Vrem sa muncim!

Quoted post

excalibur

#137 #123

2011-12-14 19:36

Imi pare rau ca v-am jignit,sunt un prost si un dobitoc.
Mi-am dat seama ca sunt un poponar si ma masturbez la posterele cu fernando de la caransebes.
Ce pot sa fac?Am pula mica si ma dau viteaz in spatele PC-ului.
Pe strada cand vad un ofiter(adica foarte rar,ca astia stau mai mult ascunsi in birouri) ma ud tot.

Raspunsuri

excalibur

#138 Re: #123

2011-12-15 00:12:15

#137: excalibur - #123

se vor mai face angajari de tablagii in politie, la Sfantul Asteapta. au fost disponibilizati o gramada, tablagii cu vechime care stiau cat de cat ce si cum iar acum visati ca se vor mai face angajari? cat de idioti puteti sa fiti?

d-ra masteranda, du-te si minte la alta usa ca aici nu este loc. daca ai fi fost o capabila intrai la Academie dar cum esti o incapabila te-ai dus la agenti. d-ra masteranda, tu care ai terminat o facultate si acum esti la master, de ce ai fi atat de disperata sa lucrezi in politie cand poti sa urmezi o cariera in Drept. Dreptul l-ai terminat, nu? ca o facultate de geografie, istorie nu se asezoneaza cu scoala de agenti. deci las-o balta si du-te cu minciunile la alti tablagii de nivelul tau.

tablagiul-damblagiu cu ospiciul, poti sa faci doar supozitii referitoare la mama mea insa eu bag mana in foc ca mamei tale "i-a  placut" organele de mica la ce limbaj si vocabular ai tu. si ce educatie! de asemenea, dupa felul in care faci spume pe aici, cu siguranta cand erai fetus, pardon avorton, mama ta a fost victima violentei domestice si certurile au fost la ordinea zilei.

sa ne fereasca dumnezeu de idioti ca voi angajati in politie. in actuala guvernare este exclus. ca si in viitoarea guvernare, de altfel. pt ca daca ati urmari macar stirile, v-ati da seama ca in actuala criza mondiala, statul nu mai poate sustine atatia angajati platiti din taxe si impozite, nu se mai pot face angajari si se comaseaza indatoririle celor ramasi.

oricum va fi, sa ne fereasca dumnezeu de oameni ca astia de mai sus care m-au injurat. sunteti...zero!