DĂ UN VOT NEGATIV MINISTERULUI PUBLIC (Procuratura)

Screenshot_2024-07-01_at_12.28_.24_.png

Ministerul public (procuratura) să vină să răspundă pentru modul în care a gestionat carierele procurorilor Nicolae Cristian PanaitLuminița Alexandrina ȘegaTamaș SchiffbeckRamona Daniela Bulcu, mod care a avut ca efect principal moartea acestora

Introducerea unor mecanisme legale privind managementul în Ministerul Public, și al parchetelor subordonate, în legătură cu gestionarea resurselor umane, care să ofere garanții reale de protejare a acestora, în așa fel încît conduita angajatorului Ministerul Public să nu mai aibă, sub nici o formă, ca efect principal - moartea procurorului

500x500.png

Discutarea cazurilor procurorilor Panait, Șega, Schiffbeck, Bulcu, în cadrul Consiliului Suprem de Apărare a Țării(C.S.A.T.), și luarea măsurilor ce se impun

Discutarea cazurilor procurorilor Panait, Șega, Schiffbeck, Bulcu, în cadrul Plenului Consiliului Superior al Magistraturii(C.S.M.), și luarea măsurilor ce se impun

Introducerea în predarea la Institutul Național al Magistraturii a unei discipline, în care să fi predate auditorilor de justiție aceste cazuri

În zilele - datele calendaristice - în care a survenit decesul procurorilor Șega, Panait, Schiffbeck, Bulcu, Ministerul Public și toate parchetele din subordine, precum și Ministerul Justiției, să țină - la orele 12 - un minut de reculegere , în memoria acestora, cu o particularitate: în cazul procurorului Bulcu, minutul de reculegere să fie ținut în Joia Mare, întrucît ea s-a sinucis în Vinerea Mare- zi nelucrătoare - zi liberă legală.

Să fie afișate portretele acestor procurori într-un spațiu amenajat, vizibil, din incinta Ministerului Public - Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casație și Justiție - la parterul sediului acestei instituții

Pe paginile de net ale tuturor parchetelor, să fie introdusă o rubrică - In memoriam - în care să fie expuse fotografiile și cv-ul acestor procurori

Ministerul Public - Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casație și Justiție să ceară Ministerului Justiției și Guvernului să emită o Hotărîre, prin care să stabilească arborarea drapelului în bernă în datele calendaristice în care a survenit decesul procurorilor - iar datele morții acestora/arborării drapelului, să fie indicate expres.

Mai multe informații găsiți pe site-ul: https://intheirmemoryandglory.ro/
Ne puteți urmări și pe Facebook: In Their Memory and Glory.ro

Marian Sintion    Contactați autorul petiției

Prin semnarea petiției, accept faptul că Marian Sintion va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: