Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Quoted post

Musafir

#1802 Vai de capul vostru de tristi

2012-08-05 14:53

Am citit 10 pagini de comentarii si m-am crucit de cata prostie dau unii dovada. 90% din sustinatorii Base nici macar nu sunt in stare sa scrie in limba romana. Bravo baieti, nu-i de mirare ca sprijiniti un incompetent cand n-aveti pic de cultura si educatie. V-ar placea sa stati cu marinarul la un paharel si sa mai discutati pe cine-a mai futut nea Ion in spatele capitei de fan saptamana asta. Asta e stofa de presedinte al unei tari europene.

In afara de faptul ca petitia este scrisa complet aiurea si interpreteaza doar un fragment din ce a spus Antonescu, mai e si facuta sa intarate prostii impotriva unei schimbari evident bune pentru oricine cu un dram de bun simt. Continuati sa semnati ca va pierdeti timpul. Daca aveati asa o parere ferma trebuia sa mergeti la vot in loc sa ascultati de un imbecil securist. Auzi la ei, vin bolsevicii... Puneti mana pe o carte handicapatilor si invatati ce inseamna comunismul, fir-ati ai dracului de inculti. Multumim reformei educatiei a lu' Base pentru asta, si-a format o armata de drone cu profunzimea de gandire a unei amoebe.

Raspunsuri

Profesorul

#1807 Re: Vai de capul vostru de tristi

2012-08-05 16:40:55

#1802: - Vai de capul vostru de tristi

Ai dreptate, Musafirule! Si in ceea ce priveste incultura celor care il sprijina pe incultul , mincinosul si diversionistul securist Basescu. Si in ceea ce priveste intocmirea tendentioasa a petitiei. Studentii mei au mai sesizat o problema ce intra sub incidenta legii, respectiv petitia a fost lansata cu un program special, care includea, din start, multe semnaturi. Trist este ca in Romania se poate orice, fara sa se ia masuri.

Musafir

#1814 Re: Vai de capul vostru de tristi

2012-08-05 18:53:44

antonescu si ai lui papagali in slujba sefului antenelor cand o sa va treziti o sa fie prea tarziu

Musafir

#1818 Re: Vai de capul vostru de tristi

2012-08-05 20:25:21

sa o fut pa mata de magar inputit

1802

#1820 Re: Vai de capul vostru de tristi

2012-08-05 21:41:12

am vazut ca v-ati facut bine temele(din felul in care ati acaparat puterea) desi, sincer sa-ti spun ma cam surprinde pt.ca la Stefan Gheorghiu terminau facultatea diversi tovarasi!!! cam de "teapa ta" dar nu-i nimic,minciuna are picioare scurte....si s-a dovedit asta prin darea in vileag a marelui vostru doctorand.Da,suntem tristi cand vedem pe mana cui a incaput aceasta tara.Din pacate aveti un"aparat"bine pus la punct caruia ii dardaie fundul de frica de a nu merge la"racoare".

Ma gandesc totusi ca poate n-ar fi rau sa-i tineti "de urat"lui Nastase!!! semnat,o Corneanca

Musafir

#1860 Re: Vai de capul vostru de tristi

2012-08-08 09:07:07

Dupa felul cum folosesti Limba Romana, se vede ca au ce invata de la dumneata sustinatorii Presedintelui ales al Romaniei. Eu chiar te suspectez ca ai un doctorat in Drept.