Propuneri CECCAR

Quoted post

Ana Ferent
Musafir

2016-03-31 19:35

Nu aș dori să fiu înțeleasă greșit, sunt total de acord că întotdeauna este loc de mai bine și de mai mult.Sunt total de acord că implementarea tuturor celor zece propuneri ar fi mai mult decât benefică în desfășurarea activității noastre și am convingerea că fiecare dintre noi își dorește aceste lucruri și cred cu tărie, că în timp chiar se vor realiza...drept pentru care semnez această petiție!Însă, în același timp, dacă vreau să fiu corectă, în primul rând cu mine însumi, atunci trebuie să recunosc că există și multe lucruri bune, implementate deja de către CECCAR și de pe urma cărora, eu personal, am de unde să mă documentez la maximum în domeniul nostru, ba mai mult, efectiv nu-mi ajunge timpul ca să le explorez pe toate la câte am libertatea să le accesez.Primele ar fi publicațiile lunare "PRODOMO", unde putem afla ce activități se desfășoară la nivelul fiecărei filiale și, "Contabilitatea, expertiza și auditul afacerilor", cu articole foarte bune, utile, scrise chiar de colegi de-ai noștri, plus suplimentul legislativ.Mai nou am văzut că avem acces la publicația on-line "CECCAR Business Magazine".Apoi, Radio-Light, unde zilnic ni se oferă de toate, vă garantez că este o sursă inepuizabilă de informație utilă pentru evoluția noastră profesională cât și personală, doar să îl accesăm.Apoi Fundația Măreție și Talent, Clubul Tinerilor Experți Contabili, CECCAR-Centrul de excelență în business și economie.Eu cred că toate acestea, dacă poartă sigla organismului nostru profesional, au fost create în interesul nostru, în interesul profesiei noastre, în interesul de a ne face cunoscuți!Sau îmi scapă mie ceva, sau nu înțeleg corect, sau nu gândesc logic?Dacă-i așa, atunci luminați-mă dragi colegi!

Raspunsuri

Musafir100

#59 Re:

2016-04-01 08:55:38

#57: Ana Ferent -  

Stimata colega Ana Ferent, aveti perfecta dreptate cu sursele de informare oferite de CECCAR, sunt foarte bine puse la punct...dar vedeti, acestea nu sunt suficiente pentru a putea sa ne desfasuram activitatea, sa putem trai decent domna draga....CECCAR ul nu a luat nicio atitudine oficiala cand erau in stare de proiect

D088 care falimenteaza o multime de firme( si noi ramanem fara clienti), D 394 care ne va face sa muncim mai mult pe aceeasi bani ( intr-un comunicat de ultima ora de la ANAF am vazut ca s-a amanat pana la 01 iulie implementarea ei, se lucreaza la simplificare) , Noul si modernul Cod fiscal care ne obliga sa mai platim si contributia la pensii, indiferent daca ai contract individual de munca...De ce oare avocatii nu sunt obligati sa plateasca???? motivatia : pentru ca au casa lor de asigurari pentru pensii...dar oare noi care avem si contract individual de munca , nu tot la o Casa de pensii cotizam??? si inca la cea de stat...Dar de, avocatii cunosc legile...si au cine sa-i apere...

Va multumim pt ca ati semnat petitia!

Toate cele bune!

O colega din Romania