Vrem suspendarea privatizarilor resurselor naturale ale Romaniei

Quoted post

Musafir

2012-04-12 16:45

Nu sunt impotriva exploatarii mineralelor de pe teritoriul tarii ci numai impotriva privatizarilor de catre persoane care nefiind de aici din Apuseni habar n-au ce semneaza. Daca se opresc furturile din averea tarii, daca se opresc evaziunile enorme, daca nu se fac arene de fotbal in sate unde nici batrani nu mai sunt, daca nu se dau salarii de miliarde pe luna, etc, etc, sunt bani sa sustinem mineritul de stat [ROMAN]. Mai ales daca nu mai tinem ingineri pe salarii enorme care fac apelul la muncitori si care fura aur si care fac salarii la mineri in functie de cat pluseaza si care in mina au un confort si niste dotari si facilitati mai dihai ca cei de afara si care, concret nu aduc nici o noutate in slujba lor de ingineri de la intrarea in slujba pana la pensionare. E drept ca nici bani nu le-a dat nimeni sa aduca utilaje si tehnologii. Se zice ca se privatizeaza AURUL sau CUPRUL dar ei, miticii, habar n-au ca nu e deloc vorba NUMAI de aur sau NUMAI de CUPRU. Asta e momeala pentru prosti. Oricum, aurul si cuprul le vor ramanea de gratis,mai dobitocilor de sefi si guvernanti !!! Acolo, mai important decat aurul se afla mineralele rare care dau unei puteri militare mondiale "oxigenul" de care are nevoie si care se gaseste in Apuseni. Dar cu cine sa vorbesti ? Sau poate numai se fac ca nu stiu asta si de fapt ei stiu dar ii doare-n cot [ca sa nu denumesc alta parte a corpului].Pana va dezmeticiti dragi guvernanti si dragi compatrioti, pana nu va prindeti la shmen, cu lacrimi in ochi si in suflet va rog, va cer : JOS LABELE DE PE AVEREA TARII ROMANESTI !!!

Raspunsuri

Musafir

#45 Re:

2012-10-08 10:35:55

Domnule musafir, daca d-tra reduceti ceea  ce este la Rosia Montana numai la zacaminte ( stim si noi EXACT  ce este acolo) faceti ori o gresala imensa ori nu sunteti pe deplin informat, ori sunteti rau inentionat. sunt lucrurI mai presus de valoarea bogatiilor miniere, si acelea sunt cele ARHEOLOGICE, CARE NE ATESTA PE ACESTE MELEAGURI.

Daca credeti ca stiti atat de bine TOTUL, raspundeti-mi va rog la o intrebare: CINE A VANDUT HARTILE CU LOCATIILE ZACAMINTELOR? AUD?!

seamneaza:

initiatoarea acestei petitii, o ,,mitica,,, cu radacini in Ardeal