România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Quoted post

Musafir

2016-01-12 23:48

Consider că este un abuz nemaiîntâlnit, un act criminal.
Sunt medic psihiatru și ma gândesc îngrozită ce se întâmplă cu acei copii luați din sânul familiei lor și ce repercusiuni poate avea acest fapt asupra dezvoltării lor psihice ulterioare.
Ma intreb daca colegii mei din Norvegia știu ce se întâmplă la ei in țară in numele protecției copilului...
Cred că Guvernul României, Parlamentul și Președinția ar trebui să găsească o cale sa-si protejeze cetățenii. Ne simtim total neajutorați si neprotejati văzând această lipsă de reacție a autorităților Române.
Nu ne încălzește și nici pe departe nu ne satisface faptul ca Domnul Președinte 'urmărește cu atenție' de pe Facebook ce se mai întâmplă...

Raspunsuri

Musafir

#11301 Re:

2016-01-13 00:05:52

#11290: -  

Respectul meu , doamna doctor  si cred ca e timpul ca toti medicii psihiatri , care sunt adevarati oameni de stiinta , sa inceapa a mai pune limite unor psihologi care cred ca pot sa nu tina seama de legile biologice si de fiziologia umana. Cred ca medicii stau cu prea mare modestie in spate in timp ce in fata opiniei publice se perinda unii psihologi cu o intelegere precara asupra complexitatii naturii umane.