Examen National

Quoted post

Musafir

2016-06-30 10:24

sincer, m-am dus sa cumpar manualul de a 7-a sa vad daca exista explicatii cum trebuie citita o "distributie" - de fapt asta este acest grafic si in manual nu este explicat acest lucru, ba mai mult - in problemele din aceasta carte sunt indicate clar abscisa si ordonata - ce reprezinta fiecare. Acest manual e aprobat de minister si indiferent ca ei in programa cer ca copiii sa stie cum sa citeasca un grafic, acest lucru trebuie explicat si in manual - in absenta indicatiilor clare despre ce reprezinta cele doua axe. 

Parerea mea e ca cei care au dat raspunsul 3 sunt atat de vehementi in a-si exprima dispretul pentru ceilalti in primul rand pentru ca probabil au mai gresit undeva in rest.....iar acest punct "ochit" ii avantajeaza

Corect este insa ca cel care a intocmit subiectul a neglijat sa indice axele, a fost superficial. 

Corect este ca copiilor sa li se ceara doar ceea ce li se preda la clasa

Subiectul cu adevarat greu a fost la geometrie si asta ar trebui sa-i departajeze pe copii

Raspunsuri

Musafir

#4648 Re:

2016-06-30 10:27:13

#4645: -  

FOARTE ADEVARAT

Musafir

#4654 Re:

2016-06-30 10:31:43

#4645: -  

Nu crezi ca este normal sa-i avantajeze din moment ce ei au raspuns corect si ceilalti nu?

De exemplu, eu iau 10. Daca un copil care va lua 9.50 va primi punctele de la raspunsul GRESIT, atunci am fi la egalitate, cand eu am raspuns corect, iar el nu. Ti se pare corect?