Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48514 Re: PRELUARE "STIRE" de pe facebook "CHIMISTII UNITI":

2016-09-12 09:39

#48016: - PRELUARE "STIRE" de pe facebook "CHIMISTII UNITI": 

CONVOCATOR!

SAMBATA 17.09.2016, LA STRANDUL DIN OSTROVENI - CLERUL OLTCHIM ("popii" PIPEREA, BALAN, STANESCU, AVRAM, TALPASANU, SPIRU-CIOBESCU) VA INVITA LA MAREA POMANA, CU OCAZIA ZILEI CHIMISTULUI SI CU OCAZIA IMPLINIRII A 50 DE ANI DE LA "FACEREA" OLTCHIMULUI. LA POMANA POATE PARTICIPA NUMAI "POPORUL" OLTCHIM! NUMAI VIII NU SI MORTII (ADICA DISPONIBILIZATII)!

=====

Daryana Andreea în Chimistii Uniti

14 ore ·

Slujbă mare la Oltchim

Vineri 12/08/2016, în incinta Catedralei Administrative din Oltchim, a avut loc o slujbă cu trei preoți predicatori și anume: Părintele Avram, Părintele Spiru Ciobescu și Părintele Zmeu.
Strana a fost asigurată de către supușii slujitori din sindicatele Liber, Victoria, Speranța și nou botezatu Chimistul.
Nu a participat niciun aghiotant al lui Piperea și nici Preaneferictul Bogdan Stănescu, întrucât este cercetat de ANI.
De asemenea nu a participat nici Sindicatul Dreptate si Adevăr, întrucât este considerat satanist, necredincios și denigrator.

Cei Trei Predicatori le-au solicitat membrilor stranei prezente, să transmită poporului din Oltchim următoarele:
Să luăm aminte
- în viitorul apropiat, Clerul va organiza o mare pomană, cu ocazia zilei chimistului și cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la facerea Oltchimului. La marea pomană poate participa tot poporul Oltchim, numai că nu s-a stabilit nici data și nici locația. Au fost 2 propuneri ori la Baza de Agrement Fedelesoiu (în prezent aflată sub sechestrul ANAF), ori la Ștrandul din Ostroveni. Unii oameni cred că e mai bine la Ștrand, mai ales dacă pomana va fi pe la jumătatea lunii noiembrie. Bucuria mare abia acum începe. Clerul a anunțat că li se vor distribui enoriașilor participanți și tichete valorice pentru a-si putea procura mici si bere, că se anunță zăpușala mare în perioada aceea.
Strana a cântat atunci în cor "dă Doamne!"
- de asemenea Clerul a mai spus că Oltchim are un profit uriaș pe primul semestru din anul în curs și își va permite să mai achite în jurul datei de 09/09/2016 ceva din salariile restante, dar și în cazul acesta nu a precizat cât va da.
- de asemenea s-a precizat că nu se vor face disponibilizări în acest an.

La final, cei Trei Mari Predicatori au mulțumit stranei pentru credința și supunerea nemărginită și le-a cerut să nu cadă în păcatul și în ispita satanei precum cei de la Sindicatul Dreptate si Adevăr, că mare păcat ar fi și nu vor putea fi iertați. Strana a cântat "aliluia slavă ție Pipereo, slavă ție"! S-au mai făcut câteva mătănii apoi s-au sărutat mâinile celor Trei Predicatori și au plecat cu inimile pline de credință în Piperea și Stănescu să anunțe poporului Oltchim, marea bucurie.

Raspunsuri

NU VOTR AVEA CURAJ,I AM FOOOTUT IN GURITE SI CU CHINEZI CIND AU VENIT,ATI UITAT?

#48519 Re:VA FI NASPA RAU MAI FRATILOR,VA SPUNE PICASSO,IESE RAU DE LA FOTA,MA JUR.

2016-09-12 17:36:23

#48514: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: PRELUARE "STIRE" de pe facebook "CHIMISTII UNITI": 

EU FOTA,SA MI BAG POOLA IN GURITELR LOR DACA AU CURAJ SA VINA IN OSTROVENI LA STRAD,FACEM PARIU CA E LA MISTO?SA VENITI SI CU CHINEZI SI SA VA DAU MUUUUUUIEEEEE,TRADATORILOR DE OLTCHIM,VA ASTEAPTA FOTA ,ZAU.......................OF CIT IMI DORESC ACEASTA INTILNIRE.