Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Quoted post

Mihail

#429 RE

2012-04-05 11:33

Mah fratilor ce ma tot bateti la cap cu "Laurentiu "asta??? Cine naiba e Laurentiu? Lamuriti-ma si pe mine va rog ca tot am vazut posturi cu "drogatu de Laurentiu" si tot felul de analogii... Daca aveti probleme cu vederea si ati vedea mai mult decat greseli gramaticale ati fii inteles cine sunt. Eu unu sper sa ramana valabila faza cu timbrele pentru ca sincer o vad ca pe o sansa a mea intr-un viitor apropiat. In rest nu aveti decat sa latrati cat vreti pentru ca eu imi sustin parerea mai departe : sunteti doar niste marionete ale unor grupuri de interese.

Raspunsuri

Adrian Condrea ,psiholog clinician,,probabil acuzat ca este Laurentiu

#431 Re: RE

2012-04-05 12:36:27

#429: Mihail - RE

este foarte simplu, si acum putina istorie...

De la infintarea CPR cativa bosorogi cu pupilele lor au pus mana pe comisii si pe sefia lor(de la aparare, clinica, deontologie etc), si in tot acest timp desi au fost la conducere nu au facut altceva decat sa acapareze piata serviciilor, sa detina ei monopolul, si sa dea ei avize la kilogram.In rest nimic, practic in tot acest timp meseria de psiholog a fost lasata de izbeliste ,iar psihologii tineri nu auavut decat 2 solutie :sclavi pt clinicile care angajau psiholog doar pt parafa, sau sclavi pt nesatuii aflati in comisii.

Dar de jupuit tot pe tinerii psihologi ii jupoaie, ore de dezvoltare personala care cresc de la an la an, formari,  supervizari care si astea sau lungit. Si final cand crezi ca ai izbandit , incepe goana dupa credite binenteles, iar astia au devenit doar o sugativa.

UTM a devenit un rahat datorita panaramei de odett(scorburica)si a saormarului de decan.

Formarea pe tcc este varza,ce sa mai zic de supervizare.....o hahalera.

Iar acum acesti boschetari ai profesiei in frunte cu Duvac si Romeo doresc ca persoanele aflate in supervizare sa nu mai aiba dreptul la parafa si la cabinet.Evident acestea sunt dorintele celor din comisii du ale domnului Anitei!!

Eu personal mi-am luat autonom pe clinica si mi-am bagat picioarele in supervizarea in cognitiv comportamentala, asta dupa ce am facut masterul la titu.

Deasemenea desi in normele colegiului se prevede ca supervizarea sa dureze un an, acasta dureaza unul si jumatate sau 2!! deoarece au bai bagat terapeutii niste ore in plus si au zis ca intr-un an nu ai cum sa termini toate orele.

Nu vreau sa fie considerata ca o reclama sau sfat, este doar o opinie si anume ca in momentul de fata doar la SPER, scoala de experientiala se face carte si dezvoltare cum trebuie.Eu dupa atata cognitiva i-am sugerat prietei mele sa-si faca formarea la SPER si este multumita.

leprele astea care au distrus meseria noastra sunt la al 2-lea mandat , si evident nu le-a ajuns , mai doresc sa candideze, dar nu pot conform statutului, asa ca vor sa-l debarce pe Anitei.