Examen National

Quoted post

Marta

2016-06-30 10:04

Serios? Chiar vă plângeți din cauza asta? A fost ambiguă reprezentarea? Măi copii, voi gândiți înainte să vorbiți? 

Am impresia că voi ați învățat reprezentarea standard a acelor grafice și ați acționat exact ca niște roboței fără a acorda vreun pic de atenție detaliilor. A fost un exercițiu de perspicacitate, în opinia mea a fost unul din cele mai bine gândite exerciții din toate porcăriile acelea simple pe care le-ați primit (țin să menționez că eu atunci când am dat examenul au fost unele dintre cele mai grele subiecte din ultimii ani și tot nu m-am plâns). Era exact genul de aplicație care vă pune să gândiți, să fiți atenți, să citiți tot, nu să rezolvați mecanic. NU SUNTEȚI ROBOȚI! 

Asumați-vă greșeala, dați dovadă de maturitate, încercați să demonstrați că generația voastră și restul care vin din urmă nu sunt atât de jalnice precum se prezintă. Singurii care ar trebui să răspundă pentru greșelile voastre sunteți VOI! Nu mai dați vina în stânga și în dreapta, nu mai fiți sugari, aveți creer, păcat de el. Am impresia că v-ați învățat cu totul de-a gata și ați ajuns la apogeul absurdității: să cereți să vi se o considere o greșeală CORECTĂ!!! Chiar nu sunteți conștienți de cât de penibil este acest fapt? 

Treziți-vă, vă rog, poate nu conștiențizați, dar voi, noi, suntem viitorul acestei țări! Ne plângem de puterea actuală, dar noi pe lângă ei vom fi într-adevăr...pământ!

Raspunsuri

Musafir

#4609 Re:

2016-06-30 10:05:53

#4605: Marta -  

Ah, multumesc! Ai spus niste lucruri foarte adevarate.

Musafir

#4630 Re:

2016-06-30 10:15:10

#4605: Marta -  

Respect !