Greenfield - Reconfigurare sensuri pe Centura Bucuresti , bretea spre DN1 - Otopeni- Ploiesti !

Centura_DN1.pngSolutia actuala nu rezolva problema de trafic nici pentru cei din comunitatea Greenfield si nici pentru cei care utilizeaza centura pentru a ajunge in Otopeni si apoi spre Ploiesti.

Argumente:
- Timpul de iesire din Greenfield a crescut !
- Locuitorii din Otopeni care folosesc drumul pe langa Lukoil, trebuie sa astepte cu aprox 30-35 min in plus ca sa intre in centura, datorita aglomerarii sensului giratoriu. - Varianta actuala cu urcat podul si supraaglomerarea giratorului a condus la formarea unei cozi in trafic pe centura care ingreuneaza deplasarea spre aeroport sau spre Ploiesti cu 25-35 min.

- La asta se adauga un drum mai lung cu 1,6 km care presupune o poluare mai mare si un consum ridicat pentru cei care pana acum utilizau breteaua pentru iesirea in DN 1 direct din Centura Bucuresti.
- Coada care se creeaza pe pod cu atat de multe vehicule de tonaj mare , creaza o sarcina suplimentara pentru podul nou, ceea ce inseamna ca si costurile de intretinere vor creste exponential.
- Deja asfaltul in zona a cedat din cauza traficului greu stationar si va trebui curand intervenit pentru nivelare. Alte costuri pe care le suportam din cauza acestei decizii nefericite.

Cerem revenirea la solutia initiala de configurare trafic, pana la identificarea unei alte solutii bazata pe studii care sa duca la fluidizarea traficului, nu la ingreunarea acestuia

Prin semnarea petiției, accept faptul că Bogdan va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Autorizez Bogdan să transmită informațiile pe care le furnizez în acest formular următoarelor părți: