 si Codul Unic.

Avand in vedere totala opozitie, respectiv trecerea atributiilor pe persoana fizica a BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA S.A. , coroborat cu actiuni menite sa conduca spre o panica majora in randul abonatilor deja existenti din judetul Dambovita, privitor la ulterioarele intreruperi in furnizarea de apa potabila , precum si a calitatii precare timp de 10 luni a actualei ,, garnituri '' din fruntea ,, compania '' se impune din punctul de vedere al ,, Targoviste On Line '' debarcarea Mariei Sale, ex. City Manager al Municipiul Targoviste , UNS din punct de vedere politic la timona ,, compania'' .

Gravele probleme in captarea apelor meteorice din ultimele 60 de zile calendaristice, lipsa de predictibilitate si totodata de profesionalism a Mariei Sale, director general Ing. STOICA LIVIU COZMIN , lipsa investitiilor si respectarea viziunii asumate prin intermediul careia, C.A.T.D.  S.A. ar trebui sa fie o organizatie puternica si competitiva, care sustine permanent respectul fata de clienti, fata de comunitate si autoritati, eficienta, caracterizata prin transparenta, calitate, performanta, avand ca valori fundamentale competenta, performanta si etica profesionala, creativitate si inventivitate, onestitate si responsabilitate, spirit de echipa, abilitati de comunicare, flexibilitate, conduc spre o SiSTARE anuntata cu mare aplomb de catre Maria Sa, prin intermediul BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA S.A. .

Sute de abonati in ultimele 30 de zile, nemultumiti de modalitatile prin care sunt tratati, coroborat cu lipsa dialogului, intrucat abonatii apeleaza zilnic telefoanele in speranta solutionarii problemelor ce , practic nu sunt datorate din cauza cetatenilor ce ar consuma, si nu ar achita apa potabila, dupa cum Maria Sa , ar expune public, in fiecare comunicat de presa , ci mai degraba din cauze pe care cu totii le putem intui.

Pe site-ul de specialitate al ,, compania '' ni se induc sintagme asemanatoare cu cele folosite intainte de 1989 , citam " ,, Am invatat sa ascultam oamenii si sa le anticipam nevoile. Stim ca nevoia de apa este permanenta. De aceea depunem eforturi ca apa potabila sa nu lipseasca nimanui. Suntem intr-un dialog permanent cu clientii nostri carora le impartasim realizarile noastre. ,, , insa fara a se transpune in practica !

Pe drept de consecinta solicitam RETRAGEREA de catre Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Administratiei, in speta de catre Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Servicii Comunitare de Utilitati Publice a Licenta de Operare Nr.: 5490 din 13 .09 .2021 - Clasa 2 , emisa prin Ordinul Presedintelui A.N.R.S.C. nr.:455 din 13.09.2021 .

Totodata, prin intermediul continutului in integralitate al prezentei petitii , solicitam DEMiSiA DE ONOARE a Mariei Sale , din functia de director executiv al Societatea Compania de Apa Targoviste Dambovita S.A. , si numirea de catre A.D.I. Apa a unei alte entitati fizice neimplicata politic, la conducerea societatii ce , la data prezentei nu poate gestiona totalitatea problemelor cauzate de slabul managment coordonat de catre director general Ing. STOICA LIVIU COZMIN , un cele 10 luni calendaristice de cand a preluat functia si a promis reforme pe banda rulanta .

Redactia ,, Targoviste On Line '' 0725..620.022

Targoviste On Line    Contactați autorul petiției

Prin semnarea petiției, accept faptul că Targoviste On Line va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Autorizez Targoviste On Line să transmită informațiile pe care le furnizez în acest formular următoarelor părți: