Cerem impozitarea Bisericii Ortodoxe implicată activ în politică

Quoted post

Musafir

2016-11-08 17:57

1. Cunoștințele mele în istoria doctrinelor religioase și politice nu-mi permit ca să fiu încântat de impactul lor asupra societății civile

2. Biserica ortodoxă moldavă a fost întotdeauna la cheremul Moscovei (încă până la Ștefan cel Mare care și-a sacrificat fiica la curtea moscovită)

3. Secta creștinismului lansată (propulsată) acum două mii ani din mediul iudaic a uzurpat și parazitat religiile politeiste autohtone (locale - la noi toate obiceiurile ancestrale au fost convertite iar în altă parte - de exemplu, America Latină, nimicite prin sânge).

4. Ura sau disprețul față de ființa omenească care este încifrată în orice doctrină politică sau religioasă nu are limite - pentru că este propagată de ființe omenești complexate, ”damaged”, spuneți cu vreți.

5. Enunțul lui Hristos că ”Fericiți sunt cei săraci cu duhul, căci a lor va fi împărțita cerurilor” este egal cu cel a lui Lenin - ”Каждая кухарка может управлять государством” (читай каждый дебил)(nu este o glumă - candidații ar trebui testați la IQ - ajunge care i-am avut până acum ! - foști repetenți din ultima bancă și drogați la școala de partid de la Kiev sau Moscova)

6. Relația Creștinism- Comunism este o relație, cum a spus și Fernando Pessoa, de Mamă-Fiică (adică de distrugere și ipocrizie - mai întâi bolșevicii au distrus bisericile în mod barbar, iar acum tot ei pupă mâna vlădicăi, precum a enunțat și Apostolul Pavel - orice putere este de la Dumnezeu și trebuie să ne supunem.

7. Dacă Biserica se va implica în școli și educația copiilor atunci ”hana” cu basarabenii (să nu uităm câte cărți de știință au fost arse de creștini în marele biblioteci antice, câți savanți au ars pe rug - dacă nu erau aceste doctrine anchilozate, demult am fi în râvnita ”împărăția raiului fără boli și durere” (o glumă)

8. etc.etc. - 8 este un număr infinit.............

Raspunsuri

Geo

#589 Re:

2016-11-09 03:04:49

#576: -  

Bravo, sustin 100% la 100%

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...