România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Quoted post

Magicul

#11253 Sunem o tara bananiera

2016-01-12 23:16

Ok abuzurile sunt abuzuri si nu le discut. ( Autoritatile sa isi faca treaba )

Totusi suntem o tara bananiera inca ne educam copiii prin bataie , injuraturi ...etc. Ni se pare ciudat cand cineva ne spune ca un copil se poate educa si altfel si cand ajungem intr-o tara unde copiii au drepturi si autoritatile intervin cand un copil sau o persoana reclama ca un copil nu este educat sau ingrijit cum trebuie sau indoctrinat , atunci ni se pare ca cineva are ceva cu noi. Nu e chiar asa...sunt si tari civilizate unde sistemul de protectie al copilului chiar lucreaza si lucreaza de zeci de ani.

Daca ar fi existat si la noi un sistem adevarat , cred ca 80% din familii ar ramane fara copii.

Inca nu stim sa crestem si sa educam copiii. Facem cate 4 sau 5 copii si ii crestem vai de ei.

P.S . Nu am copii. ( Inca ma ocup de cariera mea )

Raspunsuri

nu are rost

#11267 Re: Sunem o tara bananiera

2016-01-12 23:26:24

#11253: Magicul - Sunem o tara bananiera 

Vai de p...a ta fa macar un copil si ai sa intelegi oierule si eu locuies in italia si acolo e la fel cu serviciile sociale DAR NU AU DREPTUL FARA ORDIN JUDECATORESC SA VINA SA-L IA .Chiar si daca uneori o mai fura cite o PALMUTA la fund dar trebe .CUM POTI VORBII CIND NU AI COPII .Sa nu te faci de tot kakatul ramii cu jobul tau ca la 70 de ani o sa vina COPIII PATRONULUI TAU sa iti aduca o cana de apa la pat.VAI DE P...A TA INTELECTUALULE.SA MA SCUZI PT LIMBAJ   sint un tata la un copil de 2 ani , care vorbeste 4 limbi internationale si sint sef de restaurant in Italia .

Ps. Ca sa nu crezi ca ai vb cu un mononeuron di Romania asa cum o vezi tu.

Musafir

#11520 Re: Sunem o tara bananiera

2016-01-13 06:40:11

#11253: Magicul - Sunem o tara bananiera 

mai baiatule  tu n-ai inteles   ESENTIALUL : ca vine  duba neagra  cu  agentii , iti inhata  copilul  cu de-a  sila, il trimite  la o  distanta  de   300 de kilometri, il  da in  adoptie nu stii unde, poate ca il da in  adoptie internationala, si la  sfarsit ..... ca sa poata  sa inchida  dosarul..... la  sfarsit  face  evaluarea  familiei , ancheta  sociala !

fa  si  tu macar un copil , spala-l, hraneste-l, iubeste-l, tremura de grija lui cand   are febra sau  s-a  zgariat, vino acasa   si   afla ca  tocmai a plecat  duba  cu  el cu tot si ca fara sa te intrebe nimeni de  sanatate  ai  fost decazut  din drepturile  parintesti, ca adica nu mai esti parintele copilului tau  care brusc tocmai a  disparut pa , habar n-ai unde si conform legii nici nu mai ai  voie sa te  apropii de  el  ca  esti arestat imediat.