Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Quoted post

Musafir

2012-03-19 09:32

am citit un comentariu << ungurii sa faca universitate in Mongolia ,, oare stie acest individ ca in Transilvania prima scoala pentru romini a fost infiintat de maghiarii? ca si Universitatea de medicina din Tg mures unde foarta multi romini au invatat si au devenit medici respectabili al acestui oras, si carora nu este rusine sa vorbeasca cu un pacient in limba maghiara, inca exista o populatie masiva de maghiari in acest oras( care nu sunt emigranti veniti de citiva ani . ci traiesc aici de un mileniu ) care are nevoie de medici maghiari in continuare . cit despre acest individ care nu cunoaste istori, daca nu poate sa respecte alte natiuni as trimite in Mongolia sa invete putina cultura

Raspunsuri

eu

#3302 Re: respectati limba romana, limba oficiala a statului roman si a cetatenilor ei

2012-03-19 09:37:22

#3299: -

nu mi se pare normal ca cetatenii de etnie maghiara sa nu cunoasca limba oficiala a statului roman. Asta spune mult despre cultura voastra si cum respectati la randu-va alte culturi. Iar, limba romana este oficiala, nu doar limba unei etnii, asa cum sunt si altele pe teritoriul romanesc!

Musafir

#3359 Re:

2012-03-19 10:16:04

#3299: -

Stii cum ati venit si ce ati facut ,, de un mileniu " in Ardeal ? Inca mai pot povesti cei pe care i-ati gasit acolo si care se numesc romani, nu romini ...