Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post

Musafir

#584 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 15:51

#561: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

Frate lucrez in sistem,mai exact pompier.Ca sa stii spre informarea ta la disponibilizari a fost dat afara personal operativ.La carma au ramas tot smecherii si nevestele lor care fac parte din aceste centre si comitete care se ocupa cu frecatul untului de lingura ,bautul cafelei si plimbarea hartiei.In toate interventiile inclusiv cele majore comitetetle si centrele judetene ptr situatii de urgenta nu fac altceva decat sa complice treburile prin zecile de ordine si idei pe care le dau prin zecile de guri.Nu o sa-i vezi tu pe aia implicati in actiunea propriuzisa,ba mai mult o sa-i vezi pitulati in masinile lor de teren sau dupa ele vorbind la celular sau statie.Cazurile se impart de catre dispecerate iar ca sa supravietuiesti pe piata trebuie sa ai si activitate.In cazuri grave de accident rutier privatul ala de care zici ca ii dai bani sa vina cu elicopterul iti garantez eu ca nu o sa vina doar pentru ca tu esti asiguratul lor.O sa stai tot la mana SMURD care mie imi inspira incredere totala atat ca servicii cat si ca viteza de reactie sau a ambulantei de la SJ pentru ca tu daca faci accident in alt judet nu o sa vina privatul tau de la Bucuresti la Sibiu sa te preia pe tine deoarece costurile sunt foarte ridicate.Clauza ta de asigurare cu aceste srl-uri or sa acopere un serviciu de baza de genul luat tensiune si temperatura la domiciliu in cazul in care esti racit si o prescriptie medicala.Pentru un privat sa aiba infrastructura in fiecare judet pentru toti asiguratii inseamna sa-l depaseasca putin pe Bill Gates la venituri.Concurenta privata trebuie sa ramana la nivel de clinici private nu de servicii medicale de urgenta deoarece nu pot asigura treaba asta la nivel national decat niste hoti care au foarte multi bani pe care daca ii intrebi de unde nu au explicatie.Nu ti-e de ajuns cat te-a furat statul cu contributia la sanatate?Vrei sa fi furat pe 2 parti?si de stat si de privat?

Raspunsuri

un_informat

#593 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 16:13:35

#584: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

mai oameni buni, privati in sistemul medical de urgenta deja exista. exista servicii de ambulante private de mult timp doar ca reglementarile nu sunt foarte clare de aceea te trezesti cu un ginecolog la un caz de atac de cord. noua lege trebuie sa traseze foarte clar ce conditii trebuie sa indeplineasca acesti operatori.

infrastructura unui privat este problema lui, nu a noastra. asa cum s-au gasit investitori in spitale sau clinici, se vor gasi si aici, nu asta e problema

si e gresit, la privat vei putea controla mai usor. asa cum imi controlz pensia privata acum si stiu mereu cat am acolo fata de pensia de la stat unde habar nu am cat este. intelegi ce spun? nu spun ca nu se va fura dar nu cum se fura acum la stat.